daha.batima cok var benim icsemde bisey olmaz sanirim
Cancazim neyin var yaaa enerjini yukseltmek icin ne yapabiliriz kuşburnu ve ıhlamur ic baska biso içmek yok çünkü bu ay bebisimi teyze yapcaz
Gamze zaten duygusalım sen teyze yapacaz diyince hemen doldu gözler...İnşallah yaaa, Allahım bu kızların hepsi hamiş olsun bebişlerimizi birlikte büyütelim...Sözünüzü tutun canlarım, sizi bekliyorum...
Sen sus gözlerin konussun bitanem
çok güzellll yaaaa... Allah mutluluğunuzu bozmasın canım benim....
Hicran dualarınızı eksik etmeyin ben o keseyi görmeden bebeğim var diye sevinemem kendimi biliyorum ben yaa...
neyse eşim ikimiz yerine de yayına başlar yarında çıkarsa çizgi :))
bişey itiraf edeyimmi tüm kalbimle içimde hissediyorum onu ama korkuyorummmmm
hele bi de testi yap pozitif çıksın o zaman görecem seni.kalıyosun ne tepki vereceğini kestiremiyosun.midende minik minik kelebekler uçuşuyo, herkese avaz avaz hamişim diyesin geliyor ama emin olamıyosun korkuyosun. normal o cnm, sakın endişelenme yani
sen ist da miydin canim unuttum :26:
ben beylikdüzü taraında oturuyorum bu saabah 8 de hava 7 dereceydi... çok soğuk ben zaten evde ivedik usulu oturuyorum pijama üstüne hırka çorapların içine pijamanın paçaları... ellerimde eldiven üstümde iki kat battaniye.. görseniz sibirya da mı yaşıyor dersiniz :)))dikkat et canım kendine. burda havalre berbat hasta olmamak imkansız nerdeyse. çok yormamaya çalış kendini
ayyyy çıldıriciiiiiiğimmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18: hemen yarın sabah olsun hemmmmmmmmmmmeeeeeeeeeenhele bi de testi yap pozitif çıksın o zaman görecem seni.kalıyosun ne tepki vereceğini kestiremiyosun.midende minik minik kelebekler uçuşuyo, herkese avaz avaz hamişim diyesin geliyor ama emin olamıyosun korkuyosun. normal o cnm, sakın endişelenme yani
ayyy hayran kaldiiim
ben beylikdüzü taraında oturuyorum bu saabah 8 de hava 7 dereceydi... çok soğuk ben zaten evde ivedik usulu oturuyorum pijama üstüne hırka çorapların içine pijamanın paçaları... ellerimde eldiven üstümde iki kat battaniye.. görseniz sibirya da mı yaşıyor dersiniz :)))
sen ist da miydin canim unuttum :26:
ben beylikdüzü taraında oturuyorum bu saabah 8 de hava 7 dereceydi... çok soğuk ben zaten evde ivedik usulu oturuyorum pijama üstüne hırka çorapların içine pijamanın paçaları... ellerimde eldiven üstümde iki kat battaniye.. görseniz sibirya da mı yaşıyor dersiniz :)))
ayyyyy çok heyecanlandım gidip kan versem diyorum sonra korkuyorum.. kimsayasal olmasın falan diye
tmm canim çok teşekkür edrim
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsizIhlamur bişey yaparmı bilmiyorum ama .Ben içmiyorum hiçbirini en azından var mı yok mu netleşinceye kadar.netleşince de doktor a sorarım diye düşündüm. İçmesen daha iyi bence.
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beniaahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdeeo yüzen de olabilir
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyyherkese günaydın mutlu bir hafta sonu geciririz inşallah rabbim hepimize istedigini güzel haberleri versin inşş:112::126:
hele bi de testi yap pozitif çıksın o zaman görecem seni.kalıyosun ne tepki vereceğini kestiremiyosun.midende minik minik kelebekler uçuşuyo, herkese avaz avaz hamişim diyesin geliyor ama emin olamıyosun korkuyosun. normal o cnm, sakın endişelenme yani
Benmde kelebekler ucusuyo gobusumde evrene pozitif enerji gondereyim bellimi olue gercek olur belki
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsizIhlamur bişey yaparmı bilmiyorum ama .Ben içmiyorum hiçbirini en azından var mı yok mu netleşinceye kadar.netleşince de doktor a sorarım diye düşündüm. İçmesen daha iyi bence.
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beniaahh gamsem ahhh kac gundur tik yok bizdeeo yüzen de olabilir
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyyherkese günaydın mutlu bir hafta sonu geciririz inşallah rabbim hepimize istedigini güzel haberleri versin inşş:112::126:
Benmde kelebekler ucusuyo gobusumde evrene pozitif enerji gondereyim bellimi olue gercek olur belki
tmm canim çok teşekkür edrim
bizi bu soguklar vurdu canim
ayyy hayran kaldiiim:123: rabbim bozmasin..
Benim esimde sabah ben uyurken gidecekmis ise uyurken opmeye caisiyomus bi uyandımsonra ben sarildim depistik yatakta biraz
:2::2::2::2:
hayırlısı kuşum, inşallahhh musmutlu haberler alırız...Allah herkese yaşatsın ama bu duygularıayyyy çıldıriciiiiiiğimmmmmm:18::18::18::18::18::18::18::18: hemen yarın sabah olsun hemmmmmmmmmmmeeeeeeeeeen
cnm. kana filan gitme. once idrar testinde pozitifi tam gor sonra kan ver. bosuna canini yaktirma. benim dollenmeden 9 gun sonra idrar testim pozitifi. ama ben 14. gun kan verdim yine de.. bekledim yani.
Hg canımcımGunaydiiinnnn
çok seviyorum hepiniziiiii canıım arkadaşlarımmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?