Gec yumurtladim canim ben ondan 8i oldu duzelttireyim dedim rat gelmedi öyle kaldiHımm ayın 6sı diye yazıyo da ondan sordum canım. Hadi hayırlısı inşallah teyze yaparsın bizi. Biz de seni:)
Bende rahim agzimda yara vardi yaktirdim ayni seyleri yaşadım xok zorr ve kötü bir durum sonucta kocalar yalniz olacaklar odada bizzde bissürü doktor hemsie vafdi iğrenç yaaay evet bende asilama olurken yerin dibine girdim emin ol esim oyle bakmamistir seyime dr isik yakti pampise dogru birdr tam onume oturdu aglamamak icin yuzumu kapadim dudaklarimi isirdim
benim kırmızılar geldi malesef bu ay da nasip değilmiş.önümüzdeki ay evlilik yıldönümümüzde veririm inşallah güzel haberi eşime ve sizlere( hayırlısı Allahtan....
buraya ıdrar testıını ekledim ya benherkes erken daha demıstı ama cıktı cok net resımde cok bellı dııldı ama
Yaaa ben de kendime bi umut ariyodum
Benim regl geceli 8 gun oldu gelen giden yok. 3 gun gectiginde test yaptim cok cok net tek cizgi.(((
kist gecikme yapmış olabilir canımmersahimmmmm... Sen dr gidiyomusun
Ya tatlim gecen ay gittim tedaviye baslicaktim kist var diye bidahaki aya gel dedi da da regl olmadim. bari p.tesi gideyim tekrar gelen giden yok
ah ahh doktorumda erkek benim
Merhaba
Başlığınızın ismi değiştirilmiştir...
ah ahh doktorumda erkek benim
bebisim konyali misin yoksaa
Disari cikarsam alayim bari. ya sirf dra gitmek icin regl bekliyodum hic bu ay kendimi hamilelik psikolojisine de sokmadim ama.cnm. eger varsa bugun mutlaka herhangibir saatte yaptigin testte cikmasi lazim. bir daha dene istersen. bazilarinda gec dollenme olabilir.
ama negatifse kesin yoktur. kendini fazla strese soktuysan yada hamilelik psikolojiilsine girdiysen o yuzden gecikme olmustur.
Ama gitmisti tekrar mi geldi. ya ben bide sogan yapmistim 10 gun ondan olabilir mi kikist gecikme yapmış olabilir canım
benim dr da isinin ehli canim ogretim uyesi prof. Guveniyorim dr ama coook yogun o yuzden ilgi az vee randevu falan almak imkansız
Benimde erkek :)) ama ben memnunum doktorumdan gecen gittjm bebegim olmuyo diye gebelikte yapailacak tahlile kadar yapti ve dediki cok gencsin niye bukadar panik yapıyorsun eğer hemen olsun diyorsan tedaviye başlayalım dedi bende yok acelem ama hani bi problem yok sa bekleyelim dedim oda tamam sen bilirsin bikac ay sonra olmazsa gene hel dedi
aaa evet canım sogan gecikme yapmış olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?