Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım yumurtan çatlamış bitmiş. bekleyeceksin artık demek. artık test falan yapmana gerek yok. eşinle de mikmiki hobi amaçlı yap bundan sonra

pardonnnnn utandım canım ovü testimiydi hımmmm reglinme yaklaştı ovü testinde ikinci çizgin mi silik anlamadım ki

Dilketin cim Hahaha hobi amaçlı he süpermişşş:)))

İnvoice reglime 10 gün var canım. Evet ovü testinde ayın 26 sında yaptığım kıpkırmızı iki çizgi çıktı üstüne ilişki oldu. Dün ve bugün yaptığımda ovü test ve 2. Çizgiler silik biraz

canım benimde aklım gitti deli gibi arayışa girdim taa 2011 de yazan bi arkadaşın yazısı bak ne diyo....

Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.

bunu okuyunca az bi rahat nefes aldım Allahım ne olur bu defa hayırlısıyla nasip et bebeklerimizi şenlendir yuvamızı :85: :85:

canım benim pembe akıntı yerleşme kanaması olmasın, çok fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama adetinede az kalmış adetin geçince hemen test yap. inşallah hamilesindir.

inşallah canım yaa çok istiyorum ümitleniyorum ama olmazsa da büyük hayal kırıklığı olmaz ona da hazırım hayırlısıla olsun inşallah 2 gün kaldı bata heyecanla beklemedeyim

yaaa inşallah bizim durumumuzda böyledir tutunmadan dolayı lekelenme olmuştur inşallahhh öyle olursa sevinçten uçarım herhal de inşallah kırmızılar gelmez gelemez bebiş gelsin

cnm ben bnm adetım 25 gunde bır oluyo netten hesaplaycı varya orda bıde telefnda bir program var oradan hesapladım yanlışmı acaba :S

bende netten ve telde ki prog.dan takip ediyorum ve hep 25.gün oluyorum ama yumurtlama günü diye verilen gün ovu.testinde koyu çizgiyi geçtim siliği bile olmadı :)

27 eylülde başladı 5 gün sürdü 25 günde bir oluyorum

şunu söyleyebilirim benim bir arkadaşım da adet döngüsü 25 gün idi.. doktor kontrolündeydi doktor ona 9. gün yumurtlayacaksın demiş ilişki olsun demiş..netteki hesaplamalar doğru çıkmıyor..büyük ihtimal bugün yarın yumurtlarsın boş geçme bugünü ve yarını..

cnm ben bnm adetım 25 gunde bır oluyo netten hesaplaycı varya orda bıde telefnda bir program var oradan hesapladım yanlışmı acaba :S

canım onlar tahmini olur. teldekini sadece 1 aylık periyoda göre mi yaptın canım. bunlar tahmini dediğim gibi ve sadece bir gün vermezler. şu ve şu tarih aralığında derler.

kızlar listeye ekleyin dememişim ben size ya benide

benide ekler misiniz 11 ekimde olmam lazım adet normalde 3-4gün öne gelirdi artık nerdeyse bi hafta atıo mübarek

Son düzenleme:

Ben bu ay ovu testi yaptim ve adetimin 15 günü yumurtladim 16.gun catladi yani Otomatik hesaplayicilar bazen tutturamiyo dilketinle ayni gun adet oldjk gecen eylülde o benden 5gun once yumurtladi :))

anladım canım çok sağol iki kasığımdada var ama en çok sağda keskin bir sancı var.. hayırlısı artık planlı programlı işler olmuyo bende hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…