HAYIRLI SABAHLAAAAAR
[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?
yani ateş topiğine baktım ateşin düşmezse eğer hamilesin :)
günaydın meleğimmm hoşgeldinGunaydin canlar nasilsinizzzzzz
kıyamam yaaa, ay ben bu kocişlere de üzülüyorum bizi mi teselli etsinler kendilerini mi :) adam haklı eğer bebiş varsa yok yok diyip küstürme bebişi :) hayırlısı yaaa, Allahım senin de bebişini gönderir inşallah çabucak...kız nasıl havaya girdim anlatamammmm puahahahah sanırsın 9 aylık hamileyim... eşim akşam kopardı beni ben görüyorum diyor bende diyorum ki yok aşkım bak kızlarda görmedi yalan söylemiyorum oku diyorum diyor sus küstüreceksin ben görüyorum çocuğumu deli adam yaaaaaa bakalım kısmet hayırlısı ise olsun ben böyle dua ediyorum hepimiz içinde...
kimyasal gebelikmişkızlaaarrr ilaydama ne oldu? :26: azcık baktım geçmişe ama anlayamadım.. :26:
Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz
teyzesi yesin onuuuuuuuuAllah kabul etsin canım. ve senden de razı olsun. inşallah dediğin gibi olur. o zaman sen gidiyorsun bugüüünnnn. hadi bakalım hayırlısı
Allah hepimizden razı olsun cnm...Dünya duayla dönüyo sonuçta...gideyim ya içim rahatlar en azından.
hadi yaaa:) hic adet gecikmesi yasamadim 25 gunde bir olurum.o yuzden suphelendim. neyse bi 4-5 gun daha bekleyip birdaha test yaptirayim:) cevap verdigin icintesekkur ederim cnmcanım hoşgeldinnn
geç döllenme olabilir. bizim eski topikte bi arkadaşta adetten bir günsonra kan testi yaptırmıştı çıkmadı. bi hafta sonra aadet olamıyorum diye dr a gittiğinde değerleri katlanmış, geç döllenme olduğundan çıkmamış.. hamişmişşşş
inşallah seninde öledir tatlım. sen temkinli ol derim ben
cansınız kızlar yaa bende bunları bekliyordum akşamdan beri
çooook güzel olmuş bebeğimmmmmmm... ya sen bu işi biliyorsun yaaaa. özellikle de nakaratına bayıldımmmmmm sipoş ala ala çatlayacaksın be yumoşşşş
teveccünüz canlarımmmm..Dünyanın 8.harikasisin sen yupyy
canım kimyasal gebelik oldu
Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz
Canım benim bitanem hayatım her bisiyim hb nasılsın bakalımgünaydın fıstıklar
işin tuhafı kasık ağrım filan geçtibi ağrı neyim hissetmiyorumm nedenki :44:
ay iyice sıyırdım ben ya.. ağrır neden ağrıyo, ağrımaz neden ağrımıo die tepiniyorum :26: sıyırdım iyice yaaa
hayırlısı artık
ama olmasnı okadar istiyorumki dilketinimbayramda eşimin anneannesine gidicez. köye orda onlarada o haberi vermeyi hayal ediyorumda... ahhh ahhh... eşim zaten hamişliğimi öğrenir öğrenmez pöhpöhlemeye başlar beni.. ayyy değmeyin keyfime ozaman
Allahim ya bendede durum ayni ağrım aliyo hasta oluyorum kesin diyorum agrim olmuyo niye olmuyo diyorum garip bi ruh hali bu
Ekimde çıktık yola, anne olacağız kolkola
yani genelde adet olduğu dün başlıyorlar ama bende 8. günde başladım yani adetim bitince canım... başla benceee ama adetten sonra daha iyi fikir olur senin için ama başla bencebu ay yapsam mı ki acaba :26: en azından kırmızıları görürsem şok olmam
hadi yaaa:) hic adet gecikmesi yasamadim 25 gunde bir olurum.o yuzden suphelendim. neyse bi 4-5 gun daha bekleyip birdaha test yaptirayim:) cevap verdigin icintesekkur ederim cnm
Bu seferde normal test yap
Varsa cıkar idrar testi ile cnm
kıyamam yaaa, ay ben bu kocişlere de üzülüyorum bizi mi teselli etsinler kendilerini mi :) adam haklı eğer bebiş varsa yok yok diyip küstürme bebişi :) hayırlısı yaaa, Allahım senin de bebişini gönderir inşallah çabucak...
kimyasal gebelikmişİlaydaya çok üzüldüm ya, morali çok bozulmuştur. Çabucak toparlar inşallah.
Allah hepimizden razı olsun cnm...Dünya duayla dönüyo sonuçta...gideyim ya içim rahatlar en azından.
akşam testi kaldırmıştım ortadan sabah kalkmış diyor ki nereye koydun napcaksın dedim bakıcam dedi baktık biraz daha belirgin diyorum ki canım 20 dakikadan sonra geçerliliği yok... anlatamadım adama benden çok istediğini biliyordum da bu kadar bilmiyordum birde bu ay adet olursam sperm testi yapılacak ona... yaptım oldu yaptım oldu diye ortalarda dolaşıyor deli...eğer yoksa ben daha çok üzülüyorum o böyle yapınca sankii onu da hayal kırıklığına uğrattım iki kat daha fazla üzülüyorum:26::26:
ne demek canım
inşallah müjdeli haberlerle gelirsin
sen bekle bi hafta daha gelmesse ozaman gene test yaptırinşallah bebişin senledir
benimde bat pazartesi :18::18: bakalım ne olcak :26:
Canım benim bitanem hayatım her bisiyim hb nasılsın bakalım
yani genelde adet olduğu dün başlıyorlar ama bende 8. günde başladım yani adetim bitince canım... başla benceee ama adetten sonra daha iyi fikir olur senin için ama başla bence
gamseemmm
Yaw kislar bugun enerjim cok dusukkk
çok gusel besten balimmm supersin sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?