Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bende 74 kiloyum acaba sorun olurmu ki bu ? Tokatta yaşıyorum ve malesef tüp bebek merkezi yok burada.en yakın samsun yada ankara gideceğim artık Yaşım ilerledikçe tedirginliklerim çok artıyor.ilkbahara kadar bekleyip baharda tüp bebeğe gitmeyi planlıyoruz kısmetse.

ilayda gittin mi dr ne dedi ela geldimi gitmişmi dr nedemiş ayy söleyin kıslarr ne var ne yokk

canım beni yanlış anlama ama bir on kilo ile beş kilo arası versen iyi olur canım .... tabikii offf o çok kötü işte inşallah gerek kalmaz tüp bebeğe çok yıpratıcı bir dönem çok gel git yapmak zorunda kalacaksınız çümkü canım .... sen hiç soğan kürü denedin mi ???birde adetlerin düzenli mi tahlillerin nasıl iyimi ??

Allah hppimize gönlümüze göre versin inşallahhhhhhhhhh ......

bu hafta üç kere doktora gittim çok yıprandım hicranım geceleri uykularım haram oldu vallahi ne oldu ne bitti diye ... yarın stres atmaya gideceğim alışverişe .....
bayram alışverişine çıkacakmısın ??

hicran geçen internette bir şey okudum pko için laparoskopi yapıyorlarmış duydun mu hiçç yumurtalıklara zarar veriyor mu acaba ??bir bilgin var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…