Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benimmm çok teşekkür ederim. söyledim şimdi zaten. Allahım bi daha yaşatmasın. bende sizi seviyorum iyiki varsınız

canım benim bir daha hamile kalırsın ben inanıyorum en kısa zamanda olacak.sen sakın kendini bunaltma zaten daha yeni evlisiniz .Rabbim hayırlısını versin.sağlıklı bebiş versin.evliliğinin tadını çıkar sen akışına bırak.

Anlaştık ozaman siz simdidrn başlayın ben kapanışı yaparım:))

Canim kanamasi gelmiş

(( üstüne görme olayı olsa keşke. Off ya hayırlısı Neyse. İnşallah Kasım annesi olur regli gelenler. Hem Kasım da Aşk başkadır...)

hanımlar ben de bu konu ilgilendiğim için foruma üye oldum yeniyim yani ilk kez ekim ayında hamilelik için çalışma yaptık :) ama rahatsızlık nedeniyle ilaç kullanmak zorunda kaldım belki o sebepten belki de olacağından bu ay hamile değilim regl oldum niyetim kasım ayı için inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder. Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.

Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))

ayyy ablacım seni çok iyi anlıyorum 27 yaşındayım ve ben henüz geç kalmadım derken, benim işyerimde herkez çocuk yokmu daha diyor. E artık olsun yaşın geçio denmeyede başladı Bilmezlerki 1 yıldır uğraşıoruz çalıştığım yerde patronların eşleri 18 inde ewlenmiş 19 unda çocuğu olmuş.:26: Hele bi tanesi benle aynı yaşıt ama 3 çocuğu var Yani düşünortamdan bahsediorum. Ve ben hala.....
Eşime gelince canımıniçi kocam 34 yaşında Arkadaşlarının çocukları var. ama ben kocişime babalık duygusunu tattıramıyorum

kimyasal düşük yapanların hamile kalma olasılıkları daha yüksek oluyormuşş

hayırlısı canım.. Ama içimden bu ay fazla çalışmak gelmedi. Sadece 1 kez denedim. Geçen aydan çok umutluydum.. Eğer bu ay tutarsa (umutlu değilim ama) ona göre çalışmalara yön vereceğim. Deneme yanılma yöntemi bakalım :))

Sonunda benim icin hafta sonu basladi kizlar..... hepinizi ouyorummmmmm....
ben kacar.. sizi seviyorum..

benim taktiği deniyorsun :) bende geçen ay hemen hemen hergün çalışmıştım bu ay çok fazla üstelemiyorum

Aramızda 14 yaş fark var Esra. Bunu sakın unutma

Sakın milletin lafına bakıpta moralini bozma.
Sizler böyle yapınca benim intihar etmem lazım ama ASLA ALLAH'tan ümidimi kesmedim kesmem de.

Senin yaşında evlenme şansım olsaydı çok kafama takmam kocamla keyf almaya bakardım.

Sende takma.

Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))

hoşbuldumm :) Folik asit için doktora danışmalı mıyım ? geriye dönük mesajlarınızı okumaya çalışıyorum sizleri de tanımış olurum hem

ben geçen ay hiç umursamadım ayaklarımı fln kaldırmadım direk duşa gittim fln olmadı bu ay ayaklarımı kaldırdım altımda yastıkla uyudum neler yaptım bakalım sonuç ne olcak

benim taktiği deniyorsun :) bende geçen ay hemen hemen hergün çalışmıştım bu ay çok fazla üstelemiyorum

aynen öyle çünkü kızımda korunuyorduk korunmamıza rağmen olmuştu :)) zamanı geldiğinde 2. de gelecek o yüzden sadece hayırlı evlat olması için dua ediyorum. belki de çok istiyorum ondan olmuyor diye düşünüyorum. İstemeyince belki gelir

hoşgeldinnn inşallah hayırlı zamanda hamile kalırsın :) merak ettiğin bişey varsa burda herkes cevaplar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…