ayyy çok güldüm piknik tüpüne :)))) o yüzden belirtileri kocamla bile paylaşmıyorum :)) geçen ay bebek var diyorum adam inanmadı kan testi yaptım var cıktı psikolojik diye diye bebeği düşürttün bana dedim.. bu ay bi kere yapınca hemen belirtiler var mı diye soruyor söyler miyim hiç
hi hi hi şunun şurasında kasıma ne kaldı canımm :))
bu 14 gün olayı herkeste aynı mı?? yani 14 gün sonra kesin adet oluyor muyuz???
piknik tüpünü vur ama mutfak tüpünü değil. öldürmesin yaralasın yeter
bu 14 gün olayı herkeste aynı mı?? Yani 14 gün sonra kesin adet oluyor muyuz???
bende söylemiyorum hiç birsey fıtık oluyoo soruyo hergün belirti varmı die yok diyorum bendee elimden kaza cıkcak die korkuyorum yaaaa zaten doğum günümüde hatırlamadı uyurken kescem biryerlerini görcekk
Genelde boleymis cnm.14 gun sabit
Tabi istisnalar varmis buna da luteal faz yetmezligi diyolarmis
Tip fak.jinekoloji bolumu terkim.hahaaaa
bende söylemiyorum hiç birsey fıtık oluyoo soruyo hergün belirti varmı die yok diyorum bendee elimden kaza cıkcak die korkuyorum yaaaa zaten doğum günümüde hatırlamadı uyurken kescem biryerlerini görcekk
uzayan akıntım geldi çok özlemişim keratayı bi kaç güne kadar yumoşum çatlar demi kızlar?? yarın k.validelere gidiyoz nasıl olcak orda bilmiyorum tam gününe denk geldi
ilk bugün geldiyse yarına çatlamaz canım. ertesi gün değerlendirin ama mutlaka
yani o zaman benim yumurtam çatladıktan sonraki 14.gün adet olmam gerekir normal şartlarda öyle mi? bu şekilde kesin adet tarihimi de hesaplayabilirim. teşekkür ederim canım benim. bu foruma bayılıyorum. herşeyle ilgili bilgi alabiliyorumsüpersiniz
Bende seni kocaman seviyorum evet sevilir tabiiii sevilirbak ben bu esrayı değil, bize müthiş şarkılar yazan esrayı görmek istiyorum. hadiiii artık şu ölü toprağı üzerinden bize acıklı olmayan kıpır kıpır bir şarkı yaz bakiiimmm
bence de yaa. ben çok seviyorum siziiiiiiii
ben de azönce esraya söyledim , sipariş ettim daha doğrusu
ya bu kıs sevilmez miiiiii
güle güle sanım sen de Allaha emanet ol. byeeeee
Canım bosalttim yazabilirsin :)Gamze canım mesaj kutunu boşaltır mısın...
benimki hatırladı da ne oldu bir buket çiçek almış 2 gün sonra çöpe attım .. bide diyor hiç sevinmedin çöpe gidecek olan çiçeğe ne diye sevineyim
ben hiç anlamıyorum yumurtlama zamanımı akıntımda olmuyor sadece hastalığa yakın akıntım oluyor bende bir tuhaflık mı var?
Yaw benim okulun bulunduğu koydeki kadinlarin 8-9cocuklari var ve halada karinlari sis sis geziyolar adamlar bildiğin kara cahil ama o kdr cocukta o bi gunu nasil denk getiriyolar anlamiom valla büyük yetenek. Bide ne bacak dikecek kdr ne yatacak kdr zamanlari var küçücük evlerde o kdr insan valla bizmi cok bildigimizden yapamiyos:s bu ay hic bi bilgim yokmus gibi davransam tutarmiki:))
Kızlar ben bugün 2 defa ovulasyon testi yaptım yine ve 2. Çizgi belli ama ilki kadar kırmızı değil. Adetimede 10 gün kaldı ..
????????
Dün akşam da yazdım nedir sizce????
ilk bugün geldiyse yarına çatlamaz canım. ertesi gün değerlendirin ama mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?