Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yok canım aslen sivaslıyım ama k.maraşta evliyim maraşta yaşıyorum sen._??

Bende iki yıldır K.maraş ta yaşıyordum canım.Bir ay oldu geri Kayseri'ye taşındım.Aslen k.maraşlıyım.(Göksun) Ama doğma büyüme Kayseri. Sivas ta da kardeşlerim okuyor. K.maraşlı gelini misin??? Orda hangi doktora gidiyorsun canım. Ben iki yılda baya bir doktora gittim orda.

günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...
Hg zeycanjm bizde seni kocaman özledik
allah razi olsun gamzeeemmmm

ay cok duygulandim icim bi garip oldu...rabbim isteyen herkese versin canim beklemek sabretmek nedir çok iyi bilirim
Canim mutlu ol gerçekten ya bilmiyorum ama kendimden bile cok istiyorum farkli bisi bu ins Allahim tez vakitte saglilli hayirli bir evlat verir hepimize
Kızlarrr

Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.

Çok tuhaftı yaa

Yeşil cok güzel kız ins hamissindir

canlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma saati dualarımızda birbirimizi unutmayalımmmmmmmmmmm...

sana da hayırlı cumalar baby
günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...

günaydın canım. hayırlı cumalar

sağol canım benim verdiğin bilgi için. ben de bugünü saydım zaten

Kızlarrr

Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.

Çok tuhaftı yaa

hayırdır inşallah canım ya. yeşil iyidir.baktın mı netten?

Kızlar merhaba, bende geldim bugün.
hoşgeldin canım. görünmüyordun bayağıdır. var mı bir gelişme sende?

sen başka bir markayla testini tekrarla canım en iyisi

inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan ilaçla hayırlı sonuca ulaşırsınız canım

Hg zeycanjm bizde seni kocaman özledik

Canim mutlu ol gerçekten ya bilmiyorum ama kendimden bile cok istiyorum farkli bisi bu ins Allahim tez vakitte saglilli hayirli bir evlat verir hepimize

Yeşil cok güzel kız ins hamissindir

kız sen test mi yaptın? hani batımızı bekleyecektik

günaydın kızlarrr bugün kürtajdan sonraki 48. günüm, 10 gündür falan korunmuyoruz, hem ümidim yok ama hem de merak ediyorum, bi hafta daha bekleyip adet olmazsam doktora gitcem, umarım kötü bişey yoktur yine.

dua edin bana da.

Canlarım çok teşekkürler cevaplar için ben de okuldayım teneffüs aralarında yazıyorum işte:))) çıkışta gidip ovulasyon testi alayım eczaneden ilk kez alacağım hangi marka önerirsiniz??? Kaç Adet alayım kızlar ??

sana da hayırlı cumalar nasılsın minişkom....

günaydın canım benim. kalbini ferah tut. inşallah herşey çok normal çıkar

canım hakkında hayırlısı olsun inş. RABBİM şifalığını versin bu duyguyu sende tadarsın inş.tabi tüm güzel annelerde...

günaydın canım benim. kalbini ferah tut. inşallah herşey çok normal çıkar

canım hakkında hayırlısı olsun inş. RABBİM şifalığını versin bu duyguyu sende tadarsın inş.tabi tüm güzel annelerde...

sağolun kızlar inşallah yaa şu anda hamile olmam aslında imkansız gibi ama yine de ya varsa diyorum, umut:26:

cnm. sakin eczaneden alma. cokkk pahali. 5 test 30 tl.
netten al cnm. 20 test+6gebelim testi+kargo toplam 20 tl. gg den al cnm.
labquick guzel bir marka. ben dahil kizlar onu kullanmistik.

canım ben netten aldım ama o da ertesi gün falan geliyor. laboquick. eczanede var mıdır bilemiyorum
Çalışmalara devam.. biraz ara vermiştim ama devam :) İnşallah olacak.
nasıl ara verdin??? yumyum zamanını kaçırma da

sana da hayırlı cumalar nasılsın minişkom....

iyiyim canım. kırmızıları gördüm ben de bu sabah ama hala ekimdeyim 31 ekim batım

sağolun kızlar inşallah yaa şu anda hamile olmam aslında imkansız gibi ama yine de ya varsa diyorum, umut:26:

cnm. seni o kadar iyi anliyrm ki. ama bu ay olmazsa sakin uzulme. cunku vucudun kendini toplamadan gebe kalamazsin. biliyrsun iki kurtajim var benimde. rahim kendini toplmadan gebelik olmiyr cnm.

ilkinde 3 ay ikinci de 6 ay bekledim ben cnmm dr. korun demisti.
ilkinde 4. ay gebeydin ki o zaman calismalar vardi. hemen olmustu.
ikinci de dinlemedim. 4. ve 5. ay gebelik olmadi calistigimiz halde. 6 . ay gebe kaldim cok sukur. suan afacan yerinde dursun diye ugrasiyrm sorun var yine.

Gunaydin canim... Herseyin hayirlisi.. insallah hersey yolundadir canim..
Canim ben hic kullanmadim ama bak cute ablam cevap vermis..

Yani bi 10 gün kadar birliktelik olmadı. Bu meyanda yumyum dönemimdi. yumyum biteli 2 gün oldu, dün de çalışmalara başladık tekrar. Sizler daha iyi bilirsiniz, zamanlamam iyi mi? Tutma ihtimali yüksek mi?

Hic selam vermiyosun kiz.. Nasilsin bakim .. ?? insalalh daha iyisindir..
Canim benim yaa allah'im sana sabir versin insallah masalimizi kucagina alirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…