Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm. kana filan gitme. once idrar testinde pozitifi tam gor sonra kan ver. bosuna canini yaktirma. benim dollenmeden 9 gun sonra idrar testim pozitifi. ama ben 14. gun kan verdim yine de.. bekledim yani.
canim bisi sorcam erken test yaptin da cikmadi mi

Buralarda çok hoş bi bayan gördüm galiba :)

günaydınnnnnnnn

Sen ne zaman test yapcan canım
Bilmiyorum canim ayin8i bat ozaman yaparım ins güzel haber veririm teyze yaparim kizar sizi belki
aaaa evet gitse ii olur...

Sanki biz gibi zor isleri bix muayene olurken canımız yaniyo o masaya yatmak b ölüm gibi geliyo vs daha neler onlar bi ornek veremiyolar ohhh izleyecekler videolari sonra ho$$$ bu kadar basit
Tabiki bizim daha kötü adetken kocanin görmesini bile istemiyo insan gidip doktora açıyorsun iğrenç yani bakalım belki gider bilmiyorum trip attim az önce aman diyim gitme dedim uyus yaa kaktirmayla is yapıyo

yok geçmiş sayfalara bir test ekledim canım adetime daha 5 gün var akşam 6 gün vardı neyse eşim ben görüyorum silik dedi kızlar da yok dediler cutem var benimde böyleydi dedi neyse sonuç itibari ile testi yarın tekrarlıcam işte bakalım hayırlısı olsun inşalllah

ben yumirtlama gunumu kesin bildigim icin adetime 5 gun kala aksam normal gebelik testi yaptim pozitif cikti. sonra her sabah idrar testi yaptim. baktim test giderek guzel koyulasiyor o zaman kimyasal olamaz dedim adet tarihimde gidip kan verdim. 336 cikti cnm.

Yaaa ben de kendime bi umut ariyodum
Benim regl geceli 8 gun oldu gelen giden yok. 3 gun gectiginde test yaptim cok cok net tek cizgi. (((

ayyy biz kadinlar cok fenayiz

eee kadınların doğasında var bu hazırcevap halleri...geçen de eşim bana diyo ki erkek beyni kadın beyninden daha büyük hacim olarak o yüzden biz sizden daha zekiyiz. dedim yaaaaaaa beynin hacmiyle işlevi doğru orantılı ya zaten. haklısın erkek beyni satılsa daha pahalı olur kadın beyninden, malum erkeklerde beyin çok nadir rastlanan bişi dedim. diyo ki bi daha dünyaya gelirsem üniversite mezunu kadınla evlenmicem :)))

benim kırmızılar geldi malesef bu ay da nasip değilmiş.önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüzde veririm inşallah güzel haberi eşime ve sizlere ( hayırlısı Allahtan....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…