Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

HAYIRLI SABAHLAAAAAR

[h=2]Biz anne olmak isteyen en mutlu topiğiiiizzz buyrun sohbetimize[/h]
topiğin ismi bu olsun mu arkadaşlar msj atacağım yetkililere bu topiği kapatmadan ismi değişerek devam edeceğiz ne dersiniz?

Ekimde çıktık yola, anne olacağız kolkola

kıyamam yaaa, ay ben bu kocişlere de üzülüyorum bizi mi teselli etsinler kendilerini mi :) adam haklı eğer bebiş varsa yok yok diyip küstürme bebişi :) hayırlısı yaaa, Allahım senin de bebişini gönderir inşallah çabucak...
kızlaaarrr ilaydama ne oldu? :26: azcık baktım geçmişe ama anlayamadım.. :26:
kimyasal gebelikmiş İlaydaya çok üzüldüm ya, morali çok bozulmuştur. Çabucak toparlar inşallah.
Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz

hadi yaaa:) hic adet gecikmesi yasamadim 25 gunde bir olurum.o yuzden suphelendim. neyse bi 4-5 gun daha bekleyip birdaha test yaptirayim:) cevap verdigin icintesekkur ederim cnm

cansınız kızlar yaa bende bunları bekliyordum akşamdan beri

çooook güzel olmuş bebeğimmmmmmm... ya sen bu işi biliyorsun yaaaa. özellikle de nakaratına bayıldımmmmmm sipoş ala ala çatlayacaksın be yumoşşşş

Dünyanın 8.harikasisin sen yupyy
teveccünüz canlarımmmm.. beni siz var ettiniz. ben sizlerle varımmmm ablanız gurbaannn olsun sizeee
ewet bencede orası baya hoş oldu sanırım dilketinim... ama haksızda değilim hani sipoş ala ala çatlıcakkk

canım kimyasal gebelik oldu

yapma yaaa ayy çok üzüldüm yaa

Gunaydin canlar nasilsinizzzzzz

hoşgelin icranımmm
yeni bestemi okudunmu :26: yorumlarını bekliorum

:112: :126: :127: ayyyyyy bunlara bayıldım ben bunlara daha önce niye dikkat etmedim hayreet

günaydın fıstıklar
Canım benim bitanem hayatım her bisiyim hb nasılsın bakalım

Ekimde çıktık yola, anne olacağız kolkola

Heyt bee supee rmis

hadi yaaa:) hic adet gecikmesi yasamadim 25 gunde bir olurum.o yuzden suphelendim. neyse bi 4-5 gun daha bekleyip birdaha test yaptirayim:) cevap verdigin icintesekkur ederim cnm

ne demek canım

inşallah müjdeli haberlerle gelirsin
sen bekle bi hafta daha gelmesse ozaman gene test yaptır inşallah bebişin senledir

benimde bat pazartesi :18::18: bakalım ne olcak :26:

Bu seferde normal test yap
Varsa cıkar idrar testi ile cnm

dun idrar testi yaptim negatif cikti cnm ama tabi o testte her zaman guvenilir olmuyo. cok merak ediorum vala. gerci daha calismaalara bu ay basladik. ilk aydan basima boyle birsey gelince daha meraklandim.. simdi zaman gecmez cevap verdigin icin tesekkur ederim cnm.

ne demek canım

inşallah müjdeli haberlerle gelirsin
sen bekle bi hafta daha gelmesse ozaman gene test yaptır inşallah bebişin senledir

benimde bat pazartesi :18::18: bakalım ne olcak :26:

ains cnm:)ay hadi bakalim ins sende hamilesindir Allah gonlundekini verir ins. banada simdi zaman gecmeyecek. beklemesi cok zormus

Canım benim bitanem hayatım her bisiyim hb nasılsın bakalım

of offff... bunca güzel sözden sonra nasıl olabilirim ki

yani genelde adet olduğu dün başlıyorlar ama bende 8. günde başladım yani adetim bitince canım... başla benceee ama adetten sonra daha iyi fikir olur senin için ama başla bence

ben de ancak adetim bitince başlarım herhalde. şu topiği bir okuyayım da iyice anlayayım canım. çok teşkkür ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…