bende öyle düşündüm ama eve gelince kanamam başladı zatenmalesef kesin
inşallah cnm sanada çok geçmiş olsun inşallah yükselir
canım benimmm çok teşekkür ederim. söyledim şimdi zaten.Allahım bi daha yaşatmasın. bende sizi seviyorum iyiki varsınız
canım maalesef ben geçen ay kimyasal düşüş yaşadım önümüzdeki aylara bakacağız artık..
Anlaştık ozaman siz simdidrn başlayın ben kapanışı yaparım:))
Canim kanamasi gelmiş
eşime söyledim tlefonda. yaaaaaaa ben çok seviyorum bu adamııııııı
(( üstüne görme olayı olsa keşke. Off ya hayırlısı Neyse. İnşallah Kasım annesi olur regli gelenler. Hem Kasım da Aşk başkadır...)
en güzeli valla. inşallah ben de birgün öyle olurumben bıraktım zaten aldırmıyorum saldım çayıra mevlam kayıra hadi bakalım.....
Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))hanımlar ben de bu konu ilgilendiğim için foruma üye oldum yeniyim yani ilk kez ekim ayında hamilelik için çalışma yaptık :) ama rahatsızlık nedeniyle ilaç kullanmak zorunda kaldım belki o sebepten belki de olacağından bu ay hamile değilim regl oldum niyetim kasım ayı için inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder. Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.
canım o benim yaaa...
Eşimin testleri süper çıkıyor, ilk evliliği 20 yıl sürmüş dünyanın parasını dökmüş eşinin tedavisine olmamış. Bitmiş o evlilik
biz evlendik 8,5 aylık evli iken hamile kaldım 2. Ayın bittiği gün düştü, bir daha da olmadı. çok üzülüyorum eşimi baba yapamadığım için.
Kadersizim benim
kimyasal düşük yapanların hamile kalma olasılıkları daha yüksek oluyormuşş
hayırlısı canım.. Ama içimden bu ay fazla çalışmak gelmedi. Sadece 1 kez denedim. Geçen aydan çok umutluydum.. Eğer bu ay tutarsa (umutlu değilim ama) ona göre çalışmalara yön vereceğim. Deneme yanılma yöntemi bakalım :))
ayyy ablacım seni çok iyi anlıyorum 27 yaşındayım ve ben henüz geç kalmadım derken, benim işyerimde herkez çocuk yokmu daha diyor. E artık olsun yaşın geçio denmeyede başladıBilmezlerki 1 yıldır uğraşıoruz çalıştığım yerde patronların eşleri 18 inde ewlenmiş 19 unda çocuğu olmuş.:26: Hele bi tanesi benle aynı yaşıt ama 3 çocuğu var Yani düşünortamdan bahsediorum. Ve ben hala.....
Eşime gelince canımıniçi kocam 34 yaşındaArkadaşlarının çocukları var. ama ben kocişime babalık duygusunu tattıramıyorum
Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))
hayırlısı canım.. Ama içimden bu ay fazla çalışmak gelmedi. Sadece 1 kez denedim. Geçen aydan çok umutluydum.. Eğer bu ay tutarsa (umutlu değilim ama) ona göre çalışmalara yön vereceğim. Deneme yanılma yöntemi bakalım :))
benim taktiği deniyorsun :) bende geçen ay hemen hemen hergün çalışmıştım bu ay çok fazla üstelemiyorum
hanımlar ben de bu konu ilgilendiğim için foruma üye oldum yeniyim yani ilk kez ekim ayında hamilelik için çalışma yaptık :) ama rahatsızlık nedeniyle ilaç kullanmak zorunda kaldım belki o sebepten belki de olacağından bu ay hamile değilim regl oldum niyetim kasım ayı için inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder. Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?