doğum gününü unuttuğu için kafasına piknik tüpünü geçirebilirsin seneye unutmaması için telefonunun takvim kısmına not yaz aşkımın doğum günü diye bak ondan sonra unutuyor mu:) geçen aksam takvimini karıştırdım bizimkinin8 ekime bebek geliyor mu diye not yazmıs ne mutlu oldum artık bana soramıyor maalesef :))
hafta sonu ordayız ta pazar günü akşam döncez pufff neyse bir yolunu bulacaz artık
bakalım o hatırlamazsa uyuker kredi kartını çalcam gitcem telefon alcam kendıme bıktım bu adamdan valla
valla riske atma güzelim arada derede yap yani. hem kaçamak olunca tutuyomuşhafta sonu ordayız ta pazar günü akşam döncez pufff neyse bir yolunu bulacaz artık
Yaw benim okulun bulunduğu koydeki kadinlarin 8-9cocuklari var ve halada karinlari sis sis geziyolar adamlar bildiğin kara cahil ama o kdr cocukta o bi gunu nasil denk getiriyolar anlamiom valla büyük yetenek. Bide ne bacak dikecek kdr ne yatacak kdr zamanlari var küçücük evlerde o kdr insan valla bizmi cok bildigimizden yapamiyos:s bu ay hic bi bilgim yokmus gibi davransam tutarmiki:))
bu ay hiç aynı derecede koyuluk ve ya daha fazla koyuluk görmedin mi? bir de testi doğru yaptın mı canım? bunlar önemli
kızlar yardım edin kafayı yicem.. işten geldim lavaboya girdim idrarla birlikte kırmızı leke düştü.. peçeteye gelecek kadar.. ve reglime 4 gün var üstelik reglim şaşmazdı benim... bende yarın öbür gün test yapma hayali kuruyodum bu nedir şimdi..bilgisi olan varsa lütfen yazsın devamı gelir mi bilmiyorum şimdilik bişey yok :84:
kızlar yardım edin kafayı yicem.. işten geldim lavaboya girdim idrarla birlikte kırmızı leke düştü.. peçeteye gelecek kadar.. ve reglime 4 gün var üstelik reglim şaşmazdı benim... bende yarın öbür gün test yapma hayali kuruyodum bu nedir şimdi..bilgisi olan varsa lütfen yazsın devamı gelir mi bilmiyorum şimdilik bişey yok :84:
sen bilirsinbiraz böyle olursun
benimki hatırladı da ne oldu bir buket çiçek almış 2 gün sonra çöpe attım .. bide diyor hiç sevinmedin çöpe gidecek olan çiçeğe ne diye sevineyim
ben yumurtlama zamanımı bile bulamadım henüz ama genelde hastalığa 1 hafta kala falan oluyor akıntım.
Canlar bende çıkıyorum hasta gibiyim çok çok çok üşüyorum burnum akıyor gidip dinleneyim biraz öpüyorum nesli senden ses çıkmadı yaz mutlaka merakta bırakma hepinizi öptüm canlar
tutunma kanaması falandır belki canım hemen kötü düşünme dur hele :26:
odun mübarek adam onun yaşındakiler evlenmek bile istemiyorum bizim ki çoçuk die ölcekkk bugun kendıme pasta alayım hepsını yıyeyım bari kalsın kredi kartıda hıhh istememm
sessizce yapın
benim herifte kredi kartını verdi git ne alıyosan al aşkım dedi :) ben beğenemiyorum bi türlü dedi
bende aldım tabi
iyide canım ben ayın 23 üne yumurtladım bugün yumurtlamanın 12.günü daha ne tutunması o daha erken olmaz mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?