Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

yaa ilayda var burda bi arkadas canim geçen gun test yapti pozitif çıktı bugun dr a gidecekti gitmis kimyasal gebelikmis dun ruyamda gordum ilaydayi test yapiyordu pozitif cikuyordu bak canim hamilesin diyordum ona...tersine çıktı rüyam...sabah kızlara da anlatmıştın

Bu ayki Kolmen+ovitrelle sayfamız daha kapandı.Şuan adet olmam gereken gündeyim kanda değerim 0.140 çıktı.Çok ümitliydim çok emek vermiştim her yönden.Demekki var bundada bir hayır.3 seneyi geçti her ay göz yaşımla başbaşayım.Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah bir gün bende kucağıma alırım bebeğimi o yüce duyguyu tadarım ama gün geçtikçe tükeniyor ümitlerim.

hımm.... anladım üzüldüm yaaaaa ..... Allah yardımcısı olsun şekerim nedeyim....

geçmş olsun canım ço üzüldüm ama beterin beteri vardır bunu unutmaa ... haline şükret ben 7 yldır bekliyorum bakkk...... olmazsa eğer bahara doğru tüp bebek yaptıracağım Allahtan çare var ... her zaman üzülmee sakınnnbende senin gibiydim aama artık kırmızıları görmekten alıştım maalesef burukluk var tabiki ama halime şükredip Allahtan diliyorum olsn diye cnm yapacak bişi yok

Sanada üzüldüm arkadaşım inşallah isteyen herkese nasip olur.Peki gebe olamamanda bir sebep varmı ? yoksa benimki gibi herşey normal olurtamı olmuyor Birde doktora gittiğin zaman benide haberdar edermisin gelişmelerden.Bende tüp bebeğe gideceğim en son çare yaşım bugün 32 hemde doğum günüm bugün güzel bir hediyem olacak diye sevinirken aldım kötü haberi

seni çok iyi anlıyorum canım 16 aydır bekleyen biri olarak demek ki daha zamanı var

aynen katılıyorum sana canım bencede... ona bakacak olursan benden fazla pko kistli arkadaşım vardı ve benim kilomdaydı 2 kutu klomenden sonrahamile kaldı :......Allah büyük diyorum sözün bittiği yerr

roseemmm havalar nasil orda su an donuyorim ben ufoyu yaktım

bu sene kış erken gelecek vallahi canım burada acayip rüzgar var geceleri çok soğuk ama ev iyi bugün ilk defa uzun kollu giymeye başladım canım ayaklarım üşüdü çorap giydim gündüzleri de artık sıcak değil tabiki sserin canım ...... kış geliyorrrrrrr iyi yapmışsın canım üşütme sakın bu hava aldatıyor insanı dikkat et

ben yemeğimi yaptım bilem ama bende giderim birazdan sofra kurmak var bi de. canım inşallah bu lekelenme bebeğe işarettir hamişizdir inşallah yaa böyle hayal etmek heyecanlanmak bilem güzel

İnşallah canım Rabbim duysun sesimizi adagım olsun eger saglıklı bir gebelik haberi alırsam bu ay.. ihtiyacı olan 3 çocugu giydircem.. Allahın izniyle

Canım benim çok sağol. Allah böyle nasip etti ne yapalım. İnşallah bundan sonrası iyi olur

üzülme canım benim kilo fazlalığım var 20 kilo vermem gerek hala veremedim sağlık sorunlarından dolayı.. polikistik over hastasıyım canım ilaç içmeyince adet olamıyorum yılda iki kere anca oluyorum ... mecbur duphaston alıyorum her ay ...kilo vermen gerek diyorlar vermeye çalııyorum ama hep bir engel çıkıyor önüme hevesim gidiyor ....
haber ederim tabi canım ...canım beni yanlış anlama ama yaşın 35 e az kalmış yani artık zorlaşıyor biliyorsun bir mühdet sonra bence imkanın varsa eğer eşinle konuş ve hemen tüp bebek yaptır bence bu arada nice yıllara canım üzülme sakın aynı ay doğmuşuz senle ama yaş farkımız baya var neyseee şekerim üzülme sakın bak bende bu ay hastalan dım olmadı nasip değişmiş diyorum

evet canım kis erken geldi buranin ayazi mesurdur.... Bende iki haftadir hirkayla dolasiyorum corap patik ...

evet sorma vallahiii üşütmüşüm zaten pıhtı çok geliyor bu sefer .....dikkat et cnm orası soğuk olur canım biliyorum

slmmmmmmmm ben gellllllddddddiiiiiiimmmm ee gecmişe bakamadım yeni hamiş varmı ayy çok merk etim misafirler geldi merktan catladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…