Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bende ağustosta hsg çekildim hatta hsg çekilenler topicine yazmıştım sende yazmıştın oraya ben bu ay biraz umutlandım hsgden dolayı ama olmadı...

hsg topiğinde senin yazını gördükten sonra bende ordan randevu almıştım canım:)ağustosta çektirdim bende

hsg topiğinde senin yazını gördükten sonra bende ordan randevu almıştım canım:)ağustosta çektirdim bende

evet canım o kadar çok araştırdım ki anlatamam.. ve tabiki nasıl bir korku ağlayarak girdim içeri yattım hala ağlıyorum cevat bey dediki istersen kendini iyi hissetmiyorsan ara verelim başka tarihe alalım sen hazır olduğunda yapalım falan ben çok memnun kaldım :) çok şükür sonuçlar da iyi geldi ama hala bir gelişme yok

aynen canım , ben bi ara isyan da ettim sonra çok yakınımda bir olay yaşadım çok ama çok pişman oldum
şimdi hep tövbe ediyorum .
bazen o isyan duygusu banada geliyor allahim ben nasıl bi günah isledimde olmuyo diyerabbim sasirtmasin hic birimizi

bende ağustosta hsg çekildim hatta hsg çekilenler topicine yazmıştım sende yazmıştın oraya ben bu ay biraz umutlandım hsgden dolayı ama olmadı...

Aaa öyle mi hsgden sonra bende umutlandim canim dr mda umut verici konuşmuştu ins ekim ayinda gelir bizim nazli yawrucaklarda

Senin nasil gecmisti canim hsg n okuduysamda unuttum k.b.

iyi geçti canım çok şükür herşey yolunda bakalım bu ay inşallah diyorum artık öyle gün falan hesaplamıyorum ben bugün başlamıştk işte kanama oldu bitince tam gaz devam olursa olur :)

iyi geçti canım çok şükür herşey yolunda bakalım bu ay inşallah diyorum artık öyle gün falan hesaplamıyorum ben bugün başlamıştk işte kanama oldu bitince tam gaz devam olursa olur :)
Sevindim canım....kasmadan çalışmalara devammno stres yes baby

merhaba arkadaslar bende ekim ayı bekleyenlerdenim...hatta listede ismim var bakalım.....hayırlısı.....

cok afedersiniz bişey sorucam bilgisi olan düşüncelerini paylasırsa sevinirim.........benim adetim bitti ve calısmalar basladı.....iki defadır iliş.. den sonra biraz yatıyorum ve banyomu yaptıktan sonra çamasırıma bir anda akıntı geliyo ...COK AFEDERSİNİZ... daha önce olmazdı nedir ki bu ben anlamadım...tekrar mı banyo yapmam gerek...içerde bişeyler mi kalmıs demek aydınlatan olursa sevinirim......

canım evet içeride bişeyler kalmış olabilir eğer vaktin varsa bir saat iki saat yat sonra tuvalete git sonra banyoya gir içeride bişeyler kalıyor olabilir..

ayyyy yok zatn 5 aydır kasıla kasıla bir hal olduk :)) yok artık kasmak...
yalindan kasma kasma sarkisi benden sana gelsiiinn:52

canım evet içeride bişeyler kalmış olabilir eğer vaktin varsa bir saat iki saat yat sonra tuvalete git sonra banyoya gir içeride bişeyler kalıyor olabilir..

daha önce böyle olmazdı anlamadım şimdi neden oldu......zaten önce wc ye gidip banyoya gidiyorum ama anlamadım ya

açık renkli ise menidir canım o , ilişkiden sonra içerde kalan meniler dışarı çıkıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…