Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

tmm canım napim pazartesi günü batım,iyice sitres yaptım :18: biliyorum pztesi uyanıcam bi bakıcam kırmızılardayım biliorum

buarada sen iste güzelim sana ben bestelerin en güzelini yaparım :)

haklısın canım ne kadar takma desek de takıyoruz işte... senin de az kalmış bayağı. inşallah kırmızılar değil de bebeşin gelir canım benim... 2 günün kaldı sabret canım

kızlaaarrr ilaydama ne oldu? :26: azcık baktım geçmişe ama anlayamadım.. :26:

cansınız kızlar yaa bende bunları bekliyordum akşamdan beri

çooook güzel olmuş bebeğimmmmmmm... ya sen bu işi biliyorsun yaaaa. özellikle de nakaratına bayıldımmmmmm sipoş ala ala çatlayacaksın be yumoşşşş

Dünyanın 8.harikasisin sen yupyy

haklısın canım ne kadar takma desek de takıyoruz işte... senin de az kalmış bayağı. inşallah kırmızılar değil de bebeşin gelir canım benim... 2 günün kaldı sabret canım

işin tuhafı kasık ağrım filan geçti bi ağrı neyim hissetmiyorumm nedenki :44:

ay iyice sıyırdım ben ya.. ağrır neden ağrıyo, ağrımaz neden ağrımıo die tepiniyorum :26: sıyırdım iyice yaaa

hayırlısı artık

ama olmasnı okadar istiyorumki dilketinim bayramda eşimin anneannesine gidicez. köye orda onlarada o haberi vermeyi hayal ediyorumda... ahhh ahhh... eşim zaten hamişliğimi öğrenir öğrenmez pöhpöhlemeye başlar beni.. ayyy değmeyin keyfime ozaman

gunaydin kizlar. ben adet gecikmesinden 1 gun sonra kan tahlili yaptirdim negartif cikti.6 gun gecikme var. adetim hic gecikmezdi. ilk defa basima boyle birsey geldi. sizce bi umut var mi???

yani ateş topiğine baktım ateşin düşmezse eğer hamilesin :)

bebiş benim de, teyzelerinden akıl alıp öyle bişi yapalım dedim :) dün mevlütte aklıma gelen isimleri saydım hep, kızlar benim bu dualarla inşallah hepimizin önce göbişi sonra kucağı dolacak.[/QUOTE]

SÜÜPPPPEEEEERRRRRSSİİİİİİİİNNNN beni duanda unutmadın değil mi

gunaydin kizlar. ben adet gecikmesinden 1 gun sonra kan tahlili yaptirdim negartif cikti.6 gun gecikme var. adetim hic gecikmezdi. ilk defa basima boyle birsey geldi. sizce bi umut var mi???

canım hoşgeldinnn

geç döllenme olabilir. bizim eski topikte bi arkadaşta adetten bir günsonra kan testi yaptırmıştı çıkmadı. bi hafta sonra aadet olamıyorum diye dr a gittiğinde değerleri katlanmış, geç döllenme olduğundan çıkmamış.. hamişmişşşş

inşallah seninde öledir tatlım. sen temkinli ol derim ben

hakkaten hepimiz bu konuda aynıyız galiba ağrıdı neden ağrıdı, ağrımıyor niye ağrımıyor inşallah hayallerin gerçek olur bu ay canım. ama unutma bu ay olmasa da Allah sağlık versin diğer aylar olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…