Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bişi sölicem ama gülme, dün konuşmadık ya senle özledim kız seni...ben iyiyim sen nasılsın cnm?

oyyyy balımmmm niye güleyim ben de çok özlüyorum sizleri valla... sırf sizin için cebe internet alicam ben ben iyiyim canım bugün iş çıkışı kuzenime gidicez orda kalıp yarın dönücez. hasta hasta bir yere gitmeyi sevmiyorum ama eşiyle araları bozukmuş bir el atalım dedik sevaptır

ayyyyy çok heyecanlandım gidip kan versem diyorum sonra korkuyorum.. kimsayasal olmasın falan diye

canım kan testi için daha erken değil mi? sen bilirsin ama beklemen daha iyi gibi :26:hem yarın sabah ilk idrarınla yapacaktın hani. önce onu yapm istersen
ha şöyleeeee yaaaa iddialı olun tontişlerim, o bebek bu ay olacak diyin :) evrene olumlu mesaj gönderin, no stres :)

iddialıyız no stress yes baby :129:
Evet en streslisi beklemek.ama daha erken son günlere yaklaştıkça daha zorlaşıyo:)
efet ya... bir şekilde çıkıverse aklımızdan aaaa benim regli günüm geçmiş yahuuu diye şaşırıversek ne güzel olurdu

Canım sana hayırlı olsun yazdım ama görmedin sanırım
Tekrar hayırlı olsun :)
cnm çok özür dilerim, genelde cevap vermeye çalıştım ama gözden kaçırmış olabilirim. Hadi bakalım tebrik ettiniz, şimdi teyze yapın beni, bu ay sıkı çalışmalar olsun :) Rabbim herkese nasip etsin inşallah, gelsin minişlerimiz :)

üzüldüm yaa ev huzursuzluğu yaşatmasın Allahım kimseye...senden kaçmaz cnm, toparlarsın onları. ya bişi soracam ben hala kan testine gitmedim, p.tesi günü bi özel hastaneden randevu alacam, (burda devlet hastaneleri başından atıyo gibi insanı) bugün nerde yaptırsam kan testi ya da yaptırsam mı? kasıklarım çok ağrıyo biraz endişelendim de

evet ev huzursuzluğu çok kötü gerçekten. bir de 1,5 yaşında bebekleri var. o kadar tatlıki bir görsen :109:

canım kan testi için ne desem bilemedim. özel hastaneler yapar mutlaka bugün... pazartesiyi bekleyemem dersen yaptır. en azından ne nedir ne dğildir bilirsin...

haklısın bebeğim yaaa erken bence de tek korkum kimyasalsa bilmeden gitsin yarın sabah ilk idrarla bir test patlatayım sonrasına bakıcaz ben geç yumurtladım ya tarihim 8 inden 10una attı :) yni batım 10 ekim oluyor bu durumda canım ondan daha çok erken 5 gün var haklısın beklemek lazım cutem ben gördüm deyince heyecanlandım bir an.... nolur dua edin banaaaa.... ateşimde düşmedi hiç... 36.7 de devam ediyor bakalım kısmet bu ateş ölçmeyi tavsiye ederim kızlar....denemekte fayda var...

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize

topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?
evet evet evet evet adı değişsin herkesler burda kalsınnnn mutlu mesut veeeeeee bestelerimizle yaşayalım....

Kızlar gunaydın ben 14 de hasta olacaktım bu ayın
4 unde geldi kırmızılar ama bi tuhaf parlak kırmızı
Ve cok asırı değil daha dogrusu artmıyo dr a gitsemmi
Beklesemmi erken adetmidir bu?

canım cuteheart bu konuda çok bilgili ve tecrübeli. ben onun dediklerine güveniyorum. bak ateşin de düşmemiş hiç. bunlar olumlu şeyler. sen ateşini ölçmeye devam et canım. anlarsın zaten olup olmadığını.. Allah korusun kimyasal gebelikse zaten doktora gitsen de bişey değişmeyecek. sen kan testi için batına kadar bekle en iyisi. idrar testini yaparsın gene... bu ateş ölçme bana çok zor geliyor nedense ama güngün herşeyini takip edebiliyorsun. gebe olup olmadığını bile kırmızıları görmeden anlıyorsun. ama ben yapabilir miyim bilemiyorum canım

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize

hayırlı sabahlar canım. benim için isim farketmez biz birarada olalım yeter ama vaktin varsa biraz bekle istersen diğer kızlar da gelip fikirlerini söylesinler

bende bal-tarçın -çörek otuna başladım, adet bitsin bir soğan kürü daha yapacağım,ilk kürü yaptım ama fayda etmemiş demekki dr aşırı iltihap var değince şok oldum 15 gün soğan suyu içmiştim üstelik,sizin iltehap giderme konusunda bildiğiniz bir yöntem var mı?

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]

Bencede değişsin ama uzerinde biraz dusunelim
Simdi bizim birbirimizle iyi anlaşmamızın sebebi ortak paydalarımız olusu
Yani ekimde hamile kalmak gibi
O zaman bu baslık altında ya daha onceden denemiş ve ekime kalmıs
Veya ekimde calısmalara baslayanlar geliyo
Samimiyet ordan
Ama yukarıdaki baslık cok genel bence
Amma yazdım ha:)
Sanırsın topic benim:)

Kızlar gunaydın ben 14 de hasta olacaktım bu ayın
4 unde geldi kırmızılar ama bi tuhaf parlak kırmızı
Ve cok asırı değil daha dogrusu artmıyo dr a gitsemmi
Beklesemmi erken adetmidir bu?

çok erken gelmiş canım gerçekten.... yumurtlama desen değil, adet desen değil... seni boşuna ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması dedikleri bu mudur acaba????? istersen doktoruna bir sor canım olmadı gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…