Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

selam yeni katıldım aranıza
benim 4.ayım çalışmalarda hiç anlamadığım halde ateş ölçüyorum bu ay geçen ay yumurtlama testinde hiç pozitif olmadım

yok yaa iyi degilim.. kafam cok karisik.. :44::44:
ben ates olcuyorum tamam mi atesim 16.gun yumurtladigimi gosteriyoo ama bugun atesim dustu tekrar eggwhite akinti da geldi biraz once.. ben cildiracam.. yok yaa yapamiyorum bebis felan bisey anlamiyorum artik !!!

umursamaz olmak gerek bazen üzülmeyi tercih etmek yerine umursamamak lazım... üzülmek istiyorsam elime bişey değse ağlarım ama boşvermeyi tercih ettiysem boğazımı sıksalar sesim çıkmaz

ben kırmızıyı görünce üzülüyorum önce ama aynı gün atlatıyorum. yani o boşvermişlik herdaim olamıyor malesef

valla ben de yımırtladım, mikmik yaptım, yarım saat kalkmadım, 3 saat yıkanmadım ama olmayınca olmuyor işte. anlamak zor gerçekten :44:

selam yeni katıldım aranıza
benim 4.ayım çalışmalarda hiç anlamadığım halde ateş ölçüyorum bu ay geçen ay yumurtlama testinde hiç pozitif olmadım

Hg aramiza sağlıklı bir kadin yilda 2kez yumurtlamaya biliyomus belki senin gecen ay öyle olmustur

Kızlarrr azcıkın açılırmısınız bende gelemmi yanınızaaaaa

Kızlar, öğlen eve gittim eşim güya merak etmiyormuş tavrı ile "dün getirdiğim poşet nerde?"dedi komidinin üzerinde yaa canım görmedin mi dedim.
"yok görmedim içinde gebelik testi de vardı"diyor

Bende "gördüm de o markadan gıcık kaptım yapmadım, ama istiyorsan yarın veya pazar günü yaparım, dedim

"Niye pazarı bekliyosun ,yarına yap"dedi

Canım benim beni stresse sokmamak için, güya hiç merak etmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…