kimyasal gebelikmiş canım
Hg ilaydam nasılsın canim
temizlik bitti galiba hatun. nasılsın daha iyice misin??
ilayyydaaaa geldin mi canım geçmiş olsun hayırlısı böyleymiş de, üzme kendini diycem ama üzülmemekde elde değil..şimdi biz sana ne söylesek birkaç gün içinden çıkmayacak zaman herşeyin ilacı zamana bırak canım..
canım hayırlısı böyleymiş ALLAH sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş sevgılı kulum bana yönelsin dua etsin üzülme geçmiş olsun canım bnm
yaa ilaydacım canım benim geçmiş olsun hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bi bebişin olur umut hep var inşallah bizde anne olacağız.
Hg ilaydam nasılsın canim
daha iyiyim kuzum kocam aradı geliyorum diye. gelsin ona bi sarılıyım daha iyi olucam. sen nasılsın bebeğimm
kimyasal gebelikmiş canım
canlarımmmm çok teşekkür ederim evet temizliğim bitti biraz daha iyiyim. sizin sayenizde
herkez yemek yapmaya gitti herhalde.. benimde bugünkü korkum bana yeterde artar bile.. hala gelen giden yok devamı gelmedi lekelenmenin.. gelmez inşallah saglıkla bebegim içerimdedir inşallah..
olur inşallah yaa. inanmak lazım.ben soylemiyim istersen...sakin stres yapma soyluyorum 16 ay oldu benim canım
Sağlıklı mutlu huzurlu bebisin le geçireceğin mus mutlu yıllara topragim :))
ooowwwW toprağımmm sağol hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu bebişlereeeeeeeee inşallahhh kocam hala hatırlamadı yaaa
ooowwwW toprağımmm sağol hep beraber sağlıklı mutlu huzurlu bebişlereeeeeeeee inşallahhh kocam hala hatırlamadı yaaa
Belki akşama bisiler hazirliyodur unitka ihtimali varmi sence bnm eşim unutmaz zaten bende unutturmam :))
herkez yemek yapmaya gitti herhalde.. benimde bugünkü korkum bana yeterde artar bile.. hala gelen giden yok devamı gelmedi lekelenmenin.. gelmez inşallah saglıkla bebegim içerimdedir inşallah..
Dogum gunun kutlu olsun cnm
Kocan supriz yapcaktir.caktormiyodur simdi
ohhhh evde olmayin gidin yürüyün yada oturup muhabbet edeceginiz biyere gidin yemege cikib mesala ben çalışıyorum canim benim :)) hep iyi ol ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?