Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Hımm ayın 6sı diye yazıyo da ondan sordum canım. Hadi hayırlısı inşallah teyze yaparsın bizi. Biz de seni:)
Gec yumurtladim canim ben ondan 8i oldu duzelttireyim dedim rat gelmedi öyle kaldi
ay evet bende asilama olurken yerin dibine girdim emin ol esim oyle bakmamistir seyime dr isik yakti pampise dogru birdr tam onume oturdu aglamamak icin yuzumu kapadim dudaklarimi isirdim
Bende rahim agzimda yara vardi yaktirdim ayni seyleri yaşadım xok zorr ve kötü bir durum sonucta kocalar yalniz olacaklar odada bizzde bissürü doktor hemsie vafdi iğrenç yaa
benim kırmızılar geldi malesef bu ay da nasip değilmiş.önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüzde veririm inşallah güzel haberi eşime ve sizlere ( hayırlısı Allahtan....

Canim saglik olsun kasim senin icin uğurlu olur ins

Merhaba
Başlığınızın ismi değiştirilmiştir...

Yaaa ben de kendime bi umut ariyodum
Benim regl geceli 8 gun oldu gelen giden yok. 3 gun gectiginde test yaptim cok cok net tek cizgi. (((

cnm. eger varsa bugun mutlaka herhangibir saatte yaptigin testte cikmasi lazim. bir daha dene istersen. bazilarinda gec dollenme olabilir.

ama negatifse kesin yoktur. kendini fazla strese soktuysan yada hamilelik psikolojiilsine girdiysen o yuzden gecikme olmustur.

ah ahh doktorumda erkek benim

Benimde erkek :)) ama ben memnunum doktorumdan gecen gittjm bebegim olmuyo diye gebelikte yapailacak tahlile kadar yapti ve dediki cok gencsin niye bukadar panik yapıyorsun eğer hemen olsun diyorsan tedaviye başlayalım dedi bende yok acelem ama hani bi problem yok sa bekleyelim dedim oda tamam sen bilirsin bikac ay sonra olmazsa gene hel dedi

Disari cikarsam alayim bari. ya sirf dra gitmek icin regl bekliyodum hic bu ay kendimi hamilelik psikolojisine de sokmadim ama.
kist gecikme yapmış olabilir canım
Ama gitmisti tekrar mi geldi. ya ben bide sogan yapmistim 10 gun ondan olabilir mi ki

bende yara yaktırdım canım zor geçmesi benim kimisinin çok ağrılı oluyormuş galiba hatta son kontrolümde doktor o kadar güzel iyileşmiş ki yeri bile belli değil dedi

Canim saglik olsun kasim senin icin uğurlu olur ins[/QUOTE]

inşallah canım çok teşekkür ederim.kasım ayı benim için çok özel.eşimle 11 yıl önce kasım ayında tanıştık.vee 2 sene önce de 11.11.11 de evlendik. inşallah bu senede bebişimiz gelir Rabbimin izni ile :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…