Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm. bu konu da dr.lar hem fikir degiller ne yazikki. benim dr.da lekenin geldigi gunu adetin ilk gunu sayiyorlar.

üzülme çiçeğim hakkından hayırlısı olar inş...Rabbim seni üzmesin inş. herşeyin bi zamanı var umut kaybetmek yok daha bebişlerimizin dertlerini konuşcaz burda ana ne güzel bi hayal oldu...

ne güzel olurdu vala poposu pişik oldu hangi marka krem kullanıyorsunuz, gazı var ne yapsam ki, kilo verdi hiç bişey yemiyo falan filannn Ah ahhhh

Kızlarrr

Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.

Çok tuhaftı yaa

kasiklarim agriyo ayaklarim usuyoo hava kapali enerjim dusuk ama burdaki canlar sayesinde çok mutluyum sen nasılsın

ben iyim bebek stresi yok yum zamanım mik de olmuyo...vazgeçmedik ama fırsat bulamadık olay ciddiyete düşünce mik yapmak gelmiyo içimden...Rabbim ne zaman isterse nasip eder inş..saldım çayıra mevlam kayıra....

ben iyim bebek stresi yok yum zamanım mik de olmuyo...vazgeçmedik ama fırsat bulamadık olay ciddiyete düşünce mik yapmak gelmiyo içimden...Rabbim ne zaman isterse nasip eder inş..saldım çayıra mevlam kayıra....

H.G canım. Sen K.maraşlı mısın??

Burada birisi Bebe Time test, bozuk mu çıkıyor yazmış ben mi yanlış gördüm. Zaten o testten oldukça gıcık kaptım dı, demek boşuna değilmiş. Buradaki eczanelerde söz birliği etmiş gibi hep ondan satıyor. Başka marka bulamadık diye 1 Ekim'de o testten yaptım negatif çıktı.
Dün eve gittim bulantım var diye eşim 1 test daha almış baktım ki bebe time yapmadım arkadaşlar, çekmecede duruyor.

Ayy şimdi ümidim arttı iyice İnşallah o günki negatif sonuç yanlıştır.

Ben hala adet olmadım üstelik te.

Seni anliyorum canim bende bir seneyi devirdim
Olanin hemen oluyor olmayanin ise bekliyor bizim gibi
Allah sifalar versin insallah en kisa surede kavusuruzz

eşinin ilaçla iyileşme şansı var mı ki canım? ayrıca tüp bebek neden denemedin? onda şansınız daha yüksek. benim de bu pazartesi kontrolüm var canım. bir aksilik çıkmazsa gidicez inşallah. bakalım bizde neler çıkacak

günaydın canım. ovulasyon testiyle anlayabilirsin

Seni anliyorum canim bende bir seneyi devirdim
Olanin hemen oluyor olmayanin ise bekliyor bizim gibi
Allah sifalar versin insallah en kisa surede kavusuruzz
inşallah cnm biz elimizden geleni yapıp sabırla sonuç bekliyoruz..

canım evet ilaçla düzelme şansı da var önce onu deneyeceğiz sonuç alamazsa tabii bizde tüp bebğe yöneleceğiz. ama şimdi 3 ay ilaç tedavisi görmesi gerekiyor inşallah şifa bulur da bizimde bebiş olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…