canlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma saati dualarımızda birbirimizi unutmayalımmmmmmmmmmm...
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?? Ben birşey sorcam bugün 13. Günüm yarından sonra yumurtlamam lazım ama hiç akıntım yok normalde uzayan akıntım geliyordu bir kaç gün önce . Ama bu ay yok geç mi yumurtlıcam nasıl anlıcam yaaa;((((((((
İnsallah canim gelmezde bebis gelir
icranım doğru sölüo diğer kızçelerden hiç haber yokiyi yapmissin arada gel bi ses ver yeter biseee merak ediyoruz bizim kiscelerde gelmez oldu hepsini ayri ayrı merak ediyorum ins reglin olmaz
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?? Ben birşey sorcam bugün 13. Günüm yarından sonra yumurtlamam lazım ama hiç akıntım yok normalde uzayan akıntım geliyordu bir kaç gün önce . Ama bu ay yok geç mi yumurtlıcam nasıl anlıcam yaaa;((((((((
bacım gercektende çok ugraşmışınız ama cıkmadık candan ümit keslmezmiş sabır biraz daha sabır RABBİM büyüktür duyar inş sesimizi vardır bi zamanı inş sendekalırsınn inşşşşşşşşşşşşşşş aminnnnn
kist falan yokta psikolojik sanirim ya bu ay cok dusundum ondan:) zaten daha bu ay korunmayi biraktik o yuzden bi heyecan yaptim:)tesekkur ederim cnm.canım geç döllenme olsa bile kanda çıkardı seni üzmek istemem ama negatif tesbi regl olmadıgi sürece hep bi umut var... Psikolojikte gecikmiş olabilir kist falan da gecikme yapar
canlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma saati dualarımızda birbirimizi unutmayalımmmmmmmmmmm...
günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...
Ayy inşallah .. Tabi dediğinde doğru ama belkim yaşayanlar vardır diye ..
Kızlar başka fikri olan? Böyle şeyler duyan muyan?????
Ya canım , bu belirtiler adetten bi kaç gün önce sadece gögğslerim şişer ve ağrırdı. Ama kaşıntı yoktu. Hem beklenen adetime 12 gün var. İnşallah bu ay olur 2,5 yıldır deniyoruz ..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Hmmm yani bu ovulasyon testi fıs mı çıkar diyosun.. Ne bilim ya uzun zamandır isteyince herşeyden umut ediyosun...
Canım biz o devreleri attlattık . Spermler normal çıktı. Bende pko var. Temmuz ayında hsg de çekildi megersem iki tüpümde tıkalıymış. Ssğ taraf açıldıda sol açılmadı. Doktor 2 ay deneyin olmassa gelin dedi. Eylül ikinci ayımızdı yine adet olunca aradım doktoru, dedim adet oldum ama bu sefer değişik dedim, resmen içim söküldü koca koca parcalar düştü. Ve birden inanılmaz tazyikli geliyordu.
Dr da bu ay da deneyin dedi. İşte bu ayda yukarıda yazdığım şehler oldu
Gamzem günaydın. ben bugün kırmızıları gördüm malesef. yalnız benim dün çok hafif pembe akıntım gelmişti ama ondan sonra gğn boyu bişey gelmedi taaki bu sabaha kadar. ben şimdi satı ne saymalıyım sence? bir de ben hala ekimdeyim biliyon muuuuuuu
allah razi olsun gamzeeemmmm
Hoşgeldin canım, iyiyiz birbirimize teselli vererek başladık. iyikide öyle oldu zira sabah kendimi bedbaht hissediyordumm :) şimdi onlar sayesinde toparlandım. Sen nasılsınnn
Canım gecikme yaşamışsın kan testinde çok erken olsa bile çıkar. İdrarda çıkması için genelde gecikmeyi bekleyin derler ama kan için çok erken sonuç verdiğini düşünüyorum. Geçen ay benimde ilk defa 4-5 günlük gecikmem olmuştu ama sonu hüsran oldu. Gönlümden geçen inşallah olmazsın ama olursada üzülmee böyle düzensizliklere iyi derler çünkü bebişin gelmesi yakındır
günaydın battasimmmm hg bisde seni oslediikk
teşekkürler bugün biraz daha iyim...ama hayır olsun inşallah senin neyin var_?:26:
günaydın battasimmmm hg bisde seni oslediikk
Dünün etkileri hala. Regl olmuştum dün sancım var, sabah işe gelmeye üşendim o halde, moralimde bozuktu biraz ümitsizliğe kapılmıştım ama geçti biraz şimdi aynı ay içinde 2 bat yaşıyorum. 24 gün sonra yine kırmızıları gördüm çünkü hala ekim ayındayımm :)
Hayırlısı hepimiz içinnn
kasiklarim agriyo ayaklarim usuyoo hava kapali enerjim dusuk ama burdaki canlar sayesinde çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?