tmm canım napim pazartesi günü batım,iyice sitres yaptım :18: biliyorum pztesi uyanıcam bi bakıcam kırmızılardayım biliorum
buarada sen iste güzelim sana ben bestelerin en güzelini yaparım :)
insan yine de doktorun ağzından duymak istiyor. özellikle de olumsuz şeyler okuyup duydukça... senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canım sen. bebiş senin sonuçta
bebiş benim de, teyzelerinden akıl alıp öyle bişi yapalım dedim :) dün mevlütte aklıma gelen isimleri saydım hep, kızlar benim bu dualarla inşallah hepimizin önce göbişi sonra kucağı dolacak.
haaaaaaaaaaa onu bilmiyordum bak ben... ama yapan herkes iyi sonuçlar aldı be canım belki de iyi gelir
gel kaçma benden çekinme döllen
yumoşlarıma gir yürekli ooolll
saklanma yumoştan içinde bekle
hadi döllende sen bebiş olll :26:
amuda kalka kalka ne hale düştüm
sipoş ala ala çatlayacaksın be yumoş
çekinme hadi hadi döllende kurtulayım bundan
bat saya saya yoruldum be yumoş
dilketinimmmm olmuşmuuuuu
kızlaaarrr ilaydama ne oldu? :26: azcık baktım geçmişe ama anlayamadım.. :26:
bebiş benim de, teyzelerinden akıl alıp öyle bişi yapalım dedim :) dün mevlütte aklıma gelen isimleri saydım hep, kızlar benim bu dualarla inşallah hepimizin önce göbişi sonra kucağı dolacak.
teyzesi yesin onuuuuuuuuAllah kabul etsin canım. ve senden de razı olsun. inşallah dediğin gibi olur. o zaman sen gidiyorsun bugüüünnnn. hadi bakalım hayırlısı
haklısın canım ne kadar takma desek de takıyoruz işte... senin de az kalmış bayağı. inşallah kırmızılar değil de bebeşin gelir canım benim... 2 günün kaldı sabret canım
Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz
Dünyanın 8.harikasisin sen yupyy
Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz
insan yine de doktorun ağzından duymak istiyor. özellikle de olumsuz şeyler okuyup duydukça... senin için nasıl rahat edecekse öyle yap canım sen. bebiş senin sonuçta
o kadarını anlamıyorum canım ama adet ya da yumyum değil. sen bir danış doktoruna istersen. en iyisini o bilir
evet canım çok faydalı bişey gerçekten ama nedense zor geldi bana. belki sabah yapıldığı içindir uykuma düşkünüm de birazama düşünücem canım. çünkü ovuda sadece yumyum zamanımı anlayabiliyorum. burda hamile olup olmadığımı da tahmin edebiliyorum galiba dimi?
gunaydin kizlar. ben adet gecikmesinden 1 gun sonra kan tahlili yaptirdim negartif cikti.6 gun gecikme var. adetim hic gecikmezdi. ilk defa basima boyle birsey geldi. sizce bi umut var mi???
gunaydin kizlar. ben adet gecikmesinden 1 gun sonra kan tahlili yaptirdim negartif cikti.6 gun gecikme var. adetim hic gecikmezdi. ilk defa basima boyle birsey geldi. sizce bi umut var mi???
işin tuhafı kasık ağrım filan geçtibi ağrı neyim hissetmiyorumm nedenki :44:
ay iyice sıyırdım ben ya.. ağrır neden ağrıyo, ağrımaz neden ağrımıo die tepiniyorum :26: sıyırdım iyice yaaa
hayırlısı artık
ama olmasnı okadar istiyorumki dilketinimbayramda eşimin anneannesine gidicez. köye orda onlarada o haberi vermeyi hayal ediyorumda... ahhh ahhh... eşim zaten hamişliğimi öğrenir öğrenmez pöhpöhlemeye başlar beni.. ayyy değmeyin keyfime ozaman
inşallahhhh hepimizzz olalımmmmmmmmmm hepimizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzGünaydın canlar kaldığım yerden okuyodum anca gelebildim napionus kis hamis ol ins yaa cok merak ettim Allahim yaniltmaz ve ins sağlıklı kucagina alırsın ayyy cok heyecanlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?