Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bakalım o hatırlamazsa uyuker kredi kartını çalcam gitcem telefon alcam kendıme bıktım bu adamdan valla

kızlar yardım edin kafayı yicem.. işten geldim lavaboya girdim idrarla birlikte kırmızı leke düştü.. peçeteye gelecek kadar.. ve reglime 4 gün var üstelik reglim şaşmazdı benim... bende yarın öbür gün test yapma hayali kuruyodum bu nedir şimdi..bilgisi olan varsa lütfen yazsın devamı gelir mi bilmiyorum şimdilik bişey yok :84:

bazen bazı şeyleri bilmek gerçekten iyi değil. bilmezden gel bu ayda... yada o bayanlara sor neler yaptıklarını

bu ay hiç aynı derecede koyuluk ve ya daha fazla koyuluk görmedin mi? bir de testi doğru yaptın mı canım? bunlar önemli

Evet oldu . Bakşimdi; 15 eylülde adet oldum. Sonra 26 eylülde sabah bi sancı sağ tarafımda nasıl batıyor anlatamam bütün gün geçmedi bende bunun üzerine ovulasyon testi yaptım ve hiç bugüne kadar öyle görmemiştim testi iki çizgide kıpkırmızıydı. Tabi hem o akşam çalışmalar başladı
Dünde bi bakayım acaba o günkü doğrumuydu dedim , 2.çizgi ilkinden daha silik ama görünüyor yani. Tabi ekşın oldum:)))
Bugünde 2 defa yaptım iştee... Sonuç az evvel yazıgım hibi

tutunma kanaması falandır belki canım hemen kötü düşünme dur hele :26:

canım benim başıma hiç böyle birşey gelmedi bilen arkadaşımız cevaplar diye düşünüyorum..

Canlar bende çıkıyorum hasta gibiyim çok çok çok üşüyorum burnum akıyor gidip dinleneyim biraz öpüyorum nesli senden ses çıkmadı yaz mutlaka merakta bırakma hepinizi öptüm canlar

benimki hatırladı da ne oldu bir buket çiçek almış 2 gün sonra çöpe attım .. bide diyor hiç sevinmedin çöpe gidecek olan çiçeğe ne diye sevineyim

benim herifte kredi kartını verdi git ne alıyosan al aşkım dedi :) ben beğenemiyorum bi türlü dedi
bende aldım tabi

işe yarıyo mu bu ovu. testleri gerçekten bende mi alsam acep benden de gelmez öle pek akıntı falan anlamıyorum yani gidip almayada utanıyorum birazhamile kaldıklarımda bile görümcem gidip almıştı gebelik testlerimi

iyide canım ben ayın 23 üne yumurtladım bugün yumurtlamanın 12.günü daha ne tutunması o daha erken olmaz mı??

ayın 23 ünde yumurtadıysan 10-12 günde sanırım tutunuyor bende 25 inde yumurtladım canım bakalım hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…