Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende söylemiyorum hiç birsey fıtık oluyoo soruyo hergün belirti varmı die yok diyorum bendee elimden kaza cıkcak die korkuyorum yaaaa zaten doğum günümüde hatırlamadı uyurken kescem biryerlerini görcekk

uzayan akıntım geldi çok özlemişim keratayı bi kaç güne kadar yumoşum çatlar demi kızlar?? yarın k.validelere gidiyoz nasıl olcak orda bilmiyorum tam gününe denk geldi

bende söylemiyorum hiç birsey fıtık oluyoo soruyo hergün belirti varmı die yok diyorum bendee elimden kaza cıkcak die korkuyorum yaaaa zaten doğum günümüde hatırlamadı uyurken kescem biryerlerini görcekk

benimki hatırladı da ne oldu bir buket çiçek almış 2 gün sonra çöpe attım .. bide diyor hiç sevinmedin çöpe gidecek olan çiçeğe ne diye sevineyim

Genelde boleymis cnm.14 gun sabit
Tabi istisnalar varmis buna da luteal faz yetmezligi diyolarmis
Tip fak.jinekoloji bolumu terkim.hahaaaa

yani o zaman benim yumurtam çatladıktan sonraki 14.gün adet olmam gerekir normal şartlarda öyle mi? bu şekilde kesin adet tarihimi de hesaplayabilirim. teşekkür ederim canım benim. bu foruma bayılıyorum. herşeyle ilgili bilgi alabiliyorum süpersiniz

doğum gününü unuttuğu için kafasına piknik tüpünü geçirebilirsin seneye unutmaması için telefonunun takvim kısmına not yaz aşkımın doğum günü diye bak ondan sonra unutuyor mu:) geçen aksam takvimini karıştırdım bizimkinin 8 ekime bebek geliyor mu diye not yazmıs ne mutlu oldum artık bana soramıyor maalesef :))

Efet canim aynen oyle hesaplicann:)
Sende supersinn

Kızlar ben bugün 2 defa ovulasyon testi yaptım yine ve 2. Çizgi belli ama ilki kadar kırmızı değil. Adetimede 10 gün kaldı ..
????????
Dün akşam da yazdım nedir sizce????

Bende seni kocaman seviyorum evet sevilir tabiiii sevilir
Gamze canım mesaj kutunu boşaltır mısın...
Canım bosalttim yazabilirsin :)

benimki hatırladı da ne oldu bir buket çiçek almış 2 gün sonra çöpe attım .. bide diyor hiç sevinmedin çöpe gidecek olan çiçeğe ne diye sevineyim

evet çiçeği bende sevmem mesela telefon alabilir yaaa ama hatırlamadı valla yarcam beynini artık

süperrrrrrrrrrrr

Kızlar ben bugün 2 defa ovulasyon testi yaptım yine ve 2. Çizgi belli ama ilki kadar kırmızı değil. Adetimede 10 gün kaldı ..
????????
Dün akşam da yazdım nedir sizce????

bu ay hiç aynı derecede koyuluk ve ya daha fazla koyuluk görmedin mi? bir de testi doğru yaptın mı canım? bunlar önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…