merhaba tatlışım nasılsın bebeğim selam vermez olur muyum ekran açık kalmış...minişkom nasılsın_?
umursamaz olmak gerek bazen üzülmeyi tercih etmek yerine umursamamak lazım... üzülmek istiyorsam elime bişey değse ağlarım ama boşvermeyi tercih ettiysem boğazımı sıksalar sesim çıkmazben de öyle olsam keşkem
hayırlara vesile olsun ablacım da baktınmı rüya tabirlerine :26:kızlarrr
hayrolsun bu gece rüyamda: Yatağımda 8- 10 tane yeşilbaşlı toplu iğne buldum.
çok tuhaftı yaa
hoşbuldum mnnoşum....nasılsın...:2:
kız bende alıştım gamze gibi bazen duygusuz muyum neyim diyorum kendime
:) ya neden bukadar rahatım bende anlamıyorum bu ay cok daha farkli yani herzamankiden daha rahatım sebebini bende bilmiyorum ama inancliyim olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay :))
Düşün düşün nereye kadar hey yavrum heyyy olcezmi bebek yapamıyoruz diye
umursamaz olmak gerek bazen üzülmeyi tercih etmek yerine umursamamak lazım... üzülmek istiyorsam elime bişey değse ağlarım ama boşvermeyi tercih ettiysem boğazımı sıksalar sesim çıkmaz
yok yaa iyi degilim.. kafam cok karisik.. :44::44:
ben ates olcuyorum tamam mi atesim 16.gun yumurtladigimi gosteriyoo ama bugun atesim dustu tekrar eggwhite akinti da geldi biraz once.. ben cildiracam.. yok yaa yapamiyorum bebis felan bisey anlamiyorum artik !!!
evet cok zor.. hayirlisi neyse o gercekten..valla ben de yımırtladım, mikmik yaptım, yarım saat kalkmadım, 3 saat yıkanmadım ama olmayınca olmuyor işte. anlamak zor gerçekten :44:
selam yeni katıldım aranıza
benim 4.ayım çalışmalarda hiç anlamadığım halde ateş ölçüyorum bu ay geçen ay yumurtlama testinde hiç pozitif olmadım
demi be kanka
Hg aramiza sağlıklı bir kadin yilda 2kez yumurtlamaya biliyomus belki senin gecen ay öyle olmustur
:) ya neden bukadar rahatım bende anlamıyorum bu ay cok daha farkli yani herzamankiden daha rahatım sebebini bende bilmiyorum ama inancliyim olacak bu ay olmazsa önümüzdeki ay :))
He kankam yaa walla üzülmeyin sizde hic olursa ekime olmazsa bipppp
geellllll tosbiğimmmmmmmmmmmmmmmkızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa
Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa
hoşbuldum teşekkürler..
dr. hamile kalmama mani bir sorunum olmadığını söyledi ama bakalım umarım dediğin gibidir. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?