Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

hayırlı canım bende kafaya takmayım diyorum zorla taktırıyo benim adam valla vurcam piknik tüpünü kafasına görcek

geç yumurtlama olduysa kalabilrsin ancak.
canlar yumurtlama bittikten sonra adete kadar geçen süreye luteal faz deniliyor ve her kadında tam 14 gün sürüyor bu luteal faz dolayısıyla adet olacağın tarih kesinse ve düzenli adet oluyorsan zor gbii tabiki Allah herşeyi bilir.. Veren de O alan da O... neyse bu yumurtlama geç olduysa adetinde geç olur dolayısla düzenli adet olmana bağlı bir durum...

öyle yapıyorum da dört gözle beklenen geç bir evlilik bizim çocuklarda hevesle beklenen çocuklar olduğu için soranlar kısmet ne zaman nasipse hayırlıysa olur diyorum rahmetli kaynanamda çok istiyordu oğlunu evlendirmek çocuğunu görmek, nişanımızı görebildi bir tek 15gün sonra kaybettik.. şimdi herkes o hevesle bekliyor laf diyemiyorum o yüzden..

hayırlı canım bende kafaya takmayım diyorum zorla taktırıyo benim adam valla vurcam piknik tüpünü kafasına görcek

ayyy çok güldüm piknik tüpüne :)))) o yüzden belirtileri kocamla bile paylaşmıyorum :)) geçen ay bebek var diyorum adam inanmadı kan testi yaptım var cıktı psikolojik diye diye bebeği düşürttün bana dedim.. bu ay bi kere yapınca hemen belirtiler var mı diye soruyor söyler miyim hiç

hi hi hi şunun şurasında kasıma ne kaldı canımm :))

bak ben bu esrayı değil, bize müthiş şarkılar yazan esrayı görmek istiyorum. hadiiii artık şu ölü toprağı üzerinden bize acıklı olmayan kıpır kıpır bir şarkı yaz bakiiimmm

bence de yaa. ben çok seviyorum siziiiiiiii

kızlar ya bu ara hiç beste yok farkında mısınız

ben de azönce esraya söyledim , sipariş ettim daha doğrusu

Ayyyya Allahim biz melek gibiyiz bu topik cok özel zaten :)) hepimiz cok ozeliz amanda amaaaann biz muhtesemiz ve hepimizde dogurcaz en yajin zamanda

ya bu kıs sevilmez miiiiii
Canlarımm

Benim mesai bitiyor.

Malum haftasonu. Ölmezsem Pazartesi burada olurum; tabii sizleri de bulma ümidi ile.

RABBİM bu süreçte hepinizin yar ve yardımcısı olsun.

Sizleri seviyorum .

ALLAH' a emanet olun....

güle güle sanım sen de Allaha emanet ol. byeeeee

kızlar regle 1 hafta kala hamile kalınabiiliyor mu ?kalınmaz diye duymuştum lütfen yardımmm

Her kadinin vucudu farkli calisiyor cnm
Kalnda var kalamayanda
Soyleki yumurtlama olayi gec gerceklesirse tahmini adete yakin bi tarihte o zaman olur.buna gec dollenme diyorlar
Ama adetlerin duzenli ise genelde yumurtlama tarihin beklenen adet gununden on dort gun oncedir
Yumurtlama takibini istersen bir doktora veya ovulasyon testleri var onlarla yapabilirsin

anladım canım o zaman sorduklarında çalışıyoruz dersin bakıp bekleyeceğiz dersin...

bu 14 gün olayı herkeste aynı mı?? yani 14 gün sonra kesin adet oluyor muyuz???

alıntıyı yanlış yaptn canım :) bende benzer bişey söylemiştim, ancak gec yumurtladıysa hamile kalabilir, yoksa çok zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…