- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
kıyamam yaaa, ay ben bu kocişlere de üzülüyorum bizi mi teselli etsinler kendilerini mi :) adam haklı eğer bebiş varsa yok yok diyip küstürme bebişi :) hayırlısı yaaa, Allahım senin de bebişini gönderir inşallah çabucak...
kimyasal gebelikmişİlaydaya çok üzüldüm ya, morali çok bozulmuştur. Çabucak toparlar inşallah.
akşam testi kaldırmıştım ortadan sabah kalkmış diyor ki nereye koydun napcaksın dedim bakıcam dedi baktık biraz daha belirgin diyorum ki canım 20 dakikadan sonra geçerliliği yok... anlatamadım adama benden çok istediğini biliyordum da bu kadar bilmiyordum birde bu ay adet olursam sperm testi yapılacak ona... yaptım oldu yaptım oldu diye ortalarda dolaşıyor deli...eğer yoksa ben daha çok üzülüyorum o böyle yapınca sankii onu da hayal kırıklığına uğrattım iki kat daha fazla üzülüyorum:26::26:
ya öyle düşünme ama kuşum, sen anne olacaksan o da baba. bütün sorumluluğu,stresi üzerine alıyosun yeter ki eşim üzülmesin diye ama böyle davranması bile sana ne kadar destek olduğunu gösteriyo, eşinin tepkileri çok şeker ama yaaa evet hem adam haklı belki de yaptı oldu :) hiiiiçççç kıvırmaaaa yarın musmutlu haberler paylaşacaz burda Allahın izniyle o bebiş de gelsin istiyorum :) stres yapmak yok tamam mı :) eşim aradı balkona çıkma, yat sakın iş yapma, yemek yapma, çıkmak istersen sıkı giy arkadaşlarınla takıl kafan dağılsın, gittiğin yerden ara beni ben gelip alayım ayyyyyyyyy ölüyorum daha ilk günden gelme üstüme ilk hamile ben değilim gittiğim yerden gelirim dedim, garibim 3 gündür çocuğumun annesi diyip peşime dolaşıyo :))))))
galiba grip oluyorum birde feci bel agrim var uzerimde bi girginlik var
kuzummmmmmmmm :13:
kuzummmmmmmmm :13:
bacım tsh degeri yani kan testi egerki 0-5 e kadar hamile deilsin 5 den yukarı hamilesin demk hadi hayırlısı hg aramızada inş sende hamiş olursun
ains cnm:)ay hadi bakalim ins sende hamilesindir Allah gonlundekini verir ins. banada simdi zaman gecmeyecek. beklemesi cok zormus
galiba grip oluyorum birde feci bel agrim var uzerimde bi girginlik var
esine bayildim yaaa
bilmiyorum canim bugun böyle bi suru.isim var yerimden kalkamiyorum
bende ihlamur icmeyi dusunuyordum icmesem miii :26::26::26:
Cancazim neyin var yaaa enerjini yukseltmek icin ne yapabiliriz kuşburnu ve ıhlamur ic baska biso içmek yok çünkü bu ay bebisimi teyze yapcazgamseemmm
Yaw kislar bugun enerjim cok dusukkk
of offff... bunca güzel sözden sonra nasıl olabilirim ki
ben de ancak adetim bitince başlarım herhalde. şu topiği bir okuyayım da iyice anlayayım canım. çok teşkkür ederim canım
bende ihlamur icmeyi dusunuyordum icmesem miii :26::26::26:
aahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdee
ya öyle düşünme ama kuşum, sen anne olacaksan o da baba. bütün sorumluluğu,stresi üzerine alıyosun yeter ki eşim üzülmesin diye ama böyle davranması bile sana ne kadar destek olduğunu gösteriyo, eşinin tepkileri çok şeker ama yaaa evet hem adam haklı belki de yaptı oldu :) hiiiiçççç kıvırmaaaa yarın musmutlu haberler paylaşacaz burda Allahın izniyle o bebiş de gelsin istiyorum :) stres yapmak yok tamam mı :) eşim aradı balkona çıkma, yat sakın iş yapma, yemek yapma, çıkmak istersen sıkı giy arkadaşlarınla takıl kafan dağılsın, gittiğin yerden ara beni ben gelip alayım ayyyyyyyyy ölüyorum daha ilk günden gelme üstüme ilk hamile ben değilim gittiğim yerden gelirim dedim, garibim 3 gündür çocuğumun annesi diyip peşime dolaşıyo :))))))
çok güzellll yaaaa... Allah mutluluğunuzu bozmasın canım benim....
Hicran dualarınızı eksik etmeyin ben o keseyi görmeden bebeğim var diye sevinemem kendimi biliyorum ben yaa...
neyse eşim ikimiz yerine de yayına başlar yarında çıkarsa çizgi :))
bişey itiraf edeyimmi tüm kalbimle içimde hissediyorum onu ama korkuyorummmmm
bilmiyorum canim bugun böyle bi suru.isim var yerimden kalkamiyorum
esine bayildim yaaa
Ya canim bilmiyorum sali gununden beri calisma yapmadik birde uzerine hasta oluyorum galiba bogazim aciyo belim cok agriyo
daha.batima cok var benim icsemde bisey olmaz sanirim
kız bizde bir durulduk her gece her gece yapan bizde bir haftadır tık yok yorgunluklarını atıp enerji topluyor olabilirleraahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdeeo yüzen de olabilir
canım dualarimiz seninle... Bende o pit pitlari duyana kadar inanamam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?