Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım zaten eczaneden alma pahalı oluyor. tıpkimsan diye bir site var ordan hem ucuza alırsın hem de kapalı kutuda getiriyorlar kimsecikler anlamaz içinde ne olduğunu. hatta getiren bile bilmez

canım zaten eczaneden alma pahalı oluyor. tıpkimsan diye bir site var ordan hem ucuza alırsın hem de kapalı kutuda getiriyorlar kimsecikler anlamaz içinde ne olduğunu. hatta getiren bile bilmez

teşekkür ederim canım önerin için

canım benim akşama daha çook var :) bence çok güzel bir akşam seni bekliyor :) sende güzelliğine güzellik kat ve güzel bir akşam yemeği hazırla bence :)

bakalımmm bebeğimm görcez eğer bi tık yoksa yapamamışsa süpriz ben ona yapcamı bilirim evde küçük tüp yok ilk işim onu sipariş vercemmmmmmmmmm

benimde iş yerindeki zamanım doldu inşallah haftaya görüşmek üzere bu hafta sonu çok yoğunum belki giremem haftasonu bebiş haberleri gelmeye devam eder inşallah...

yok canım ya hiç böyle bişey yşamadım anlam veremiyorum şuan (( sadece korku var içimde

merhaba canım sanırım seninde adetine var ve leke mi gördün.. benim adet 6 ekimde ve bende dün çok açık renkte pembe sıvı bi akıntı gördüm ve erkenden adet oluyorum dedim ama hala olmadım hiç leke de olmadı ve normalde benim adetlerim hep 1-2 gün gecikmeli olur şimdi 3 gün öncesinden bu pembe akıntı neyin nesi yaa anlamadım bilen var mı

Ovulasyon testi ama gebelik testi diil canım yaa( bilmiyorumki bazılarının çıkıyormuş formda okudumda.

Ayyyy keşşkeeeee:))))

pardonnnnn utandım canım ovü testimiydi hımmmm reglinme yaklaştı ovü testinde ikinci çizgin mi silik anlamadım ki

canım benim pembe akıntı yerleşme kanaması olmasın, çok fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama adetinede az kalmış adetin geçince hemen test yap. inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…