yok canım aslen sivaslıyım ama k.maraşta evliyim maraşta yaşıyorum sen._??
Hg zeycanjm bizde seni kocaman özledikgünaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...
Canim mutlu ol gerçekten ya bilmiyorum ama kendimden bile cok istiyorum farkli bisi bu ins Allahim tez vakitte saglilli hayirli bir evlat verir hepimizeallah razi olsun gamzeeemmmm
ay cok duygulandim icim bi garip oldu...rabbim isteyen herkese versin canim beklemek sabretmek nedir çok iyi bilirim
Kızlarrr
Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.
Çok tuhaftı yaa
canlarrrrrrrrrr hayırlı cumalar cuma saati dualarımızda birbirimizi unutmayalımmmmmmmmmmm...
günaydın kızlar ben geldim ....nasılsınız bugün çok ösledim ben sizi...
Canımm, benim jinekolog bayan. Bana dedi ki " pembe veya kahve leke görünce adet başlamış olmuyor, onu saymayın. Tam kanama gelince ilk gününüz o gün dedi.
Bende bilmezdim eskiden beri leke gördüm mü adet oldum derdim.
Değilmiş
Kızlarrr
Hayrolsun bu gece rüyamda: yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.
Çok tuhaftı yaa
hoşgeldin canım. görünmüyordun bayağıdır. var mı bir gelişme sende?Kızlar merhaba, bende geldim bugün.
Burada birisi Bebe Time test, bozuk mu çıkıyor yazmış ben mi yanlış gördüm. Zaten o testten oldukça gıcık kaptım dı, demek boşuna değilmiş. Buradaki eczanelerde söz birliği etmiş gibi hep ondan satıyor. Başka marka bulamadık diye 1 Ekim'de o testten yaptım negatif çıktı.
Dün eve gittim bulantım var diye eşim 1 test daha almış baktım ki bebe time yapmadım arkadaşlar, çekmecede duruyor.
Ayy şimdi ümidim arttı iyice İnşallah o günki negatif sonuç yanlıştır.
Ben hala adet olmadım üstelik te.
canım evet ilaçla düzelme şansı da var önce onu deneyeceğiz sonuç alamazsa tabii bizde tüp bebğe yöneleceğiz. ama şimdi 3 ay ilaç tedavisi görmesi gerekiyor inşallah şifa bulur da bizimde bebiş olur...
Hg zeycanjm bizde seni kocaman özledik
Canim mutlu ol gerçekten ya bilmiyorum ama kendimden bile cok istiyorum farkli bisi bu ins Allahim tez vakitte saglilli hayirli bir evlat verir hepimize
Yeşil cok güzel kız ins hamissindir
Canim selam iyiyiz.. sen nasilsin.. ??
Benimde gecen ay eggwhite yumurta aki gibi akintim olmustu bilmistim yumutladigimi ama bu ay olmadi..her ay ayni akintilar olmazmis zaten.. ates olctugum icin biliyorum bu ay 16.gunu yumurtladim senin icin biraz gec ates olcmeye baslamak icin ama bence sen ovu testi kullanirsan anlarsin ne zaman yumurtladigini..
hoşgeldin canım. görünmüyordun bayağıdır. var mı bir gelişme sende?
Çalışmalara devam.. biraz ara vermiştim ama devam :) İnşallah olacak.
canimsinnnn yaaaaaaaa......
sana da hayırlı cumalar baby
günaydın canım. hayırlı cumalar
sağol canım benim verdiğin bilgi için. ben de bugünü saydım zaten
hayırdır inşallah canım ya. yeşil iyidir.baktın mı netten?
sen başka bir markayla testini tekrarla canım en iyisi
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan ilaçla hayırlı sonuca ulaşırsınız canım
günaydın kızlarrrbugün kürtajdan sonraki 48. günüm, 10 gündür falan korunmuyoruz, hem ümidim yok ama hem de merak ediyorum, bi hafta daha bekleyip adet olmazsam doktora gitcem, umarım kötü bişey yoktur yine.
dua edin bana da.
günaydın kızlarrrbugün kürtajdan sonraki 48. günüm, 10 gündür falan korunmuyoruz, hem ümidim yok ama hem de merak ediyorum, bi hafta daha bekleyip adet olmazsam doktora gitcem, umarım kötü bişey yoktur yine.
dua edin bana da.
kız sen test mi yaptın? hani batımızı bekleyecektik
günaydın canım benim. kalbini ferah tut. inşallah herşey çok normal çıkar
canım hakkında hayırlısı olsun inş. RABBİM şifalığını versin bu duyguyu sende tadarsın inş.tabi tüm güzel annelerde...
Canlarım çok teşekkürler cevaplar için ben de okuldayım teneffüs aralarında yazıyorum işte:))) çıkışta gidip ovulasyon testi alayım eczaneden ilk kez alacağım hangi marka önerirsiniz??? Kaç Adet alayım kızlar ??
Canlarım çok teşekkürler cevaplar için ben de okuldayım teneffüs aralarında yazıyorum işte:))) çıkışta gidip ovulasyon testi alayım eczaneden ilk kez alacağım hangi marka önerirsiniz??? Kaç Adet alayım kızlar ??
nasıl ara verdin??? yumyum zamanını kaçırma daÇalışmalara devam.. biraz ara vermiştim ama devam :) İnşallah olacak.
sana da hayırlı cumalar nasılsın minişkom....
sağolun kızlar inşallah yaa şu anda hamile olmam aslında imkansız gibi ama yine de ya varsa diyorum, umut:26:
Gunaydin canim... Herseyin hayirlisi.. insallah hersey yolundadir canim..günaydın kızlarrrbugün kürtajdan sonraki 48. günüm, 10 gündür falan korunmuyoruz, hem ümidim yok ama hem de merak ediyorum, bi hafta daha bekleyip adet olmazsam doktora gitcem, umarım kötü bişey yoktur yine.
dua edin bana da.
Canim ben hic kullanmadim ama bak cute ablam cevap vermis..Canlarım çok teşekkürler cevaplar için ben de okuldayım teneffüs aralarında yazıyorum işte:))) çıkışta gidip ovulasyon testi alayım eczaneden ilk kez alacağım hangi marka önerirsiniz??? Kaç Adet alayım kızlar ??
ALLAH kabul etisn inş bacımm
sana da hayırlı cumalar baby
günaydın canım. hayırlı cumalar
sağol canım benim verdiğin bilgi için. ben de bugünü saydım zaten
hayırdır inşallah canım ya. yeşil iyidir.baktın mı netten?
sen başka bir markayla testini tekrarla canım en iyisi
inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan ilaçla hayırlı sonuca ulaşırsınız canım
canım ben netten aldım ama o da ertesi gün falan geliyor. laboquick. eczanede var mıdır bilemiyorum
nasıl ara verdin??? yumyum zamanını kaçırma da
iyiyim canım. kırmızıları gördüm ben de bu sabah ama hala ekimdeyim31 ekim batım
Hic selam vermiyosun kiz.. Nasilsin bakim .. ?? insalalh daha iyisindir..canım hakkında hayırlısı olsun inş. RABBİM şifalığını versin bu duyguyu sende tadarsın inş.tabi tüm güzel annelerde...
Canim benim yaa allah'im sana sabir versin insallah masalimizi kucagina alirsin..cnm. seni o kadar iyi anliyrm ki. ama bu ay olmazsa sakin uzulme. cunku vucudun kendini toplamadan gebe kalamazsin. biliyrsun iki kurtajim var benimde. rahim kendini toplmadan gebelik olmiyr cnm.
ilkinde 3 ay ikinci de 6 ay bekledim ben cnmm dr. korun demisti.
ilkinde 4. ay gebeydin ki o zaman calismalar vardi. hemen olmustu.
ikinci de dinlemedim. 4. ve 5. ay gebelik olmadi calistigimiz halde. 6 . ay gebe kaldim cok sukur. suan afacan yerinde dursun diye ugrasiyrm sorun var yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?