Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ins olmam canim ama agrilar başladı sabahı bulmaz kırmızilari görmem....artik mayis annesi olmazsak haziran temmuz agustos...diye gidecej

Uzulme canım ins bir daha ki ay gelir yawru...benimde daha gelmedi kirmizilar ama yolda nasip kısmet artik

inşallah canım kısmet bakalım
seninkide belki yolda kaybolmuştur , yolu bulmaz inşallah bbeğin gelir:))
benimde son üç aydır haberli geliyor . 1-2 gün önce kahve pembeler , sonra da kırmızılar şeklinde :))
şuan pembedeyiz , yarın da kırmızı :))

Alistira alistira geliyo demekki seninkilerbenimde agrilar sinyal gonderiyo kirmizilar geliyo die

Uc aydır mi deniyorsun canim

keşke 3 ay olsaa( 1 sene oldu canım yaa maalesef
adetim 3 aydır böyle haberli geliyor , ondan önce adet olacağım gün gelirdi öncesinde pembe felan bişey olmazdı .
bebek çalışmalarından beri ne oyun oynayacağını şaşırdı bana :))

selam kızlar... bugün adetimin 6. günü dün ve bugün hiç gelmedi neredeyse günlük ped kullandım onda da bir iki damla leke şeklideydi neyse ben dün akşam gusülümü aldım bugün mik mik oldu sonrasında bir kanama ki; iki saat içinde iki ped değiştirdim şimdi yine damla damlaya döndü... canım sıkıldı şimdi ya... neden böyle oldu anlamadım ben...

Uzulme canim yaa benimde 15ay hatta 16aydir olmuyo canim dr a falan gidiyor musun ben pkoluyum yaklasik bir yıldır dr yollarındayım hap igne tedavisi gördüm bir aşılama oldum iki hafta önce hsg cektirdim hic gebelik olmadi bekliyorum bakakim

iki saat içinde iki ped baya fazla geldi bana canım . adetlerin kaç gün sürüyor normalde , adet kanamasının devamı olabilir benim aklıma gelen

Cok ilginc canım yaa bence kanaman devam ederse bi dr a görün bence

Allaha şükür bir problem yok canım ya. bende ağustosta hsg çektirdim , tüplerden korkuyordum , onda da bişey çıkmadı .
ne bilim yani yumurtlama takibi vs. de cabası . olmayınca olmuyor.
benimde hiç gebelik olmadı
sen aşılama da yaptırmışsın, onda da şans azmış ama bu işler ona bakmıyor ben onu anladım
herşey dört dörtlük olsada rabbim ol demedikçe olmuyor .
biz istemeye ve beklemeye devam edeceğiz.
rabbimde birşeyleri vesile kılacak , ama aşılamayı , ama tüp bebeği vs.

bakalım kızlar şuanda azaldı yarın aynı çok şekilde devam ederse gidicem doktora en son hsg çekildikten sonra gittik ve :) seni kasıma kada görmek istemiyorum hamile kalmadan gelme dedi... ((
iyi olur canım gitmen...ins en kisa zamandada hamis kalirsin kasima bile kalmadan

Rabbim en doğru zamanı biliyor .....ins bizim vesilemizde hsg olur canım...beklemek sabretmek çok zor rabbim seytana uydurup isyan ettirmesin

iyi olur canım gitmen...ins en kisa zamandada hamis kalirsin kasima bile kalmadan

Rabbim en doğru zamanı biliyor .....ins bizim vesilemizde hsg olur canım...beklemek sabretmek çok zor rabbim seytana uydurup isyan ettirmesin

aynen canım , ben bi ara isyan da ettim sonra çok yakınımda bir olay yaşadım çok ama çok pişman oldum
şimdi hep tövbe ediyorum .

bende ağustosta hsg çekildim hatta hsg çekilenler topicine yazmıştım sende yazmıştın oraya ben bu ay biraz umutlandım hsgden dolayı ama olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…