Günaydın canım ben iyiyim. Sen nasılsın?
bebisim konyali misin yoksaa
:118::118::118:
aaa evet canım sogan gecikme yapmış olabilir
çok güzelmiş kız bu
günaydın canım nasılsın??
günaydın canım biz iyiyiz sen nasıl oldun? gribi atlatabildin mi biraz?
günaydın canımmmm... dediğin gibi yarın ilk idrarınla yap ve 10dk başından ayrılma
tmm canım yine haberdar et öptüm
kızlar günaydın sabah test yaptım tabiki negatif 9 ile 11 i arası reglimi bekliyorum erken mi bilmiyorum ama yaptım işte canım sıkıldı zaten içimde bu ay olmayacak diye geçiyordu belkide artık ümitlenemediğim için olabilir eminim önümüzdeki ay da olmadı yine diye geçiricem içimden yumurtlamamda problem yok yumurta takibi yaptırdım bu ay kendiliğinden de çatladı hormon testimde normal çıktı ama olmuyoooo bu 5.denememiz zamanı gelmedi ne zaman gelir hatta gelirmi bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü hepimize sabır diliyorum ama çok üzgünüm..
canımmm gecmiş olsun güzel tarafından bak hamile kala biliyomuşsun bunu ögrendin ben onuda bilmiyom dr gidecem adetin 3. günü yaa ama ALLAH büyük alcasn bebişini kucanaa inş sende hamiş olcan bacım
ahh canım ahh seni çok iyi anlıyorum..her sey çok güzel yumurta var sperm var niye olmuyor diye kafayı yiyorsun
evet canim belli olmuyo mu gizhemsom topragim
Bnmde tamamen gecmis kontrole gittigimde bakti hersey yolundaymis ama zorlu bir surecbende yara yaktırdım canım zor geçmesi benim kimisinin çok ağrılı oluyormuş galiba hatta son kontrolümde doktor o kadar güzel iyileşmiş ki yeri bile belli değil dedi
Xok utandim isteilahi gamseee
ben beysehirden canim...
Kac aydir deniyosun
ilaç alma canım bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?