Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sinirlerim bozuldu.. durup dururken patrondan fırça yedim..... hey Allahım yaaaaaaaaa... öteki dünyada para değil takva konuşacak takvaaaaa

merhaba kızlar..sol kasığımda ve bacağımda çok ağrı var bide çok az damla şeklinde kahverengi akıntım oldu..kafaya takmıcam diyorum ama olmuo..sat 10 eylül dünkü tahlil 32..inşallah kimyasal değildir..Rabbim ikinci kez yaşatmasın bana bu duyguyu..sağlıkla alalım evlatlarımızı kucağımıza..yeni hamişler varmı bu arada..çalıştığım için takip edemiyorum

Adamla kavga ettik tam yumurtlama günlerimde mikmik falan yok o yüzden bebek de yok günlerdir bu haftayı bekliyordum Allahım ne kadar bahtsızım(((((((((((

kızlar nasılsınız? ben bugün biraz ümitli biraz kaygılıyım dualarınıza çok ihtiyacım var. adet günüme daha 3 gün var belirtilerimden dolayı sabredemedim test yaptım çok silik çizgi çıktı ilk idrarımla yaptım ama 1 ay önce 1 kez kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum yine aynı şeyleri yaşarım diye.dua edin bana lütfen eşimden hariç kimseye bir şey diyemiyorum yine kaybederim diye. ama adet sancılarım olmuştu 2 düşüğümde bunda yok kramplar giriyor kasıklarıma göğüs çevremde sivilceler çıktı inşallah rabbim bana verir 2. meleğimi dualarınıza çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…