ederim cnm etmez miyim hiç, siz de bana dua edin. hamişim ama o kadar çok ağrım var ki...
sagol canım.. inan isimleriniz aklıma gelmedi ama hepiniz için dua ettim ayrıca öncelikle yıllardır olmayanlara sonrada bize dedim.. perşembe gecesi Rabbim kabul eyler inşallah
cnm. seni o kadar iyi anliyrm ki. ama bu ay olmazsa sakin uzulme. cunku vucudun kendini toplamadan gebe kalamazsin. biliyrsun iki kurtajim var benimde. rahim kendini toplmadan gebelik olmiyr cnm.
ilkinde 3 ay ikinci de 6 ay bekledim ben cnmm dr. korun demisti.
ilkinde 4. ay gebeydin ki o zaman calismalar vardi. hemen olmustu.
ikinci de dinlemedim. 4. ve 5. ay gebelik olmadi calistigimiz halde. 6 . ay gebe kaldim cok sukur. suan afacan yerinde dursun diye ugrasiyrm sorun var yine.
evet toparlanmadan kalamam biliyorum ama dediğin gibi beni çok iyi anlarsın, tekrar hamile kalmadan bu boşluk gitmeyecek gibi hissediyorum :/ umarım atlatırım kısa zamanda.
senin de bebeğin bu kez sağlıkla dünyaya gelir yüzünü güldürür inşallahh
cnm. sakin eczaneden alma. cokkk pahali. 5 test 30 tl.
netten al cnm. 20 test+6gebelim testi+kargo toplam 20 tl. gg den al cnm.
labquick guzel bir marka. ben dahil kizlar onu kullanmistik.
Denizasker yap dedi onun icin yaptim yoksa daha bata 4gun var negatif çıkacağını biliyodum :)) yani ahahaha gercek testi bat gecincee yapcam
umutsuz olmuyor canım ya. o ufacık umut yerleşip bir yere sinsice bekliyor işte napaksağolun kızlar inşallah yaa şu anda hamile olmam aslında imkansız gibi ama yine de ya varsa diyorum, umut:26:
Yani bi 10 gün kadar birliktelik olmadı. Bu meyanda yumyum dönemimdi. yumyum biteli 2 gün oldu, dün de çalışmalara başladık tekrar. Sizler daha iyi bilirsiniz, zamanlamam iyi mi? Tutma ihtimali yüksek mi?
iyi cesaretlisin kız maşallah. ben günüm geçince bile zor yaparım diye düşünüyorum da bir türlü günümü geçiremedim o ayrıhayırlısıyla sen çift çizgiyi görürsün inşallaaahhhh bu ay
umutsuz olmuyor canım ya. o ufacık umut yerleşip bir yere sinsice bekliyor işte napak
yumyum bittiyse bu aydan hayrır yok size canım malesef
Hic selam vermiyosun kiz.. Nasilsin bakim .. ?? insalalh daha iyisindir..
Canim benim yaa allah'im sana sabir versin insallah masalimizi kucagina alirsin..
iyi cesaretlisin kız maşallah. ben günüm geçince bile zor yaparım diye düşünüyorum da bir türlü günümü geçiremedim o ayrıhayırlısıyla sen çift çizgiyi görürsün inşallaaahhhh bu ay
umutsuz olmuyor canım ya. o ufacık umut yerleşip bir yere sinsice bekliyor işte napak
yumyum bittiyse bu aydan hayrır yok size canım malesef
tatlım sen kırmızıları gördün mü ben yanlış mı okudum
evet canım ben de gittigidiyordan 20TL ye aldım buradan öğrenip. ertesi gün elime ulaştı. şimdi de ovulasyon testimde çift çizgiyi görmeyi bekliyorum bgn 13. günüm ve hala görmedim
Kiz cesaret degilki bile bile yaptım asıl hamis olursam cok sasircam yani ondan etkilemedi beni hiç negatif alıştım artik :))
gördüm canım hem de bugün
oyyyyyy bebeğimmmm kıyamammmmmmmmm
olsun bir dahaki aya bende bir mutlu umutlu bir çökkün birbirimizi bırakmayalım ama kızlar nolur... hamile olanlarda gitmesin adet olanlarda
ne bileyim kaç ay geçse de ben alışamıyorum hala ya
ne bileyim kaç ay geçse de ben alışamıyorum hala ya
deli kızçeeeeeben birdahaki aya değil canım bu aya bekleyeceğim yine. bat 31 ekim
kız bende alıştım gamze gibi bazen duygusuz muyum neyim diyorum kendime
:) ya neden bukadar rahatım bende anlamıyorum bu ay cok daha farkli yani herzamankiden daha rahatım sebebini bende bilmiyorum ama inancliyim olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay :))[/QU
ET
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?