canım yumurtan çatlamış bitmiş. bekleyeceksin artık demek. artık test falan yapmana gerek yok. eşinle de mikmiki hobi amaçlı yap bundan sonra
pardonnnnn utandım canım ovü testimiydi hımmmm reglinme yaklaştı ovü testinde ikinci çizgin mi silik anlamadım ki
süpper :128:
söylemesi ayıptır biraz öyleyimdir
tşkler canımmmmmmmmmmm hep birlikte kurtulamazsınız benden
merhaba canım sanırım seninde adetine var ve leke mi gördün.. benim adet 6 ekimde ve bende dün çok açık renkte pembe sıvı bi akıntı gördüm ve erkenden adet oluyorum dedim ama hala olmadım hiç leke de olmadı ve normalde benim adetlerim hep 1-2 gün gecikmeli olur şimdi 3 gün öncesinden bu pembe akıntı neyin nesi yaa anlamadım bilen var mı
canım benim pembe akıntı yerleşme kanaması olmasın, çok fazlada ümitlendirmek istemiyorum ama adetinede az kalmış adetin geçince hemen test yap. inşallah hamilesindir.
canım benimde aklım gitti deli gibi arayışa girdim taa 2011 de yazan bi arkadaşın yazısı bak ne diyo....
Tutunma kanaması; Gebeliğinizin ilk dönemlerinde çok az miktarda lekelenme veya kanama saptayabilirsiniz. Bu, döllenmeden yaklaşık 10-14 gün sonraya denk gelir. Yerleşme veya tutunma kanaması şeklinde de ifade edilir. Döllenen yumurtanın rahiminize tutunması sırasında oluşur. Normal adet kanamanıza göre daha erken, damla damla ve daha açık renkte görülür. Uzun da sürmez. Bazı kadınlar bu hafif kanamayı adet kanaması olarak düşünüp hamile olduklarının farkına bile varmazlar.
bunu okuyunca az bi rahat nefes aldım Allahım ne olur bu defa hayırlısıyla nasip et bebeklerimizi şenlendir yuvamızı :85: :85:
kurtulmak isteyen kimmmhep burda olalım gitmeyelim bir yerlere :13:
kızlarr hesabıma göre yumurtlama günü ayın 8i ama benım sağ kasığımda sancı var nedendir acaba
kızlarr hesabıma göre yumurtlama günü ayın 8i ama benım sağ kasığımda sancı var nedendir acaba
neye göre hesapladın?
tşklerrr bebğimm sağollll sanada sağlıklı bebişler diliyorum bu doğum günümde
27 eylülde başladı 5 gün sürdü 25 günde bir oluyorumerken yumurtluyor olabilirmisin diye düşündüm..adet tarihin ne??
cnm ben bnm adetım 25 gunde bır oluyo netten hesaplaycı varya orda bıde telefnda bir program var oradan hesapladım yanlışmı acaba :S
bende netten ve telde ki prog.dan takip ediyorum ve hep 25.gün oluyorum ama yumurtlama günü diye verilen gün ovu.testinde koyu çizgiyi geçtim siliği bile olmadı :)
27 eylülde başladı 5 gün sürdü 25 günde bir oluyorum
cnm ben bnm adetım 25 gunde bır oluyo netten hesaplaycı varya orda bıde telefnda bir program var oradan hesapladım yanlışmı acaba :S
şunu söyleyebilirim benim bir arkadaşım da adet döngüsü 25 gün idi.. doktor kontrolündeydi doktor ona 9. gün yumurtlayacaksın demiş ilişki olsun demiş..netteki hesaplamalar doğru çıkmıyor..büyük ihtimal bugün yarın yumurtlarsın boş geçme bugünü ve yarını..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?