Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Canim selam iyiyiz.. sen nasilsin.. ??
Benimde gecen ay eggwhite yumurta aki gibi akintim olmustu bilmistim yumutladigimi ama bu ay olmadi..her ay ayni akintilar olmazmis zaten.. ates olctugum icin biliyorum bu ay 16.gunu yumurtladim senin icin biraz gec ates olcmeye baslamak icin ama bence sen ovu testi kullanirsan anlarsin ne zaman yumurtladigini..

İnsallah canim gelmezde bebis gelir

inşallah mersahımmm
iyi yapmissin arada gel bi ses ver yeter biseee merak ediyoruz bizim kiscelerde gelmez oldu hepsini ayri ayrı merak ediyorum ins reglin olmaz
icranım doğru sölüo diğer kızçelerden hiç haber yok yasakımı nazımı çok merak ediyorum. bi basamla konuşuyoruz bide buraya ismihan ablam gelio bide o var gerisi kimse yok sen de ses ver artıkın.. merakta koyma bizi

Canım geçte yumurtlayabilirsin, yumurtlamışta olabilirsin illa öyle yumurta akıntısı olacak die bieşy yok takma kafana mik miklere devam bence

allah razı olsun canım inşallah benimde yüzüm güler bende bizde anne oluruz kavuşuruz bebeklerimize

canım geç döllenme olsa bile kanda çıkardı seni üzmek istemem ama negatif tesbi regl olmadıgi sürece hep bi umut var... Psikolojikte gecikmiş olabilir kist falan da gecikme yapar
kist falan yokta psikolojik sanirim ya bu ay cok dusundum ondan:) zaten daha bu ay korunmayi biraktik o yuzden bi heyecan yaptim:)tesekkur ederim cnm.

günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...

Hoşgeldin canım, iyiyiz birbirimize teselli vererek başladık. iyikide öyle oldu zira sabah kendimi bedbaht hissediyordumm :) şimdi onlar sayesinde toparlandım. Sen nasılsınnn

Ayy inşallah .. Tabi dediğinde doğru ama belkim yaşayanlar vardır diye ..

Kızlar başka fikri olan? Böyle şeyler duyan muyan?????

Hmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...

cnm. gebe olundugunda adete 3-4 gun kala ovulasyon testi pozitif oluyr. yani t c den koyu oluyor.
senin daha adete cok varmis. dedigin test negatif zaten.
ayrica sen de pko varmis cnm. bu durumda ovulasyon testi sen de işe yaramaz. adet dongun boyunca farkli zamanlarda pozitif olur testin. onun icin o teste aldanip yumurtladigini sanip iliskiyi birakma cnm.

Canımm, benim jinekolog bayan. Bana dedi ki " pembe veya kahve leke görünce adet başlamış olmuyor, onu saymayın. Tam kanama gelince ilk gününüz o gün dedi.
Bende bilmezdim eskiden beri leke gördüm mü adet oldum derdim.

Değilmiş

ben heyecan yaptim 5 gun gecince:) bakalim daha yeni basladik zaten.zaman ne gosterecek.tesekkur ederim cnm.

teşekkürler bugün biraz daha iyim...ama hayır olsun inşallah senin neyin var_?:26:

Dünün etkileri hala. Regl olmuştum dün sancım var, sabah işe gelmeye üşendim o halde, moralimde bozuktu biraz ümitsizliğe kapılmıştım ama geçti biraz şimdi aynı ay içinde 2 bat yaşıyorum. 24 gün sonra yine kırmızıları gördüm çünkü hala ekim ayındayımm :)
Hayırlısı hepimiz içinnn

üzülme çiçeğim hakkından hayırlısı olar inş...Rabbim seni üzmesin inş. herşeyin bi zamanı var umut kaybetmek yok daha bebişlerimizin dertlerini konuşcaz burda ana ne güzel bi hayal oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…