Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ayyy super hadi bismillah bu ay senin olacak ins ben umutluyum valla...bende calisma bitti canim yarin bat bekliyorum

ayyyyyyyyyyyy ne gzel knustun ya inş 2miz hsg cektrdk bde bu ay aynı anda hamile kalyomusuz :13::124:

Slm cnm . eylül topigi olarak burays tasinmisiz insallah bu ay son ayimiz olur. Bu arada incir kürü hakkinda bilgin var mi.?

canım incir kürünü daha dün araştırdım yumoş sayısını arttırıyomuş ciddi oranda bikaç arkadaşın 5 tane oluşmuş düşün artık.. ama şçylede bi sorun var fazla miktarda oldugu için büyümesi çok geç oluyomuş normalde atıyorum 14. gün çatlayacak boyuta gelecek olan yumoşlar 20 güne falan anca büyüyomuş.. ondan ben reglim bitti başladım ama günde iki tane falan normal kuru halde yiyorum ve çok uzun kullanmıcam yumoş oluştursun sonra bırakmıcam bi hafta kadar işte.. ha bu arada sogan suyu içicem bikaç kez.. o da yumoşun çatlamasını saglıyomuş.. zararı yok canım ya denemekte fayda var..

sen nasılsın gamzecim yumoş dönemin ne zaman ?

güzelim benden bi öneri yumoş dönemine takılı kalma sakın.. benim geçen ay ve ondan önceki ay ayda iki defa yumurtladım adetliyken doktora gittim doktor şaşırdı gayet olgunlaşmış bi yumurtan daha var dedi adet biter bitmez hamile kalabilirsin dedi.. o yüzden bende iki yada 3 güne bi mik mik olsun mutlaka.. Rabbimin ne zaman verecegi belli olmaz.. :)

hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız ben bir-kaç gün az girebileceğim isim ve bat tarihi verecekler özelden mesaj atsınlar lütfen,şimdiden teşekkürleeeer

Canim sogani 10 gun yaptim incire 5 gun sonra baslamistim ayni zamana denk geldi benim 5.ayimdi bikmistim artik faydasi olur diye yaptim ben

Hımm tamam canım ben de yarın kan tahlilinden sonra duruma göre başlıcam soğana. Eğer geçmişse iltihap hiç soğan yapmayıp incir yapıyım diyorum bakıcam artık duruma göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…