canım benim başıma hiç böyle birşey gelmedi bilen arkadaşımız cevaplar diye düşünüyorum..
lilitiy doğum gününmü bugün yoksamm
Evet oldu . Bakşimdi; 15 eylülde adet oldum. Sonra 26 eylülde sabah bi sancı sağ tarafımda nasıl batıyor anlatamam bütün gün geçmedi bende bunun üzerine ovulasyon testi yaptım ve hiç bugüne kadar öyle görmemiştim testi iki çizgide kıpkırmızıydı. Tabi hem o akşam çalışmalar başladı
Dünde bi bakayım acaba o günkü doğrumuydu dedim , 2.çizgi ilkinden daha silik ama görünüyor yani. Tabi ekşın oldum:)))
Bugünde 2 defa yaptım iştee... Sonuç az evvel yazıgım hibi
ayyyyyyyyyyyy ne güzel keşke benimkide dese bakalım aksam hatırlamazsa planlarım var üzerinde
işe yarıyo mu bu ovu. testleri gerçekten bende mi alsam acep benden de gelmez öle pek akıntı falan anlamıyorum yani gidip almayada utanıyorum birazhamile kaldıklarımda bile görümcem gidip almıştı gebelik testlerimi
iyide canım ben ayın 23 üne yumurtladım bugün yumurtlamanın 12.günü daha ne tutunması o daha erken olmaz mı??
bugün doğum günün galiba o zaman iyki doğdunnnnnnnnnn... mutlu sağlık ve bebişli yeni bir yaş diliyorummmmm...
ayyyyyyyyyyyy ne güzel keşke benimkide dese bakalım aksam hatırlamazsa planlarım var üzerinde
evttt canım bugun annemden başka kimse hatırlamadı ne varsa anada var beeee ahh anam benim gözünü severim onun
odun mübarek adam onun yaşındakiler evlenmek bile istemiyorum bizim ki çoçuk die ölcekkk bugun kendıme pasta alayım hepsını yıyeyım bari kalsın kredi kartıda hıhh istememm
benim herifte kredi kartını verdi git ne alıyosan al aşkım dedi :) ben beğenemiyorum bi türlü dedi
bende aldım tabi
tşklerrr bebğimm sağollll sanada sağlıklı bebişler diliyorum bu doğum günümde
bebeğim bugünmüü doğum gününnn :))
nice mutlu yıllara .allah en kısa zamanda bebeğini versin inşallah
ayın 23 ünde yumurtadıysan 10-12 günde sanırım tutunuyor bende 25 inde yumurtladım canım bakalım hakkımızda hayırlısı
tşklerrr bebğimm sağollll sanada sağlıklı bebişler diliyorum bu doğum günümde
tamam canım çok koyu olduğu zaman yumurtlamışsın. silikleştiği zamanda yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. onun için koyuyu gördükten sonra testi silikleşinceye kadar bırakamamak lazım ki ona göre çalışma yapılsın
geçen ay değil ondan önceki ay başıma geldi benim çok sık wc ye çıkmaya başladım karnıma kramplar giriyordu adete 2gün kala hafif bir pembelik geldi peçeteye sonra kesildi adetimde bir gün gecikmeli oldu o ay sanırım stresten oldu öyle
ama seninki hakkında yorum yapabilecek kadar bilgim yok :44:
nice sağlıklı mutlu huzurlu ve bol bebişli yıllarınız olsun eşinle ve sevdiklerinle birlikte..
canım ovü testini gittigidiyordan al içinde 26 tane oluyo ve sadece 30 tl eczanede tanesi 5 tl sanırım ayrıca yakalamak için elinde en az 10 tane olması lazım işe yarıyomu dersen kesinlikle yarıyo ben çift çizgiyi gördüm ve ağrım oldu bi gün sonra ovü testinde çift çizgiyi gördüğünde bu 24 saat içinde çatlamak olacak anlamına geliyor bilgin olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?