Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım onlar tahmini olur. teldekini sadece 1 aylık periyoda göre mi yaptın canım. bunlar tahmini dediğim gibi ve sadece bir gün vermezler. şu ve şu tarih aralığında derler.

canım adet döngümü yazdım 8i diye gösterdi 3ünden itibaren doğurgan dönem olarak gösterdi ayrıca tahmınıdır büyük ıhtımalle

anladım canım çok sağol iki kasığımdada var ama en çok sağda keskin bir sancı var.. hayırlısı artık planlı programlı işler olmuyo bende hiç

sen yinede şu birkaç gün çalış, planla alakası yok canım bu işlerin önce Allah vericek, tabi biz insan olarak elimizden geleni yapalımda gerisi Allahın takdiri

zeycanımmmm kuzum benimmm yerim ben seni. çok teşekkür ederimm. Rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbişeyim yok malesef umudumu kaybetmedim, olacak Allahın izniyle

canım adet döngümü yazdım 8i diye gösterdi 3ünden itibaren doğurgan dönem olarak gösterdi ayrıca tahmınıdır büyük ıhtımalle

büyük ihtimal değil canım tahmini zaten ama benim 2 aydır tutuyor o tarih aralığı. tabi ben ovu testiyle bakıyorum ve denk geldiğini görüyorum. sen de ya günaşırı yapacaksın ya da ovuyla tarihininden emin olup öyle yapacaksın. ateş ölçenler de var

adet günümü tuttu tam zamanında oldu ama ben hiç ovu testi kullanmıyorum bilmem dogrudur dıye hesaplayıcılardn yararlanyorm bı ıkı gundr atesımde vardı gercı grip atlattım ondandr herhlde karışık ya

zeycanımmmm kuzum benimmm yerim ben seni. çok teşekkür ederimm. Rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbişeyim yok malesef umudumu kaybetmedim, olacak Allahın izniyle

ilayyydaaaa geldin mi canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş de, üzme kendini diycem ama üzülmemekde elde değil..şimdi biz sana ne söylesek birkaç gün içinden çıkmayacak zaman herşeyin ilacı zamana bırak canım..

geçmiş olsun canım. o ateş ölçme bizim hissedebileceğimiz derecede olanlar değil canım. hergün ölçüyorlar ufak oynamalarla yükseliş ve ya azalışa göre hesaplıyorlar. dediğim gibi emin olmak istiyorsan ovulasyon testi süper :128:

canım hayırlısı böyleymiş ALLAH sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş sevgılı kulum bana yönelsin dua etsin üzülme geçmiş olsun canım bnm

teşekkür ederim canım dileklern ve cevaplarn için :)))

ateş ölçmek çok karmaşık başka bir sohbet sayfasında vardı da kesin sonuç alana rastlamadım. bende ölçüyorum ama laf olsun diye anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…