Aaaa bebeciiiim ayma böyle deme böyle şeyler senin beceriksizliginden degil bunu cok ii biliyorsun rabbimin takdiri sen daha yolun basindasin rabbim buyuk ins en kisa zamanda getirecek bebeginGELDILER ISTE.. tokat gibi sen anne olamasin der gibi...
Bende eylul topiginden geldim ekime..
ben o mutlulugu yasayamadim.. kocamada yasatamadim... beceriksizim iste yapamadim...
canım bak hepimiz öyleyiz mayıs, haziran temmuz ağustos eylül kaç aydır bekliyoruz sorun yok diyor doktor bakalım kısmet insan adet olunca öyle oluyor ama sonra da adetim bitsin ve çalışmalara başlayalım diye bekliyoruz bu sefer adet olduğumda banyoya kiltledim kendimi ağladım ağladım içimi boşalttım sonra kendime geldim çok zor ama beklemek zorundayız
NEden yaa NEDEN..
ben aglayamadim bile.. borek yapiyorduk kalabalikti wcye gitim bisey olmamis gibi geldim..
herkes bebginden bahsederken cocuk severken..
ben boyle kaldim..
bende ağustosta hsg çekildim hatta hsg çekilenler topicine yazmıştım sende yazmıştın oraya ben bu ay biraz umutlandım hsgden dolayı ama olmadı...
Aaaa bebeciiiim ayma böyle deme böyle şeyler senin beceriksizliginden degil bunu cok ii biliyorsun rabbimin takdiri sen daha yolun basindasin rabbim buyuk ins en kisa zamanda getirecek bebegin
Allah bilir tabi ama..
adet biticekte heveslenip caliscaz da kirmizilar gelicek..
o gunler gecmek bilmiyo bekle dur bekle dur... sonunda kirmizi ye..
hsg topiğinde senin yazını gördükten sonra bende ordan randevu almıştım canım:)ağustosta çektirdim bende
hoş geldin canım .. umutlar bu ayda artık . üzülme
ne dersiniz ekimde hepimiz hamile olduğumuzu öğrensek :))
Allahım ne güzel olur yaaa
Hosbulduk canim.. insan kiriliyo..
insallah hepimizde hamis kaliriz..
NEden yaa NEDEN..
ben aglayamadim bile.. borek yapiyorduk kalabalikti wcye gitim bisey olmamis gibi geldim..
herkes bebginden bahsederken cocuk severken..
ben boyle kaldim..
canım Allahım hayırlısını versin olupta üzülmektense neler var her gün bir sürü şey okuyoruz görüyoruz Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin
bazen o isyan duygusu banada geliyor allahim ben nasıl bi günah isledimde olmuyo diyeaynen canım , ben bi ara isyan da ettimsonra çok yakınımda bir olay yaşadım çok ama çok pişman oldum
şimdi hep tövbe ediyorum .
bende ağustosta hsg çekildim hatta hsg çekilenler topicine yazmıştım sende yazmıştın oraya ben bu ay biraz umutlandım hsgden dolayı ama olmadı...
canım Allahım hayırlısını versin olupta üzülmektense neler var her gün bir sürü şey okuyoruz görüyoruz Allah hayırlı zamanda sağlıklı evlatlar versin
Amin canim insallah...
bazen o isyan duygusu banada geliyor allahim ben nasıl bi günah isledimde olmuyo diyerabbim sasirtmasin hic birimizi
Aaa öyle mi hsgden sonra bende umutlandim canim dr mda umut verici konuşmuştu ins ekim ayinda gelir bizim nazli yawrucaklarda
Senin nasil gecmisti canim hsg n okuduysamda unuttum k.b.
Allah bilir tabi ama..
adet biticekte heveslenip caliscaz da kirmizilar gelicek..
o gunler gecmek bilmiyo bekle dur bekle dur... sonunda kirmizi ye..
Bebeciiiiimmm yillardir bekleyen arklar var burda onlar ne yapsin ben 16aydir bekliyorum beklemek ne demek çok iyi bilirim ana bu kadar yipratma kendini
Sevindim canım....kasmadan çalışmalara devammiyi geçti canım çok şükür herşey yolunda bakalım bu ay inşallah diyorum artık öyle gün falan hesaplamıyorum ben bugün başlamıştk işte kanama oldu bitince tam gaz devam olursa olur :)
Sevindim canım....kasmadan çalışmalara devammno stres yes baby
Bebeciiiiimmm yillardir bekleyen arklar var burda onlar ne yapsin ben 16aydir bekliyorum beklemek ne demek çok iyi bilirim ana bu kadar yipratma kendini
Cok sagol canim..
Elimden bisey gelmez uzuldum sadece insallah biter de tekrar baslariz.. ama hesap kitap yok.. artik
Allah'im aylardir bekleyen anne adaylarina sabir versin yuzlerini guldursun.. tez zamanda anne olsunlar insallah...
merhaba arkadaslar bende ekim ayı bekleyenlerdenim...hatta listede ismim var bakalım.....hayırlısı.....
cok afedersiniz bişey sorucam bilgisi olan düşüncelerini paylasırsa sevinirim.........benim adetim bitti ve calısmalar basladı.....iki defadır iliş.. den sonra biraz yatıyorum ve banyomu yaptıktan sonra çamasırıma bir anda akıntı geliyo ...COK AFEDERSİNİZ... daha önce olmazdı nedir ki bu ben anlamadım...tekrar mı banyo yapmam gerek...içerde bişeyler mi kalmıs demek aydınlatan olursa sevinirim......
Cok sagol canim..
Elimden bisey gelmez uzuldum sadece insallah biter de tekrar baslariz.. ama hesap kitap yok.. artik
Allah'im aylardir bekleyen anne adaylarina sabir versin yuzlerini guldursun.. tez zamanda anne olsunlar insallah...
evet bu akşam boşalt içindekileri tatlım... sonra önündeki maçlara bakalımbeklemek çok zor ve insan zaman zaman tükenebiliyor... bizi birbirimizden başka kimse anlamaz ve emin ol seni çok iyi anlıyoruz yanlız değilsin ve bunun suçlusu kimse değil...
yalindan kasma kasma sarkisi benden sana gelsiiinnayyyy yok zatn 5 aydır kasıla kasıla bir hal olduk :)) yok artık kasmak...
Amiiiinnnnn caaaniiiimmmmm sen hic uzme tatli canini bebemmm pozitif ol heppp hesap kitap yapma canin.ne zaman istese mik mikCok sagol canim..
canım evet içeride bişeyler kalmış olabilir eğer vaktin varsa bir saat iki saat yat sonra tuvalete git sonra banyoya gir içeride bişeyler kalıyor olabilir..
merhaba arkadaslar bende ekim ayı bekleyenlerdenim...hatta listede ismim var bakalım.....hayırlısı.....
cok afedersiniz bişey sorucam bilgisi olan düşüncelerini paylasırsa sevinirim.........benim adetim bitti ve calısmalar basladı.....iki defadır iliş.. den sonra biraz yatıyorum ve banyomu yaptıktan sonra çamasırıma bir anda akıntı geliyo ...COK AFEDERSİNİZ... daha önce olmazdı nedir ki bu ben anlamadım...tekrar mı banyo yapmam gerek...içerde bişeyler mi kalmıs demek aydınlatan olursa sevinirim......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?