uff bi gittim geldim neler olmuş yaaagamseemmmmmm
Bebegimmmmmmmm tatlisimmm
yaa ilayda var burda bi arkadas canim geçen gun test yapti pozitif çıktı bugun dr a gidecekti gitmis kimyasal gebelikmis dun ruyamda gordum ilaydayi test yapiyordu pozitif cikuyordu bak canim hamilesin diyordum ona...tersine çıktı rüyam...sabah kızlara da anlatmıştın
yaa ilayda var burda bi arkadas canim geçen gun test yapti pozitif çıktı bugun dr a gidecekti gitmis kimyasal gebelikmis dun ruyamda gordum ilaydayi test yapiyordu pozitif cikuyordu bak canim hamilesin diyordum ona...tersine çıktı rüyam...sabah kızlara da anlatmıştın
Bu ayki Kolmen+ovitrelle sayfamız daha kapandı.Şuan adet olmam gereken gündeyim kanda değerim 0.140 çıktı.Çok ümitliydim çok emek vermiştim her yönden.Demekki var bundada bir hayır.3 seneyi geçti her ay göz yaşımla başbaşayım.Hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum. İnşallah bir gün bende kucağıma alırım bebeğimi o yüce duyguyu tadarım ama gün geçtikçe tükeniyor ümitlerim.
seni çok iyi anlıyorum canım 16 aydır bekleyen biri olarak demek ki daha zamanı var
geçmş olsun canım ço üzüldüm ama beterin beteri vardır bunu unutmaa ... haline şükret ben 7 yldır bekliyorum bakkk...... olmazsa eğer bahara doğru tüp bebek yaptıracağım Allahtan çare var ... her zaman üzülmee sakınnnbende senin gibiydim aama artık kırmızıları görmekten alıştım maalesef burukluk var tabiki ama halime şükredip Allahtan diliyorum olsn diye cnm yapacak bişi yok
seni çok iyi anlıyorum canım 16 aydır bekleyen biri olarak demek ki daha zamanı var
roseemmm havalar nasil orda su an donuyorim ben ufoyu yaktım
nice mutlu yıllara canım ins seneye bebegim kucaginda 3aylikken kutlarsin dogum gununu
roseemmm havalar nasil orda su an donuyorim ben ufoyu yaktım
evet canım kis erken geldi buranin ayazi mesurdur.... Bende iki haftadir hirkayla dolasiyorum corap patik ...
ben yemeğimi yaptım bilem ama bende giderim birazdan sofra kurmak var bi de. canım inşallah bu lekelenme bebeğe işarettir hamişizdir inşallah yaa böyle hayal etmek heyecanlanmak bilem güzel
ilayda canım geçmiş olsun afedersin başka bir rahatsızlığın var düşüncesiyle sordum,kusuruma bakma RABBİM hayırlısını versin ,sen olgun bir insana benziyosun ALLAH a teslimiyetini artır,muhakkak yardım edecek sana inşaallah
Sanada üzüldüm arkadaşım inşallah isteyen herkese nasip olur.Peki gebe olamamanda bir sebep varmı ? yoksa benimki gibi herşey normal olurtamı olmuyorBirde doktora gittiğin zaman benide haberdar edermisin gelişmelerden.Bende tüp bebeğe gideceğim en son çare yaşım bugün 32 hemde doğum günüm bugün güzel bir hediyem olacak diye sevinirken aldım kötü haberi
nice mutlu yıllara canım ins seneye bebegim kucaginda 3aylikken kutlarsin dogum gununu
askimmmmmm bebegim benim çok geçmiş olsun ins yine olacak saglikli bi gebelik gecircejsin
evet canım kis erken geldi buranin ayazi mesurdur.... Bende iki haftadir hirkayla dolasiyorum corap patik ...
askimmmmmm bebegim benim çok geçmiş olsun ins yine olacak saglikli bi gebelik gecircejsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?