Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hg ilaydam nasılsın canim

temizlik bitti galiba hatun. nasılsın daha iyice misin??

canım hayırlısı böyleymiş ALLAH sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş sevgılı kulum bana yönelsin dua etsin üzülme geçmiş olsun canım bnm

canlarımmmm çok teşekkür ederim evet temizliğim bitti biraz daha iyiyim. sizin sayenizde

daha iyiyim kuzum kocam aradı geliyorum diye. gelsin ona bi sarılıyım daha iyi olucam. sen nasılsın bebeğimm

Ohhhh evde olmayin gidin yürüyün yada oturup muhabbet edeceginiz biyere gidin yemege cikib mesala ben çalışıyorum canim benim :)) hep iyi ol ins

herkez yemek yapmaya gitti herhalde.. benimde bugünkü korkum bana yeterde artar bile.. hala gelen giden yok devamı gelmedi lekelenmenin.. gelmez inşallah saglıkla bebegim içerimdedir inşallah..

herkese iyi akşamlar benimde mesaim bitti kısmetse pazartesi görüşürüz.
ilayda tekrar çok geçmiş olsun ben yeniyim ama burdaki bu dayanışmayı görünce insan yalnız olmadığını anlıyor ve güçleniyor.
umarım sende kısa zamanda toparlanırsın. birbirimize bolca dua edelim becerebildiğimiz en güzel şey bu sanırım.

görüşmek üzere..

herkez yemek yapmaya gitti herhalde.. benimde bugünkü korkum bana yeterde artar bile.. hala gelen giden yok devamı gelmedi lekelenmenin.. gelmez inşallah saglıkla bebegim içerimdedir inşallah..

ben yemeğimi yaptım bilem ama bende giderim birazdan sofra kurmak var bi de. canım inşallah bu lekelenme bebeğe işarettir hamişizdir inşallah yaa böyle hayal etmek heyecanlanmak bilem güzel

Belki akşama bisiler hazirliyodur unitka ihtimali varmi sence bnm eşim unutmaz zaten bende unutturmam :))

unutur benim odun yaaa piknik tüpü varmı bebğim sende unutursa beynini yarcam die kızlara söz vermiştim nerde çalışıyorsun sen ??

Dogum gunun kutlu olsun cnm
Kocan supriz yapcaktir.caktormiyodur simdi

tşkler canım..
bende bir umut onu bekliyorum inşallah hatırlar yaa çok sevinirim hatırlarsa bakalımm çokda ümitlenmeyim benim adama belli olmaz ruhsuz biraz

keşke yarın benimde tatil olsa yaaaaa sadece pazar olması kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…