Canımm, benim jinekolog bayan. Bana dedi ki " pembe veya kahve leke görünce adet başlamış olmuyor, onu saymayın. Tam kanama gelince ilk gününüz o gün dedi.
Bende bilmezdim eskiden beri leke gördüm mü adet oldum derdim.
Değilmiş
üzülme çiçeğim hakkından hayırlısı olar inş...Rabbim seni üzmesin inş. herşeyin bi zamanı var umut kaybetmek yok daha bebişlerimizin dertlerini konuşcaz burda ana ne güzel bi hayal oldu...
:128::128:hiç unuturmuyum canımmm ok okkk sözlerin dikkate alınmıştır canımm
HADİ BAKALIM İNŞALLAHevet kafaya taktım bu illa hamiş olucam bennn
ben de dün gece hep ilaydayı gördüm hayırdır inşallah
günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...
kasiklarim agriyo ayaklarim usuyoo hava kapali enerjim dusuk ama burdaki canlar sayesinde çok mutluyumsen nasılsın
hayirlara gelsin ablacimmm
:128::128:
HADİ BAKALIM İNŞALLAH
Hoşgeldin tatlımmmmm
Allahim kabul etsin dualarini inss
Kan testi yaptir istersen canin
Yaptim sabah kalkar kalkmaz negatif :))) senin icindi bu test
Allah kabul etsin ins dualarimizi
Canjm benim yaaa en cok da senin anne olmani istiyorum nedense
Hg canim Günaydın ümitsizliğe kapılma kızarim
hadi ya(( ufff umut olcaktın bana neyse inşallah geç döllenmedir bebegim
bisde en son sali aksam yaptik dahada yapmadik
ben iyim bebek stresi yok yum zamanım mik de olmuyo...vazgeçmedik ama fırsat bulamadık olay ciddiyete düşünce mik yapmak gelmiyo içimden...Rabbim ne zaman isterse nasip eder inş..saldım çayıra mevlam kayıra....
Kızlarrr
Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.
Çok tuhaftı yaa
evet canım tüm kontrolleri yaptık ilk bende yumurtlama tembelliği var dediler 5 kez klomen le tedavi oldum olmadı. daha sonra iğne tedavisi ve aşılama oldum o da olmadı. sonra eşimde varikosel var dediler spermler sorunlu çıktı 4 ay önce ameliyat oldu sonuçta pek düzelme olmadı şimdi de ilaç teavisine başladı eşim öyle geçirdik o 2 yılı ama beklemek gerçekten de çok zorr
H.G canım. Sen K.maraşlı mısın??
evet canım tüm kontrolleri yaptık ilk bende yumurtlama tembelliği var dediler 5 kez klomen le tedavi oldum olmadı. daha sonra iğne tedavisi ve aşılama oldum o da olmadı. sonra eşimde varikosel var dediler spermler sorunlu çıktı 4 ay önce ameliyat oldu sonuçta pek düzelme olmadı şimdi de ilaç teavisine başladı eşim öyle geçirdik o 2 yılı ama beklemek gerçekten de çok zorr
Gunaydın kzlar!nasılsınız gorusmeyelı?
Muhabbet almış yürümüş!
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım ?? Ben birşey sorcam bugün 13. Günüm yarından sonra yumurtlamam lazım ama hiç akıntım yok normalde uzayan akıntım geliyordu bir kaç gün önce . Ama bu ay yok geç mi yumurtlıcam nasıl anlıcam yaaa;((((((((
inşallah cnm biz elimizden geleni yapıp sabırla sonuç bekliyoruz..Seni anliyorum canim bende bir seneyi devirdim
Olanin hemen oluyor olmayanin ise bekliyor bizim gibi
Allah sifalar versin insallah en kisa surede kavusuruzz
eşinin ilaçla iyileşme şansı var mı ki canım? ayrıca tüp bebek neden denemedin? onda şansınız daha yüksek. benim de bu pazartesi kontrolüm var canım. bir aksilik çıkmazsa gidicez inşallah. bakalım bizde neler çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?