wowwwww romantizm tavan yapmış sabah sabah :) ayyy çok şeker, ağzınızın tadı bozulmasın hiç cnm. gece eşime diyorum ki doğumdan çıkınca bakacam ilk beni mi gelip öpeceksin yoksa bebeğe mi bakacaksın. Diyo ki bi bebeğe bakarım nasıl bişi insana mı maymuna mı benziyo dedim bakmana gerek yok ben söylerim sana kime benzediğini hemen anlarsın :) diyo ki sen ne kötü bişisin hayatım iki dakikada maymun yaptın beni :))))
hayırlısı kuşum, inşallahhh musmutlu haberler alırız...Allah herkese yaşatsın ama bu duyguları
aminnnnn aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
varya bu kocişler bizden deli ben söliyim size
aaaa evet gitse ii olur...
canim bisi sorcam erken test yaptin da cikmadi micnm. kana filan gitme. once idrar testinde pozitifi tam gor sonra kan ver. bosuna canini yaktirma. benim dollenmeden 9 gun sonra idrar testim pozitifi. ama ben 14. gun kan verdim yine de.. bekledim yani.
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsiz
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beni
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyy
Benmde kelebekler ucusuyo gobusumde evrene pozitif enerji gondereyim bellimi olue gercek olur belki
hepimizzz dualarımızı edelim evrene güzelll enerjiler gönderelim hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok erken gelmiş canım gerçekten.... yumurtlama desen değil, adet desen değil... seni boşuna ümitlendirmek istemem ama yerleşme kanaması dedikleri bu mudur acaba????? istersen doktoruna bir sor canım olmadı gidersin
Gunaydiiinnnn
Ihlamur ve kus burnu abartilmadigi sürece zararsiz
Bendede mikmik yok 4 gündür bende hazir bisi yokken sperm testine git dedjm saha 1ay daha denicez demedinmi demis tamam zaten o ay bu aydi dedim gabak yaa simdi dukkana kim bakcak diyo sinir ediyo beni
Hg canım is bittikten sonra hersey daha ii olur xunku yarin pazar yupyyyy
Benmde kelebekler ucusuyo gobusumde evrene pozitif enerji gondereyim bellimi olue gercek olur belki
yolla yollaaa o da sana pozitif geri dönüşüm yapsın :)
Hg canımcım
Bende seviyorum hepinizi en kocamanindan
Bilmiyorum canim ayin8i bat ozaman yaparım ins güzel haber veririm teyze yaparim kizar sizi belkiSen ne zaman test yapcan canım
Tabiki bizim daha kötü adetken kocanin görmesini bile istemiyo insan gidip doktora açıyorsun iğrenç yani bakalım belki gider bilmiyorum trip attim az önce aman diyim gitme dedim uyus yaa kaktirmayla is yapıyoaaaa evet gitse ii olur...
Sanki biz gibi zor isleri bix muayene olurken canımız yaniyo o masaya yatmak b ölüm gibi geliyo vs daha neler onlar bi ornek veremiyolar ohhh izleyecekler videolari sonra ho$$$ bu kadar basit
yok geçmiş sayfalara bir test ekledim canım adetime daha 5 gün var akşam 6 gün vardı neyse eşim ben görüyorum silik dedi kızlar da yok dediler cutem var benimde böyleydi dedi neyse sonuç itibari ile testi yarın tekrarlıcam işte bakalım hayırlısı olsun inşalllahcanim bisi sorcam erken test yaptin da cikmadi mi
canim bisi sorcam erken test yaptin da cikmadi mi
ayyy biz kadinlar cok fenayiz
Bilmiyorum canim ayin8i bat ozaman yaparım ins güzel haber veririm teyze yaparim kizar sizi belki
mersahimmmmm... Sen dr gidiyomusun
yok geçmiş sayfalara bir test ekledim canım adetime daha 5 gün var akşam 6 gün vardı neyse eşim ben görüyorum silik dedi kızlar da yok dediler cutem var benimde böyleydi dedi neyse sonuç itibari ile testi yarın tekrarlıcam işte bakalım hayırlısı olsun inşalllah
ben yumirtlama gunumu kesin bildigim icin adetime 5 gun kala aksam normal gebelik testi yaptim pozitif cikti. sonra her sabah idrar testi yaptim. baktim test giderek guzel koyulasiyor o zaman kimyasal olamaz dedim adet tarihimde gidip kan verdim. 336 cikti cnm.
ayyy biz kadinlar cok fenayiz
ay evet bende asilama olurken yerin dibine girdim emin ol esim oyle bakmamistir seyime dr isik yakti pampise dogru birdr tam onume oturdu aglamamak icin yuzumu kapadim dudaklarimi isirdim
Buralarda çok hoş bi bayan gördüm galiba :)
mersahimmmmm... Sen dr gidiyomusun
teşekkür ederim canım tam beceremedim galiba ama :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?