Ben bu ay ovu testi yaptim ve adetimin 15 günü yumurtladim 16.gun catladi yani Otomatik hesaplayicilar bazen tutturamiyo dilketinle ayni gun adet oldjk gecen eylülde o benden 5gun once yumurtladi :))
canım onlar tahmini olur. teldekini sadece 1 aylık periyoda göre mi yaptın canım. bunlar tahmini dediğim gibi ve sadece bir gün vermezler. şu ve şu tarih aralığında derler.
acaba yanlış mı bu sonuçlar :S:S
hehe yine ben yine ben :122:
anladım canım çok sağol iki kasığımdada var ama en çok sağda keskin bir sancı var.. hayırlısı artık planlı programlı işler olmuyo bende hiç
Canım benim hakkından hayırlısı böyleymiş bak bu da senin sınavın lütfen metanetli ve sabırlı ol tontişkom onun bi vakti zamanı var...hakkından hayırlısı olsun kuzum benim...üzülmek umudumuzu kaybetmek yok....her bitiş bir başlangıçtır daha burda bebeklerimizi şikayet edicez dur bakalım....dikkat et sn kendine şu aşamada gerisini rabbim e bırak çok öpüyorum seni tatlişkom....:26::26::26:
olası günü söylüyorlar belkide geç veya erken yumurtlama oluyor bilemedim bende.:44:
canım adet döngümü yazdım 8i diye gösterdi 3ünden itibaren doğurgan dönem olarak gösterdi ayrıca tahmınıdır büyük ıhtımalle
olası günü söylüyorlar belkide geç veya erken yumurtlama oluyor bilemedim bende.:44:
büyük ihtimal değil canım tahmini zatenama benim 2 aydır tutuyor o tarih aralığı. tabi ben ovu testiyle bakıyorum ve denk geldiğini görüyorum. sen de ya günaşırı yapacaksın ya da ovuyla tarihininden emin olup öyle yapacaksın. ateş ölçenler de var
Hg ilaydam nasılsın canimzeycanımmmm kuzum benimmm yerim ben seni. çok teşekkür ederimm. Rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbişeyim yok malesefumudumu kaybetmedim, olacak Allahın izniyle
zeycanımmmm kuzum benimmm yerim ben seni. çok teşekkür ederimm. Rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbişeyim yok malesefumudumu kaybetmedim, olacak Allahın izniyle
sen yinede şu birkaç gün çalış, planla alakası yok canım bu işlerin önce Allah vericek, tabi biz insan olarak elimizden geleni yapalımda gerisi Allahın takdiri
zeycanımmmm kuzum benimmm yerim ben seni. çok teşekkür ederimm. Rabbim böyle uygun gördü yapacak hiçbişeyim yok malesefumudumu kaybetmedim, olacak Allahın izniyle
adet günümü tuttu tam zamanında oldu ama ben hiç ovu testi kullanmıyorum bilmem dogrudur dıye hesaplayıcılardn yararlanyorm bı ıkı gundr atesımde vardı gercı grip atlattım ondandr herhldekarışık ya
geçmiş olsun canım. o ateş ölçme bizim hissedebileceğimiz derecede olanlar değil canım. hergün ölçüyorlar ufak oynamalarla yükseliş ve ya azalışa göre hesaplıyorlar. dediğim gibi emin olmak istiyorsan ovulasyon testi süper :128:
ilaydaaa?? noldu canım bebekte bişey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?