Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

evet toparlanmadan kalamam biliyorum ama dediğin gibi beni çok iyi anlarsın, tekrar hamile kalmadan bu boşluk gitmeyecek gibi hissediyorum :/ umarım atlatırım kısa zamanda.

senin de bebeğin bu kez sağlıkla dünyaya gelir yüzünü güldürür inşallahh

Allah sabir versin cnm.
insallah en kisa surede toparlarsin cnm.

Şu mübarek cuma saatinde dualarımızı kabul eyle yarabbim. İsteyen herkes evlat sahibi yap yarabbim. Hepimiz adına dua ettim inşallah kabul olur ( Amin ) ..

cnm. sakin eczaneden alma. cokkk pahali. 5 test 30 tl.
netten al cnm. 20 test+6gebelim testi+kargo toplam 20 tl. gg den al cnm.
labquick guzel bir marka. ben dahil kizlar onu kullanmistik.

evet canım ben de gittigidiyordan 20TL ye aldım buradan öğrenip. ertesi gün elime ulaştı. şimdi de ovulasyon testimde çift çizgiyi görmeyi bekliyorum bgn 13. günüm ve hala görmedim

Denizasker yap dedi onun icin yaptim yoksa daha bata 4gun var negatif çıkacağını biliyodum :)) yani ahahaha gercek testi bat gecincee yapcam

iyi cesaretlisin kız maşallah. ben günüm geçince bile zor yaparım diye düşünüyorum da bir türlü günümü geçiremedim o ayrı hayırlısıyla sen çift çizgiyi görürsün inşallaaahhhh bu ay

sağolun kızlar inşallah yaa şu anda hamile olmam aslında imkansız gibi ama yine de ya varsa diyorum, umut:26:
umutsuz olmuyor canım ya. o ufacık umut yerleşip bir yere sinsice bekliyor işte napak

Yani bi 10 gün kadar birliktelik olmadı. Bu meyanda yumyum dönemimdi. yumyum biteli 2 gün oldu, dün de çalışmalara başladık tekrar. Sizler daha iyi bilirsiniz, zamanlamam iyi mi? Tutma ihtimali yüksek mi?

yumyum bittiyse bu aydan hayrır yok size canım malesef

tatlım sen kırmızıları gördün mü ben yanlış mı okudum

Kiz cesaret degilki bile bile yaptım asıl hamis olursam cok sasircam yani ondan etkilemedi beni hiç negatif alıştım artik :))

evet canım ben de gittigidiyordan 20TL ye aldım buradan öğrenip. ertesi gün elime ulaştı. şimdi de ovulasyon testimde çift çizgiyi görmeyi bekliyorum bgn 13. günüm ve hala görmedim

Canim banada hic goremeyecekmisim gibi geliyordu 8 eylülde hasta oldum 23 eylülde gördüm cift çizgiyi bekle görürsün tatlim gun aşırı birlikte olmaya devam et yalnız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…