Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bugün öyle yapim ben gidip bi kan testi yaptırim en azından endişelenmekten kurtulurum. gerçi kardeşim sağlıkçı, kasık ağrısı normal endişelenmene gerek diyo ama.

Yerlesme kanaması için uzun olducnm2 gun
Yerlesemeyecek herhal :)

canım ben normalde 7.30 da kalkıyordum saatimi 7 ye kuruyorum ateşimi ölçüyorum telefona not ediyorum... sonra yarım saat keyif yapıyoruz kocişler böyle daha iyi oldu sanki hem uykum açılıyor uykulu uykulu araç kullanmamış oluyorum Allah korusun ben her yönden faydasını gördüm mesela geç yumurtladım onu öğrenmiş oldum bu ay... çalışmaya ne zaman son vermem gerektiğini öğrendim bence dene tatlım zor değil...

dene canım bunları bitkisel şeyler ilaçlardan daha güzel doğru kullanıldığında...

çoooookkk haklısın ablam bişi demiyorum zaten. sadece morelman her geçen gün çok çöküyorum. her adet bitiminden sonra bu ay olacak diye binbir umut besliyorum.. sonra ortalara doğru olmucak diyorum. ve bata bikaç gün kalada böyle hüsranlarda oluyorumm yenicem inşallah bu duyguları...

ablamm yaşın kaç olursa olsun.. sende bu pozitiflik olduğu sürece eminim bebişini çok beklemiceksin

tmm canım napim pazartesi günü batım,iyice sitres yaptım :18: biliyorum pztesi uyanıcam bi bakıcam kırmızılardayım biliorum

buarada sen iste güzelim sana ben bestelerin en güzelini yaparım :)

Son düzenleme:
Ne testi yapmalıyım cnm?
Bi de ben dr a hiç para vermiyorum sigortamdan dolayı
ozaman kop git doktora bişey dicem bende 4 ay önce pembe yapışkan akıntı sonrasında bir kaç damla kırmızı akıntı gelmişti dr yumurtlamışsın demişti öyle bişey olmasın canım bence git doktora üşenme

est. canım tabiki senin topik açmak zimmetlemek anlamına asla gelmez,(((((BU TOPİK BURDA BULUNAN HERKESİN TOPİĞİ))))) doğru söylüyosun düşünelim tabii isim değişebiliyosa daha msj a cevap gelmedi

Kızlar ben bu sogan kurunu dr soyledim
Nası boyle bir sey yaparsınız dedi kadın bana
Sogan dediğiniz dogal ostrejenyani vucuda dısarıdan
Ostrejen veriyorsunuz sonra vucudun buna alısıp
Sizin dogal ostrejen uretiminizi azaltmayacagı ne malum dedi bana
Kafam karıstı

Gidiyim o zamanben arıyayım bi
Boyel dusunmekten iyidir o mudur bu mudur die

haaaaaaaaaaa onu bilmiyordum bak ben... ama yapan herkes iyi sonuçlar aldı be canım belki de iyi gelir

bugün öyle yapim ben gidip bi kan testi yaptırim en azından endişelenmekten kurtulurum. gerçi kardeşim sağlıkçı, kasık ağrısı normal endişelenmene gerek diyo ama.

insan yine de doktorun ağzından duymak istiyor. özellikle de olumsuz şeyler okuyup duydukça... senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canım sen. bebiş senin sonuçta

Yerlesme kanaması için uzun olducnm2 gun
Yerlesemeyecek herhal :)

o kadarını anlamıyorum canım ama adet ya da yumyum değil. sen bir danış doktoruna istersen. en iyisini o bilir

evet canım çok faydalı bişey gerçekten ama nedense zor geldi bana. belki sabah yapıldığı içindir uykuma düşkünüm de biraz ama düşünücem canım. çünkü ovuda sadece yumyum zamanımı anlayabiliyorum. burda hamile olup olmadığımı da tahmin edebiliyorum galiba dimi?

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?

Bence gayet güzel fikir
Bacı kardeş geçinip gideriz :)

gel kaçma benden çekinme döllen
yumoşlarıma gir yürekli ooolll
saklanma yumoştan içinde bekle
hadi döllende sen bebiş olll :26:

amuda kalka kalka ne hale düştüm
sipoş ala ala çatlayacaksın be yumoş
çekinme hadi hadi döllende kurtulayım bundan
bat saya saya yoruldum be yumoş

dilketinimmmm olmuşmuuuuu

tamam doğru söylemiş ama şunu atlamış bunu sürekli yapmayacaksın ki,asla bu sakıncalı yılda 1-2 kez deniyor zaten eee sen bunu her ay yaparsan yandın yaniii bende eğer yaparsam 2. den sonra yapmayacağım zaten saraç oğluda özellikle uyarıyor bu konuda

sonucu yarın söylerim sen de testi yapmış olursun birlikte kutlarız minişleri inşallahhhhhhhhhh :)
kız nasıl havaya girdim anlatamammmm puahahahah sanırsın 9 aylık hamileyim... eşim akşam kopardı beni ben görüyorum diyor bende diyorum ki yok aşkım bak kızlarda görmedi yalan söylemiyorum oku diyorum diyor sus küstüreceksin ben görüyorum çocuğumu deli adam yaaaaaa bakalım kısmet hayırlısı ise olsun ben böyle dua ediyorum hepimiz içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…