haklısın kimse bilmese kafalar daha rahat olacak .. biz 4aylık evliyiz ondan herkesin gözü üstümüzde :) bir de kocam 40 yaşında 4kardeşin en küçüğü ve tek bekarıydı evlendirdiler şimdide baba olmasını bekliyorlar dört gözle[/QUOTE
siz daha çok yenisiniz evlilik konusunda eğer kişilerle aran iyiyse birazcık evliliğimizin tadını çıkaralım ondan sonra bebiş dersin ama sen çalışmalara devam edersin. hani olunca da herkese sürpriz olur ve böylece bir daha sormamalarını sağlarsın.. zaten ağızdan ağıza senin şuan bebek düşünmediğini düşünürler ve her zaman soru sormazlar ve senin kafanda rahat olur. (diye düşündüm şuan için ama senin ortamını bilemiyorum tabi)
haklısın pozitif düşünmek lazım bu süreçte Rabbim aratmasın hiçbirimize o zaman alıyorum ben folik asit bu günn :))
yumurtlama dönemi bitmişse kalınmaz canım... ki muhtemelen bir hafta kala bitmiş olur...kızlar regle 1 hafta kala hamile kalınabiiliyor mu ?kalınmaz diye duymuştum lütfen yardımmm
kızlar regle 1 hafta kala hamile kalınabiiliyor mu ?kalınmaz diye duymuştum lütfen yardımmm
haklısın kimse bilmese kafalar daha rahat olacak .. biz 4aylık evliyiz ondan herkesin gözü üstümüzde :) bir de kocam 40 yaşında 4kardeşin en küçüğü ve tek bekarıydı evlendirdiler şimdide baba olmasını bekliyorlar dört gözle[/QUOTE
siz daha çok yenisiniz evlilik konusunda eğer kişilerle aran iyiyse birazcık evliliğimizin tadını çıkaralım ondan sonra bebiş dersin ama sen çalışmalara devam edersin. hani olunca da herkese sürpriz olur ve böylece bir daha sormamalarını sağlarsın.. zaten ağızdan ağıza senin şuan bebek düşünmediğini düşünürler ve her zaman soru sormazlar ve senin kafanda rahat olur. (diye düşündüm şuan için ama senin ortamını bilemiyorum tabi)
Bukojuda bende sana katılıyorum dusunmuyoruz geziyoruz diyince kimse cesaret edip soramiyo bidaha insanin kafası rahat oluyo
kızlar regle 1 hafta kala hamile kalınabiiliyor mu ?kalınmaz diye duymuştum lütfen yardımmm
Bukojuda bende sana katılıyorum dusunmuyoruz geziyoruz diyince kimse cesaret edip soramiyo bidaha insanin kafası rahat oluyo
bende öyle yapıyorum kimse soru sormadı bi iki kere boş bulundum bebek özlememimi söyledim herkes sordu bebek var mı diye sordular yok ya öyle geldi geçti dedim şimdi soran yok rahatım..
inşallah hayırlısı ile kucağımıza alacağımıza inanıyorum. Allah tan ümit kesilmez. Yiyecek rızkı varsa bizimle o da olur inanıyorum. Bu tarz şeyleri kafaya takmamak gerekli o yüzden bu ay takmadım 8 ekimde göreceğiz sonucu ve burada sizin yazdıklarınızı okuyunca da vakit çok çabuk geçti.. o yüzden her şeyin hayırlısı...
canlar yumurtlama bittikten sonra adete kadar geçen süreye luteal faz deniliyor ve her kadında tam 14 gün sürüyor bu luteal faz dolayısıyla adet olacağın tarih kesinse ve düzenli adet oluyorsan zor gbii tabiki Allah herşeyi bilir.. Veren de O alan da O... neyse bu yumurtlama geç olduysa adetinde geç olur dolayısla düzenli adet olmana bağlı bir durum...geç yumurtlama olduysa kalabilrsin ancak.
haklısın kimse bilmese kafalar daha rahat olacak .. biz 4aylık evliyiz ondan herkesin gözü üstümüzde :) bir de kocam 40 yaşında 4kardeşin en küçüğü ve tek bekarıydı evlendirdiler şimdide baba olmasını bekliyorlar dört gözle
hayırlı canım bende kafaya takmayım diyorum zorla taktırıyo benim adam valla vurcam piknik tüpünü kafasına görcek
vuhhhuuu sevdim bu sözü
şey gibi oldu Kemal Sunalın bir filminde diyorlardı ya. salı sallanı, çarşamba çarşafa dolanır, perşembe perişanlık, cuma mübarek gün, c.tesi pazar tatilbiz de her aya bişey bulucaz artık
ayyy ablacım seni çok iyi anlıyorum 27 yaşındayım ve ben henüz geç kalmadım derken, benim işyerimde herkez çocuk yokmu daha diyor. E artık olsun yaşın geçio denmeyede başladıBilmezlerki 1 yıldır uğraşıoruz çalıştığım yerde patronların eşleri 18 inde ewlenmiş 19 unda çocuğu olmuş.:26: Hele bi tanesi benle aynı yaşıt ama 3 çocuğu var Yani düşünortamdan bahsediorum. Ve ben hala.....
Eşime gelince canımıniçi kocam 34 yaşındaArkadaşlarının çocukları var. ama ben kocişime babalık duygusunu tattıramıyorum
Yaw kislarrr biz cok tatliyiz yaaa
Su yazilarlari okuyomda walla ne guzel hep destek oluyoruz birbirimize
Burasida olmasa icimize ata ata siscez yaa
Ayni hedefe kilitlenmis birsuru bayann
Olduracaz bu isi Allah in izni ile
Ekimmis kasimmis orasi kismet tabii
Sizleri seviyommmm
kızlar ya bu ara hiç beste yok farkında mısınız
Ayyyya Allahim biz melek gibiyiz bu topik cok özel zaten :)) hepimiz cok ozeliz amanda amaaaann biz muhtesemiz ve hepimizde dogurcaz en yajin zamanda
Canlarımm
Benim mesai bitiyor.
Malum haftasonu. Ölmezsem Pazartesi burada olurum; tabii sizleri de bulma ümidi ile.
RABBİM bu süreçte hepinizin yar ve yardımcısı olsun.
Sizleri seviyorum .
ALLAH' a emanet olun....
hayırlı canım bende kafaya takmayım diyorum zorla taktırıyo benim adam valla vurcam piknik tüpünü kafasına görcek
öyle yapıyorum da dört gözle beklenen geç bir evlilik bizim çocuklarda hevesle beklenen çocuklar olduğu için soranlar kısmet ne zaman nasipse hayırlıysa olur diyorum rahmetli kaynanamda çok istiyordu oğlunu evlendirmek çocuğunu görmek, nişanımızı görebildi bir tek 15gün sonra kaybettik.. şimdi herkes o hevesle bekliyor laf diyemiyorum o yüzden..
canlar yumurtlama bittikten sonra adete kadar geçen süreye luteal faz deniliyor ve her kadında tam 14 gün sürüyor bu luteal faz dolayısıyla adet olacağın tarih kesinse ve düzenli adet oluyorsan zor gbii tabiki Allah herşeyi bilir.. Veren de O alan da O... neyse bu yumurtlama geç olduysa adetinde geç olur dolayısla düzenli adet olmana bağlı bir durum...
canlar yumurtlama bittikten sonra adete kadar geçen süreye luteal faz deniliyor ve her kadında tam 14 gün sürüyor bu luteal faz dolayısıyla adet olacağın tarih kesinse ve düzenli adet oluyorsan zor gbii tabiki Allah herşeyi bilir.. Veren de O alan da O... neyse bu yumurtlama geç olduysa adetinde geç olur dolayısla düzenli adet olmana bağlı bir durum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?