üzülme canım benim kilo fazlalığım var 20 kilo vermem gerek hala veremedim sağlık sorunlarından dolayı.. polikistik over hastasıyım canım ilaç içmeyince adet olamıyorum yılda iki kere anca oluyorum ... mecbur duphaston alıyorum her ay ...kilo vermen gerek diyorlar vermeye çalııyorum ama hep bir engel çıkıyor önüme hevesim gidiyor ....
haber ederim tabi canım ...canım beni yanlış anlama ama yaşın 35 e az kalmış yani artık zorlaşıyor biliyorsun bir mühdet sonra bence imkanın varsa eğer eşinle konuş ve hemen tüp bebek yaptır bence bu arada nice yıllara canım üzülme sakın aynı ay doğmuşuz senle ama yaş farkımız baya var neyseee şekerim üzülme sakın bak bende bu ay hastalan dım olmadı nasip değişmiş diyorum
İnşallah canım Rabbim duysun sesimiziadagım olsun eger saglıklı bir gebelik haberi alırsam bu ay.. ihtiyacı olan 3 çocugu giydircem.. Allahın izniyle
ilayda gittin mi dr ne dedi ela geldimi gitmişmi dr nedemiş ayy söleyin kıslarr ne var ne yokk
hg canim benim
hoş geldin çiçekkk.........
ilaydaya uzuldum canım moralim bozuk o yüzden...kimyasal gebelikmis
ilaydaya uzuldum canım moralim bozuk o yüzden...kimyasal gebelikmis
Bende 74 kiloyum acaba sorun olurmu ki bu ? Tokatta yaşıyorum ve malesef tüp bebek merkezi yok burada.en yakın samsun yada ankara gideceğim artıkYaşım ilerledikçe tedirginliklerim çok artıyor.ilkbahara kadar bekleyip baharda tüp bebeğe gitmeyi planlıyoruz kısmetse.
bilmiyorum canim bende.yeni geldim ...
aminn canim aminn
bilmiyorum canim bende.yeni geldim ...
Kimyasal gebelikte yumurta dolleniyor ama tutunamadan gidiyor canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?