- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
bebişim günaydın canım nasılsın??
ayyyyy çok heyecanlandım gidip kan versem diyorum sonra korkuyorum.. kimsayasal olmasın falan diyecnm. ben testi pozitif gordum. benimde 5 gun kala boyleydi testim. sonra giderek koyulasti maglum
Daha 10gün var ama çalışmalarım bitti canım:) bekliyoz ayın 15ini
evet canım dün geldi benimkiler ama hala ekimdeyim. hamile olmadan çıkmayacağım bu aydansende durumlar nasıl?
ha şöyleeeee yaaaa iddialı olun tontişlerim, o bebek bu ay olacak diyin :) evrene olumlu mesaj gönderin, no stres :)
bişi sölicem ama gülme, dün konuşmadık ya senle özledim kız seni...ben iyiyim sen nasılsın cnm?
hadi bakalım hayırlısıyla olumlu sonucu alırsın canım inşallah. bu en zor dönem işte beklemek... mümkün olduğunca odaklanmamak lazım
ayyyyy çok heyecanlandım gidip kan versem diyorum sonra korkuyorum.. kimsayasal olmasın falan diye
ha şöyleeeee yaaaa iddialı olun tontişlerim, o bebek bu ay olacak diyin :) evrene olumlu mesaj gönderin, no stres :)
efet ya... bir şekilde çıkıverse aklımızdan aaaa benim regli günüm geçmiş yahuuu diye şaşırıversek ne güzel olurduEvet en streslisi beklemek.ama daha erken son günlere yaklaştıkça daha zorlaşıyo:)
cnm çok özür dilerim, genelde cevap vermeye çalıştım ama gözden kaçırmış olabilirim. Hadi bakalım tebrik ettiniz, şimdi teyze yapın beni, bu ay sıkı çalışmalar olsun :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah, gelsin minişlerimiz :)Canım sana hayırlı olsun yazdım ama görmedin sanırım
Tekrar hayırlı olsun :)
oyyyy balımmmmniye güleyim ben de çok özlüyorum sizleri valla... sırf sizin için cebe internet alicam ben ben iyiyim canım bugün iş çıkışı kuzenime gidicez orda kalıp yarın dönücez. hasta hasta bir yere gitmeyi sevmiyorum ama eşiyle araları bozukmuş bir el atalım dedik sevaptır
üzüldüm yaa ev huzursuzluğu yaşatmasın Allahım kimseye...senden kaçmaz cnm, toparlarsın onları. ya bişi soracam ben hala kan testine gitmedim, p.tesi günü bi özel hastaneden randevu alacam, (burda devlet hastaneleri başından atıyo gibi insanı) bugün nerde yaptırsam kan testi ya da yaptırsam mı? kasıklarım çok ağrıyo biraz endişelendim de
canım kan testi için daha erken değil mi? sen bilirsin ama beklemen daha iyi gibi :26:hem yarın sabah ilk idrarınla yapacaktın hani. önce onu yapm istersen
iddialıyızno stress yes baby :129:
efet ya... bir şekilde çıkıverse aklımızdan aaaa benim regli günüm geçmiş yahuuu diye şaşırıversek ne güzel olurdu
evet evet evet evet adı değişsin herkesler burda kalsınnnn mutlu mesut veeeeeee bestelerimizle yaşayalım....HAYIRLI SABAHLAAAAAR
Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?
haklısın bebeğim yaaa erken bence de tek korkum kimyasalsa bilmeden gitsin yarın sabah ilk idrarla bir test patlatayım sonrasına bakıcaz ben geç yumurtladım ya tarihim 8 inden 10una attı :) yni batım 10 ekim oluyor bu durumda canım ondan daha çok erken 5 gün var haklısın beklemek lazım cutem ben gördüm deyince heyecanlandım bir an.... nolur dua edin banaaaa.... ateşimde düşmedi hiç... 36.7 de devam ediyor bakalım kısmet bu ateş ölçmeyi tavsiye ederim kızlar....denemekte fayda var...
HAYIRLI SABAHLAAAAAR
Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?
Kızlar gunaydın ben 14 de hasta olacaktım bu ayın
4 unde geldi kırmızılar ama bi tuhaf parlak kırmızı
Ve cok asırı değil daha dogrusu artmıyo dr a gitsemmi
Beklesemmi erken adetmidir bu?
HAYIRLI SABAHLAAAAAR
[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
Kızlar gunaydın ben 14 de hasta olacaktım bu ayın
4 unde geldi kırmızılar ama bi tuhaf parlak kırmızı
Ve cok asırı değil daha dogrusu artmıyo dr a gitsemmi
Beklesemmi erken adetmidir bu?
canım evde bir test yapsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?