Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

dikkat et canım kendine. burda havalre berbat hasta olmamak imkansız nerdeyse. çok yormamaya çalış kendini
ben beylikdüzü taraında oturuyorum bu saabah 8 de hava 7 dereceydi... çok soğuk ben zaten evde ivedik usulu oturuyorum pijama üstüne hırka çorapların içine pijamanın paçaları... ellerimde eldiven üstümde iki kat battaniye.. görseniz sibirya da mı yaşıyor dersiniz :)))

Bende baktığımda 5 dereceydi

sen ist da miydin canim unuttum :26:

evet canım istanbuldayım

yirim seni. ben işteyim ya. bir de burdan kalkıp karşılara geçiciiiimmm ühhüüüü bari yağmur yağmasa.....

ayyyyy çok heyecanlandım gidip kan versem diyorum sonra korkuyorum.. kimsayasal olmasın falan diye

cnm. kana filan gitme. once idrar testinde pozitifi tam gor sonra kan ver. bosuna canini yaktirma. benim dollenmeden 9 gun sonra idrar testim pozitifi. ama ben 14. gun kan verdim yine de.. bekledim yani.

Ihlamur bişey yaparmı bilmiyorum ama .Ben içmiyorum hiçbirini en azından var mı yok mu netleşinceye kadar.netleşince de doktor a sorarım diye düşündüm. İçmesen daha iyi bence.
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsiz
aahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdee o yüzen de olabilir
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beni
herkese günaydın mutlu bir hafta sonu geciririz inşallah rabbim hepimize istedigini güzel haberleri versin inşş :112::126:
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyy

Ihlamur bişey yaparmı bilmiyorum ama .Ben içmiyorum hiçbirini en azından var mı yok mu netleşinceye kadar.netleşince de doktor a sorarım diye düşündüm. İçmesen daha iyi bence.
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsiz
aahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdee o yüzen de olabilir
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beni
herkese günaydın mutlu bir hafta sonu geciririz inşallah rabbim hepimize istedigini güzel haberleri versin inşş :112::126:
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyy

ayyy hayran kaldiiim :123: rabbim bozmasin..

Benim esimde sabah ben uyurken gidecekmis ise uyurken opmeye caisiyomus bi uyandım sonra ben sarildim depistik yatakta biraz

:2::2::2::2:

wowwwww romantizm tavan yapmış sabah sabah :) ayyy çok şeker, ağzınızın tadı bozulmasın hiç cnm. gece eşime diyorum ki doğumdan çıkınca bakacam ilk beni mi gelip öpeceksin yoksa bebeğe mi bakacaksın. Diyo ki bi bebeğe bakarım nasıl bişi insana mı maymuna mı benziyo dedim bakmana gerek yok ben söylerim sana kime benzediğini hemen anlarsın :) diyo ki sen ne kötü bişisin hayatım iki dakikada maymun yaptın beni :))))

cnm. kana filan gitme. once idrar testinde pozitifi tam gor sonra kan ver. bosuna canini yaktirma. benim dollenmeden 9 gun sonra idrar testim pozitifi. ama ben 14. gun kan verdim yine de.. bekledim yani.

tmmm cutemmmm gitmicem yarın sabah yapcam eğer çıkarsa pazartesi doktoruma gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…