Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yok canım bozların ağrıyor ilçac içmemi ya acebaaaa aşılama tutum Ama üçimden bir ses tutmadı diyor hayırlısı baklalı

kızlar günaydın sabah test yaptım tabiki negatif 9 ile 11 i arası reglimi bekliyorum erken mi bilmiyorum ama yaptım işte canım sıkıldı zaten içimde bu ay olmayacak diye geçiyordu belkide artık ümitlenemediğim için olabilir eminim önümüzdeki ay da olmadı yine diye geçiricem içimden yumurtlamamda problem yok yumurta takibi yaptırdım bu ay kendiliğinden de çatladı hormon testimde normal çıktı ama olmuyoooo bu 5.denememiz zamanı gelmedi ne zaman gelir hatta gelirmi bilmiyorum bu belirsizlik çok kötü hepimize sabır diliyorum ama çok üzgünüm..

canım eşine baktılar mı bu ay benim de 5. denemem eşime bakıcaklar bu ayda olmazsa

canımmm gecmiş olsun güzel tarafından bak hamile kala biliyomuşsun bunu ögrendin ben onuda bilmiyom dr gidecem adetin 3. günü yaa ama ALLAH büyük alcasn bebişini kucanaa inş sende hamiş olcan bacım

İnşallah allah herşeyin hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…