Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ben geçen ay hiç umursamadım ayaklarımı fln kaldırmadım direk duşa gittim fln olmadı bu ay ayaklarımı kaldırdım altımda yastıkla uyudum neler yaptım bakalım sonuç ne olcak

inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağımıza inanıyorum. Allah tan ümit kesilmez. Yiyecek rızkı varsa bizimle o da olur inanıyorum. Bu tarz şeyleri kafaya takmamak gerekli o yüzden bu ay takmadım 8 ekimde göreceğiz sonucu ve burada sizin yazdıklarınızı okuyunca da vakit çok çabuk geçti.. o yüzden her şeyin hayırlısı...

Yaw kislarrr biz cok tatliyiz yaaa
Su yazilarlari okuyomda walla ne guzel hep destek oluyoruz birbirimize
Burasida olmasa icimize ata ata siscez yaa
Ayni hedefe kilitlenmis birsuru bayann
Olduracaz bu isi Allah in izni ile
Ekimmis kasimmis orasi kismet tabii
Sizleri seviyommmm

hoşbuldumm :) Folik asit için doktora danışmalı mıyım ? geriye dönük mesajlarınızı okumaya çalışıyorum sizleri de tanımış olurum hem

Doktora gitsende oda folik asitw basla dicek boşuna gitme yani eczaneden alabilirsin benim doktorum bana folidoce tavsiye etti ben onu kullanıyorum bebek icin çok önemli arti adet dönemin geleceğinde yazılan belirtileri okuma çünkü belli zaman sonra hepsini yaşıyorsun ve büyük yıkım oluyo bebeklerimizin gelecegi tarih belli Allah tarafından yazılmış adet olunca üzülme çünkü her adet bi adim daha yaklasmani sağlıyor böyle düşünürsen cok uzulmezsin bos gecilen ay icin :)) bol sans ins minigin cok bekletmez seni

bencede çok isteyince olmuyor sanırım çevrenin yok mu bişey sorusu canını sıkıyor insanın yoksa akışına bırakmak en güzeli sanırım..

Ayyyya Allahim biz melek gibiyiz bu topik cok özel zaten :)) hepimiz cok ozeliz amanda amaaaann biz muhtesemiz ve hepimizde dogurcaz en yajin zamanda

Canlarımm

Benim mesai bitiyor.

Malum haftasonu. Ölmezsem Pazartesi burada olurum; tabii sizleri de bulma ümidi ile.

RABBİM bu süreçte hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Sizleri seviyorum .

ALLAH' a emanet olun....

bencede çok isteyince olmuyor sanırım çevrenin yok mu bişey sorusu canını sıkıyor insanın yoksa akışına bırakmak en güzeli sanırım..

çevremdekiler bebek istediğimi bilmiyor sadece eşim, ben ve sizler :) onlara sürpriz yapacağım ne kadar çok insan bir şeyleri bilirse o kadar sorun oluyor. herkes bir şeyler soracak gerek yok diye düşünüyorum.. ama burada sizlerle olmaktan mutluyum. Çünkü hepimizin isteği belli küçük bir bebiş...

Hg aramıza folik asit kullanmay basla hemen sorularin olursa biz memnuniyetle cevaplariz:))

haklısın pozitif düşünmek lazım bu süreçte Rabbim aratmasın hiçbirimize o zaman alıyorum ben folik asit bu günn :))

(( üstüne görme olayı olsa keşke. Off ya hayırlısı Neyse. İnşallah Kasım annesi olur regli gelenler. Hem Kasım da Aşk başkadır...)

vuhhhuuu sevdim bu sözü

şey gibi oldu Kemal Sunalın bir filminde diyorlardı ya. salı sallanı, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, c.tesi pazar tatil biz de her aya bişey bulucaz artık

haklısın kimse bilmese kafalar daha rahat olacak .. biz 4aylık evliyiz ondan herkesin gözü üstümüzde :) bir de kocam 40 yaşında 4kardeşin en küçüğü ve tek bekarıydı evlendirdiler şimdide baba olmasını bekliyorlar dört gözle

Son düzenleme:
Benide ekler misin 28 Eylüldü ama 3 gün geç gelir 31 Ekim olur. İnşaallal isteyen herkes hamile kalır da hamile patlaması yaşanır gelecek ay :)

hoşgeldin canım. hayrlı uğurlu olsun. valla tavsiye mavsiye dinleme hiç bence. oluruna bırak gitsin. biz bütün tavsiyeleri denedik olmayınca olmuyor işte. eşinle istediğin zaman birlikte ol, görev gibi görme, kendinde belirti arama yeterlidir

Canım benim hakkından hayırlısı böyleymiş bak bu da senin sınavın lütfen metanetli ve sabırlı ol tontişkom onun bi vakti zamanı var...hakkından hayırlısı olsun kuzum benim...üzülmek umudumuzu kaybetmek yok....her bitiş bir başlangıçtır daha burda bebeklerimizi şikayet edicez dur bakalım....dikkat et sn kendine şu aşamada gerisini rabbim e bırak çok öpüyorum seni tatlişkom....:26::26::26:

kızlar regle 1 hafta kala hamile kalınabiiliyor mu ?kalınmaz diye duymuştum lütfen yardımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…