tşkler canım..
Bende bir umut onu bekliyorum inşallah hatırlar yaa çok sevinirim hatırlarsa bakalımm çokda ümitlenmeyim benim adama belli olmaz ruhsuz biraz
keşke yarın benimde tatil olsa yaaaaa sadece pazar olması kötü
canımmmm iyiki doğdun nice yıllara inşallahhh bebişinle
Yarinda mi calisiyon bacim kolay gelsin
Off nolacak bu halimizx
Bebis gelsede rahatlasam diyorum bende
evet ya cumartesi daha yoğun oluyor bizim iş
elemanların haftalık günü oluyor bide gelenden gidenden hesaptan kafamı kaldıramıyorum
bebiş gelsinnnn dinlenelim biraz dicem ama odaha mı çok yorar bilmem
teşekür ederimmm canım benimmmmmm
inşallah hep birlikte hayırlı uğurlu bebişlerle allahın izniyle
Evliliklerinin ilk gününde kadın ve kocası kapıyı kimseye açmamaya karar verip anlaştılar.
İlk olarak o gün damadın anne ve babası evli çiftleri görmeye geldi, kapının hemen ardındaydılar. Kadın ve kocası birbirlerine baktılar, adam kapıyı açmak istedi ama eşi ile yaptığı anlaşma gereği kapıyı açmadı, böylece anne babası daha fazla beklemeyip gittiler. Aynı gün içerisinde bir süre sonra, gelinin ailesi geldi. Eşler anlaşmaya rağmen birbirlerine baktılar. Gelin gözyaşları içerisinde, bunu yapamam diye fısıldayıp kapıyı açtı. Eşi hiçbir şey söylemedi.
Yıllar sonra 4 oğlan çocuğunun ardından 5. olarak kız çocukları dünyaya geldi. Baba yeni doğan kız çocuğu için büyük bir kutlama yapmayı planladı ve tüm tanıdıklarını davet etti. Sonra o gece eşi kocasına diğer dört çocuğa böyle bir kutlama yapmadığı halde neden bu sefer böylesine bir kutlama yapmak istediğini sordu. Eşi basit bir yanıt verdi; çünkü yalnızca kızım bana kapıyı açacak.
Kız çocukları her zaman çok özeldir.
Celikkoldayim canjm eti biskuvilerinin muhasebesine bakıyorum hayor bnmde yok piknik tüpümunutur benim odun yaaa piknik tüpü varmı bebğim sende unutursa beynini yarcam die kızlara söz vermiştimnerde çalışıyorsun sen ??
keşke yarın benimde tatil olsa yaaaaa sadece pazar olması kötü
iyiki doğdun canım benim nice mutlu yıllara bebiş sesli bi yil olsun ins
üzülme bebeğim olacak inş
gamseemmmmmm
üzülme bebeğim olacak inş
Ufff moralim bozuldu kıslar yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?