Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım benim başıma hiç böyle birşey gelmedi bilen arkadaşımız cevaplar diye düşünüyorum..

geçen ay değil ondan önceki ay başıma geldi benim çok sık wc ye çıkmaya başladım karnıma kramplar giriyordu adete 2gün kala hafif bir pembelik geldi peçeteye sonra kesildi adetimde bir gün gecikmeli oldu o ay sanırım stresten oldu öyle

ama seninki hakkında yorum yapabilecek kadar bilgim yok :44:

tamam canım çok koyu olduğu zaman yumurtlamışsın. silikleştiği zamanda yumurtanın çatladığı anlamına geliyor. onun için koyuyu gördükten sonra testi silikleşinceye kadar bırakamamak lazım ki ona göre çalışma yapılsın

canım ovü testini gittigidiyordan al içinde 26 tane oluyo ve sadece 30 tl eczanede tanesi 5 tl sanırım ayrıca yakalamak için elinde en az 10 tane olması lazım işe yarıyomu dersen kesinlikle yarıyo ben çift çizgiyi gördüm ve ağrım oldu bi gün sonra ovü testinde çift çizgiyi gördüğünde bu 24 saat içinde çatlamak olacak anlamına geliyor bilgin olsun.

iyide canım ben ayın 23 üne yumurtladım bugün yumurtlamanın 12.günü daha ne tutunması o daha erken olmaz mı??

bildiğimden sölemedim zaten canım ama kötü düşünmek istemedim o yüzden normalde oluo muydu ara kanaman:26:

ayın 23 ünde yumurtadıysan 10-12 günde sanırım tutunuyor bende 25 inde yumurtladım canım bakalım hakkımızda hayırlısı

canım bende en geç 10 günde tutunma işlemi bitiyo diye biliyorum ama neyse.. çok korktum acaba bebek vardıda yine mi düşüyo :84:

tşklerrr bebğimm sağollll sanada sağlıklı bebişler diliyorum bu doğum günümde

canım benim akşama daha çook var :) bence çok güzel bir akşam seni bekliyor :) sende güzelliğine güzellik kat ve güzel bir akşam yemeği hazırla bence :)

Yani şu anki durum ne olabilir canım?
Bu 2 gündür yoptığım testlerin hep 1. Çizgisi net -- 2. Çizgisi silik

sagol canım... ya benim korkum hep zamanında olurdu ya şimdi erken olunca acaba bebek varda ona mı bişey oluyo dedim .. ona çok üzüldüm

nice sağlıklı mutlu huzurlu ve bol bebişli yıllarınız olsun eşinle ve sevdiklerinle birlikte..

tşk ederim canımmm sağoll güzel dileklerin için kendime pasta alıp üstüne mum koyup üfliycem sizsede bebek diliycem

teşekkür ederim canım bide onu deniyim bari denemediğim yol kalmadı internetten alma işi iyiymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…