ins olmam canim ama agrilar başladı sabahı bulmaz kırmızilari görmem....artik mayis annesi olmazsak haziran temmuz agustos...diye gidecejAminnnn inşallah cnm, ağzından bal damlıyo valla...Cnm hayırlısı olsun ama inşallahhhh mens olmazsın...Olursan da takılmıcaksın di mi, mayıs anneleri topiğine geçemezsek haziran anneleri topiğine geçeriz :) ama dediğim gibi inşallah bebiş geliyodur.
Uzulme canım ins bir daha ki ay gelir yawru...benimde daha gelmedi kirmizilar ama yolda nasip kısmet artikbizim de 5 gün var canım evlilik yıldönümümüze ,3. yılımız ...
bebiş olsaydı en güzel hediye olacaktı bize ama adetim geldi bugün , şaşırtmadı beni yine(((
inşallah mucizeniz sizinle olur yıldönümünüzde :))
ins olmam canim ama agrilar başladı sabahı bulmaz kırmızilari görmem....artik mayis annesi olmazsak haziran temmuz agustos...diye gidecej
Uzulme canım ins bir daha ki ay gelir yawru...benimde daha gelmedi kirmizilar ama yolda nasip kısmet artik
Alistira alistira geliyo demekki seninkilerinşallah canım kısmet bakalım
seninkide belki yolda kaybolmuştur , yolu bulmaz inşallahbbeğin gelir:))
benimde son üç aydır haberli geliyor . 1-2 gün önce kahve pembeler , sonra da kırmızılar şeklinde :))
şuan pembedeyiz , yarın da kırmızı :))
Alistira alistira geliyo demekki seninkilerbenimde agrilar sinyal gonderiyo kirmizilar geliyo die
Uc aydır mi deniyorsun canimbu da bişey aslında:))
bak geliyom haa sakın ümitlenme boşuna diyo resmen :)gıcık şeyy :)))
Uc aydır mi deniyorsun canim
keşke 3 ay olsaa( 1 sene oldu canım yaa maalesef
adetim 3 aydır böyle haberli geliyor , ondan önce adet olacağım gün gelirdi öncesinde pembe felan bişey olmazdı .
bebek çalışmalarından beri ne oyun oynayacağını şaşırdı bana :))
selam kızlar... bugün adetimin 6. günü dün ve bugün hiç gelmedi neredeyse günlük ped kullandım onda da bir iki damla leke şeklideydi neyse ben dün akşam gusülümü aldım bugün mik mik oldu sonrasında bir kanama ki; iki saat içinde iki ped değiştirdim şimdi yine damla damlaya döndü... canım sıkıldı şimdi ya... neden böyle oldu anlamadım ben...
Cok ilginc canım yaa bence kanaman devam ederse bi dr a görün benceselam kızlar... bugün adetimin 6. günü dün ve bugün hiç gelmedi neredeyse günlük ped kullandım onda da bir iki damla leke şeklideydi neyse ben dün akşam gusülümü aldım bugün mik mik oldu sonrasında bir kanama ki; iki saat içinde iki ped değiştirdim şimdi yine damla damlaya döndü... canım sıkıldı şimdi ya... neden böyle oldu anlamadım ben...
iki saat içinde iki ped baya fazla geldi bana canım . adetlerin kaç gün sürüyor normalde , adet kanamasının devamı olabilir benim aklıma gelen
Cok ilginc canım yaa bence kanaman devam ederse bi dr a görün bence
Uzulme canim yaa benimde 15ay hatta 16aydir olmuyo canim dr a falan gidiyor musun ben pkoluyum yaklasik bir yıldır dr yollarındayım hap igne tedavisi gördüm bir aşılama oldum iki hafta önce hsg cektirdim hic gebelik olmadi bekliyorum bakakim
adetim normalde 6-7 gün sürer ama ilk 4 gün yoğun sonrası az az gelir ve biter bugün neden böyle oldu anlamadım bir türlü
iyi olur canım gitmen...ins en kisa zamandada hamis kalirsin kasima bile kalmadanbakalım kızlar şuanda azaldı yarın aynı çok şekilde devam ederse gidicem doktora en son hsg çekildikten sonra gittik ve :) seni kasıma kada görmek istemiyorum hamile kalmadan gelme dedi...((
Allaha şükür bir problem yok canım ya. bende ağustosta hsg çektirdim , tüplerden korkuyordum , onda da bişey çıkmadı .
ne bilim yani yumurtlama takibi vs. de cabası . olmayınca olmuyor.
benimde hiç gebelik olmadı
sen aşılama da yaptırmışsın, onda da şans azmış ama bu işler ona bakmıyor ben onu anladım
herşey dört dörtlük olsada rabbim ol demedikçe olmuyor .
biz istemeye ve beklemeye devam edeceğiz.
rabbimde birşeyleri vesile kılacak , ama aşılamayı , ama tüp bebeği vs.
Amin allah razi olsun..
hayirlisi neyse o tabi..
insallah olucak..
Cnm benim Sağol inşallah seninde yuzun güler hepimizin güler inşallah
12 gün geçti ve sadece 1 kezmi test yapın canım..bence hemen kan tesi var..hamilelik yoksada doktora kontrole git..bu kaar gecikme normal değil
dur tatlım ya inş gelmemiştir o şeytani kırmızılar
18:
GELDILER ISTE.. tokat gibi sen anne olamasin der gibi...
Bende eylul topiginden geldim ekime..
ben o mutlulugu yasayamadim.. kocamada yasatamadim... beceriksizim iste yapamadim...
iyi olur canım gitmen...ins en kisa zamandada hamis kalirsin kasima bile kalmadan
Rabbim en doğru zamanı biliyor .....ins bizim vesilemizde hsg olur canım...beklemek sabretmek çok zor rabbim seytana uydurup isyan ettirmesin
ben o mutlulugu yasayamadim.. kocamada yasatamadim... beceriksizim iste yapamadim...
canım bak hepimiz öyleyiz mayıs, haziran temmuz ağustos eylül kaç aydır bekliyoruz sorun yok diyor doktor bakalım kısmet insan adet olunca öyle oluyor ama sonra da adetim bitsin ve çalışmalara başlayalım diye bekliyoruz bu sefer adet olduğumda banyoya kiltledim kendimi ağladım ağladım içimi boşalttım sonra kendime geldim çok zor ama beklemek zorundayız
hoş geldin canım .. umutlar bu ayda artık . üzülme
ne dersiniz ekimde hepimiz hamile olduğumuzu öğrensek :))
Allahım ne güzel olur yaaa
iyi olur canım gitmen...ins en kisa zamandada hamis kalirsin kasima bile kalmadan
Rabbim en doğru zamanı biliyor .....ins bizim vesilemizde hsg olur canım...beklemek sabretmek çok zor rabbim seytana uydurup isyan ettirmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?