ben geçen ay hiç umursamadım ayaklarımı fln kaldırmadım direk duşa gittim fln olmadı bu ay ayaklarımı kaldırdım altımda yastıkla uyudum neler yaptım bakalım sonuç ne olcak
hoşbuldumm :) Folik asit için doktora danışmalı mıyım ? geriye dönük mesajlarınızı okumaya çalışıyorum sizleri de tanımış olurum hem
eşime söyledim tlefonda. yaaaaaaa ben çok seviyorum bu adamııııııı
aynen öyle çünkü kızımda korunuyorduk korunmamıza rağmen olmuştu :)) zamanı geldiğinde 2. de gelecek o yüzden sadece hayırlı evlat olması için dua ediyorum. belki de çok istiyorum ondan olmuyor diye düşünüyorum. İstemeyince belki gelir
Yaw kislarrr biz cok tatliyiz yaaa
Su yazilarlari okuyomda walla ne guzel hep destek oluyoruz birbirimize
Burasida olmasa icimize ata ata siscez yaa
Ayni hedefe kilitlenmis birsuru bayann
Olduracaz bu isi Allah in izni ile
Ekimmis kasimmis orasi kismet tabii
Sizleri seviyommmm
bencede çok isteyince olmuyor sanırım çevrenin yok mu bişey sorusu canını sıkıyor insanın yoksa akışına bırakmak en güzeli sanırım..
bencede çok isteyince olmuyor sanırım çevrenin yok mu bişey sorusu canını sıkıyor insanın yoksa akışına bırakmak en güzeli sanırım..
Canlarımm
Benim mesai bitiyor.
Malum haftasonu. Ölmezsem Pazartesi burada olurum; tabii sizleri de bulma ümidi ile.
RABBİM bu süreçte hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum .
ALLAH' a emanet olun....
Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))
Doktora gitsende oda folik asitw basla dicek boşuna gitme yani eczaneden alabilirsin benim doktorum bana folidoce tavsiye etti ben onu kullanıyorum bebek icin çok önemli arti adet dönemin geleceğinde yazılan belirtileri okuma çünkü belli zaman sonra hepsini yaşıyorsun ve büyük yıkım oluyo bebeklerimizin gelecegi tarih belli Allah tarafından yazılmış adet olunca üzülme çünkü her adet bi adim daha yaklasmani sağlıyor böyle düşünürsen cok uzulmezsin bos gecilen ay icin :)) bol sans ins minigin cok bekletmez seni
Canlarımm
Benim mesai bitiyor.
Malum haftasonu. Ölmezsem Pazartesi burada olurum; tabii sizleri de bulma ümidi ile.
RABBİM bu süreçte hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum .
ALLAH' a emanet olun....
(( üstüne görme olayı olsa keşke. Off ya hayırlısı Neyse. İnşallah Kasım annesi olur regli gelenler. Hem Kasım da Aşk başkadır...)
çevremdekiler bebek istediğimi bilmiyor sadece eşim, ben ve sizler :) onlara sürpriz yapacağım ne kadar çok insan bir şeyleri bilirse o kadar sorun oluyor. herkes bir şeyler soracak gerek yok diye düşünüyorum.. ama burada sizlerle olmaktan mutluyum. Çünkü hepimizin isteği belli küçük bir bebiş...
hanımlar ben de bu konu ilgilendiğim için foruma üye oldum yeniyim yani ilk kez ekim ayında hamilelik için çalışma yaptık :) ama rahatsızlık nedeniyle ilaç kullanmak zorunda kaldım belki o sebepten belki de olacağından bu ay hamile değilim regl oldum niyetim kasım ayı için inşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip eder. Tavsiyeleriniz varsa dinlemeye hazırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?