- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
evet ev huzursuzluğu çok kötü gerçekten. bir de 1,5 yaşında bebekleri var. o kadar tatlıki bir görsen :109:
canım kan testi için ne desem bilemedim. özel hastaneler yapar mutlaka bugün... pazartesiyi bekleyemem dersen yaptır. en azından ne nedir ne dğildir bilirsin...
çok erken gelmiş canım gerçekten.... yumurtlama desen değil, adet desen değil... seni boşuna ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması dedikleri bu mudur acaba????? istersen doktoruna bir sor canım olmadı gidersin
canım ben normalde 7.30 da kalkıyordum saatimi 7 ye kuruyorum ateşimi ölçüyorum telefona not ediyorum... sonra yarım saat keyif yapıyoruz kocişler böyle daha iyi oldu sanki hem uykum açılıyor uykulu uykulu araç kullanmamış oluyorum Allah korusun ben her yönden faydasını gördüm mesela geç yumurtladım onu öğrenmiş oldum bu ay... çalışmaya ne zaman son vermem gerektiğini öğrendim bence dene tatlım zor değil...canım cuteheart bu konuda çok bilgili ve tecrübeli. ben onun dediklerine güveniyorum. bak ateşin de düşmemiş hiç. bunlar olumlu şeyler. sen ateşini ölçmeye devam et canım. anlarsın zaten olup olmadığını.. Allah korusun kimyasal gebelikse zaten doktora gitsen de bişey değişmeyecek. sen kan testi için batına kadar bekle en iyisi. idrar testini yaparsın gene... bu ateş ölçme bana çok zor geliyor nedense ama güngün herşeyini takip edebiliyorsun. gebe olup olmadığını bile kırmızıları görmeden anlıyorsun. ama ben yapabilir miyim bilemiyorum canım
hayırlı sabahlar canım. benim için isim farketmez biz birarada olalım yeter ama vaktin varsa biraz bekle istersen diğer kızlar da gelip fikirlerini söylesinler
bende bal-tarçın -çörek otuna başladım, adet bitsin bir soğan kürü daha yapacağım,ilk kürü yaptım ama fayda etmemiş demekki dr aşırı iltihap var değince şok oldum 15 gün soğan suyu içmiştim üstelik,sizin iltehap giderme konusunda bildiğiniz bir yöntem var mı?
çoooookkk haklısın ablam bişi demiyorum zaten. sadece morelman her geçen gün çok çöküyorum. her adet bitiminden sonra bu ay olacak diye binbir umut besliyorum.. sonra ortalara doğru olmucak diyorum. ve bata bikaç gün kalada böyle hüsranlarda oluyorummAramızda 14 yaş fark var Esra. Bunu sakın unutma
Sakın milletin lafına bakıpta moralini bozma.
Sizler böyle yapınca benim intihar etmem lazım ama ASLA ALLAH'tan ümidimi kesmedim kesmem de.
Senin yaşında evlenme şansım olsaydı çok kafama takmam kocamla keyf almaya bakardım.
Sende takma.
tmm canım napim pazartesi günü batım,iyice sitres yaptım :18: biliyorum pztesi uyanıcam bi bakıcam kırmızılardayım biliorumbak ben bu esrayı değil, bize müthiş şarkılar yazan esrayı görmek istiyorum. hadiiii artık şu ölü toprağı üzerinden bize acıklı olmayan kıpır kıpır bir şarkı yaz bakiiimmm
ben de azönce esraya söyledim , sipariş ettim daha doğrusu
ozaman kop git doktora bişey dicem bende 4 ay önce pembe yapışkan akıntı sonrasında bir kaç damla kırmızı akıntı gelmişti dr yumurtlamışsın demişti öyle bişey olmasın canım bence git doktora üşenmeNe testi yapmalıyım cnm?
Bi de ben dr a hiç para vermiyorum sigortamdan dolayı
Bencede değişsin ama uzerinde biraz dusunelim
Simdi bizim birbirimizle iyi anlaşmamızın sebebi ortak paydalarımız olusu
Yani ekimde hamile kalmak gibi
O zaman bu baslık altında ya daha onceden denemiş ve ekime kalmıs
Veya ekimde calısmalara baslayanlar geliyo
Samimiyet ordan
Ama yukarıdaki baslık cok genel bence
Amma yazdım ha:)
Sanırsın topic benim:)
bugün öyle yapim ben gidip bi kan testi yaptırim en azından endişelenmekten kurtulurum. gerçi kardeşim sağlıkçı, kasık ağrısı normal endişelenmene gerek diyo ama.
ozaman kop git doktora bişey dicem bende 4 ay önce pembe yapışkan akıntı sonrasında bir kaç damla kırmızı akıntı gelmişti dr yumurtlamışsın demişti öyle bişey olmasın canım bence git doktora üşenme
Kızlar ben bu sogan kurunu dr soyledim
Nası boyle bir sey yaparsınız dedi kadın bana
Sogan dediğiniz dogal ostrejenyani vucuda dısarıdan
Ostrejen veriyorsunuz sonra vucudun buna alısıp
Sizin dogal ostrejen uretiminizi azaltmayacagı ne malum dedi bana
Kafam karıstı
bugün öyle yapim ben gidip bi kan testi yaptırim en azından endişelenmekten kurtulurum. gerçi kardeşim sağlıkçı, kasık ağrısı normal endişelenmene gerek diyo ama.
Yerlesme kanaması için uzun olducnm2 gun
Yerlesemeyecek herhal :)
canım ben normalde 7.30 da kalkıyordum saatimi 7 ye kuruyorum ateşimi ölçüyorum telefona not ediyorum... sonra yarım saat keyif yapıyoruz kocişler böyle daha iyi oldu sanki hem uykum açılıyor uykulu uykulu araç kullanmamış oluyorum Allah korusun ben her yönden faydasını gördüm mesela geç yumurtladım onu öğrenmiş oldum bu ay... çalışmaya ne zaman son vermem gerektiğini öğrendim bence dene tatlım zor değil...
HAYIRLI SABAHLAAAAAR
[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?
evet yavrucum git veeee testinin sonucunu al gel burda tekrar bir kutlama yapak yiğene :))
Kızlar ben bu sogan kurunu dr soyledim
Nası boyle bir sey yaparsınız dedi kadın bana
Sogan dediğiniz dogal ostrejenyani vucuda dısarıdan
Ostrejen veriyorsunuz sonra vucudun buna alısıp
Sizin dogal ostrejen uretiminizi azaltmayacagı ne malum dedi bana
Kafam karıstı
sonucu yarın söylerim sen de testi yapmış olursun birlikte kutlarız minişleri inşallahhhhhhhhhh :)
gamzem yawrum kankammmmmmm sesin çıksın kuzummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?