Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

VE bugun agrilarla uyandim.. geliyorlar geliyorlar... :26:

Ayy canıımm kıyamam sanaa yapma böyle ama umudumuzu kaybetmek yok Allah'ın izniyle olucak bi gün Allah ne zaman isterse...

Hem belki de hayırlı değildir ondan gitmiştir öyle düşün Rabbim hayırlısını hayırlı vakitte nasip etsin inşallah hepimize

Amin allah razi olsun..
hayirlisi neyse o tabi..
insallah olucak..

bende bu sabah uyandığımda hasta olduğumu gördüm, üzüldüm 2 aydır çalışıyoruz bu ayda olmadı. ovulasyon testi mi alsam acaba eczaneden? doktora geçen ay ön muayene amaçlı gittik eşimde bende, bi sorun olmadığını anlattı doktor, bu ay umutluydum herkes gibi bende. acaba yumurtlama günümü mü yanlış hesaplıyorum dedim kendi kendime, ovulasyon testi kullananlar sonuçları alabildimi acaba???

Herkese hayirli pazarlar..

Bugun icimde bi heyecan var nedense.. Gece guzel ruyalar gordum hamileydim kizima gunluk yaziypdum falan.. Zaman hizla gecmis diyorumm ne zaman hamile kaldim ben bak hep uzuluyodum falan.. Elim karnimda uyandim sonra.. Bugun de adet olmadim.. 12 gun oldu adet gunumu geceli.. Bide hic adet belirtisi yok hizli haraket ettigimde abiden kalktigimda agir bisey tasidigimda sag ve sol kasigim agriyo sadece uzaninca geciyo aniden.. Bide adetime bi hafta kala gelen pembe akinti kanla karisik umitlendiriyo beni.. Acaba hamile olabilirmiyim kiii... Bu sefer olmus olabilir mi... Adet olmadikca umutlaniyprum istee ufff..

test yapmadın mı peki, 12 gün oldu diyosun canım?

Cok tesekkur ederim canim amin insaallah ayagimi sururum inanmazsin bazen bombos magazaya girerim sevinirim rahat rahat alisveris yapacagim diye ama 2 dk kalmaz magaza tiklim tiklim olur ilgisizlikten kalabaliktan cikmak zorunda kalirim
aman maşallah nazardan saklasın allah bereketini kaçırmasın arkadaşım bizde nasiplenelim inşallah

benimde dualarim seninle canim rabbim gul yuzunu guldursun gobusunu hemen doldursun inssss.............ins vedalasirim cnm yarin bat bakalim rabbim ne eyler neylerse guzel eyler...

Aminnnn inşallah cnm, ağzından bal damlıyo valla...Cnm hayırlısı olsun ama inşallahhhh mens olmazsın...Olursan da takılmıcaksın di mi, mayıs anneleri topiğine geçemezsek haziran anneleri topiğine geçeriz :) ama dediğim gibi inşallah bebiş geliyodur.

12 gün geçti ve sadece 1 kezmi test yapın canım..bence hemen kan tesi var..hamilelik yoksada doktora kontrole git..bu kaar gecikme normal değil

VE bugun agrilarla uyandim.. geliyorlar geliyorlar... :26:

dur tatlım ya inş gelmemiştir o şeytani kırmızılar

Slm kizlaaaaar. Bugün itibariyle calismalara basladik.dua edin noluurr

Allahh çalışmalarınızı bereketli eylesinnn inşşş

burada herkese gunaydın ii pazarlar ii haftasonlarımız olsun inşallah

kuzum bitti ya hafta sonuu offff

mrb kızlar bende aranıza katılmak isterim..
26 yaşındayım..1 yıllık evliyim ve 4 aydır bebek deniyoruz olmuyor..BAT tarihim 21 EYLÜLL:18::18:

Ayyy canim benim cooooooook teşekkür ederim ins canım ins....15aydir her batta husrana ugramaya alistim artik 4gun sonra evlilik yildonumum ins hediye olur bize yawrumuz...sen kac aydir deniyorsun kac yasindasun cnm

bizim de 5 gün var canım evlilik yıldönümümüze ,3. yılımız ...
bebiş olsaydı en güzel hediye olacaktı bize ama adetim geldi bugün , şaşırtmadı beni yine(((

inşallah mucizeniz sizinle olur yıldönümünüzde :))

Sende hosgeldin... Hayirlisiylanolur insAllag elbet vardir zamani.. Hepimiz ayniyiz yarin gidecegim vakalim.. Evet sadece bir kez tet yaptim oda zaten gecikiyor bi kac aydir adetlerim diye..

ya kızlar bu sabah adet oldum , beklediğim bişeydi zaten belirtim yoktu . ekime kaldığıma emindim
eşim sabah duyunca çok üzüldü yine . tüp bebek yapalım mı ,olmuyo işte dedi .
bende daha 1 sene oldu ,hem bi problem yok , biraz daha deneyelim ne tüp bebeği dedim.
kendim bi yana onun için daha da çok üzülüyorum ((((
hem kendimi hem onu teselli etmem o kadar zor kiii (((((

canim benim ya evet esler uzulunce zor oluyor insallah ekimde uzulmez esin yuzu guler seninde tabi insallah bu sefer tutunur bebeginde tup bebeye ihtiyaciniz kalmaz insallah

canım herşeyşniz normalse bence biraz daha deneyin..
çok zor beklemekk..rabbim yardımcımız olsunnn:26::26:

Sende hosgeldin... Hayirlisiylanolur insAllag elbet vardir zamani.. Hepimiz ayniyiz yarin gidecegim vakalim.. Evet sadece bir kez tet yaptim oda zaten gecikiyor bi kac aydir adetlerim diye..

güzel haberlerle gel inşşş tatlımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…