Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Bencede icerde kalanlar cikiyordur canim wc de temizlendikten sonra dusunu alabilirsin bence bu durumda tekrar dus almana gerek yok gibi

bende bu ay hsg den dolayı umutluydum ama olmadı
bi daha ki aya inşallah canımmm
ekim bizim ayımız olsun

bende bu ay hsg den dolayı umutluydum ama olmadı
bi daha ki aya inşallah canımmm
ekim bizim ayımız olsun

inşallah canım yaa yumurtlama takibide yaptırdı doktor riskli olan 3 günü önerdi sonrasında da olmuştur zarar görmesin diye çalışmadık acaba orda mı hata yapıyorum ben anlamdım bir türlü bu ay öyle yapmayacağım

Aynen bende olasi gunleri degerlendiriyorum bata bir hafta in gun kala birakiyorum son gune kadar mi calussam artikin acep:26:mesela bu ay 18.gune kadar gun asiri denemeye calustik

burda nasip devreye giriyor canım
doktor riski söyledi ise doğrudur ama nasipte yokmuş demekki.
benimde öyle olmuştu , yumurta takibi yaptırdım , belirtilen günlerde çalıştık ama olmadı .

Aynen bende olasi gunleri degerlendiriyorum bata bir hafta in gun kala birakiyorum son gune kadar mi calussam artikin acep:26:mesela bu ay 18.gune kadar gun asiri denemeye calustik

benim 28 günde adet oluyordu bu aya kadar :) doktor bakıyor 12. gün yumurta büyümeye başlamış ve bir kaç gün içinde çatlar 12- 14-16 diyor mesela biz 16 da yapıyoruz bir daha yapmıyoruz bat a kadar bişey olur varsa düşmesin etmesin diye ama yanlış yapıyoruz sanırım... eşimde hassas biraz bu konuda zarar verebiliriz olabilir diyor bilemedim ben ya...

burda nasip devreye giriyor canım
doktor riski söyledi ise doğrudur ama nasipte yokmuş demekki.
benimde öyle olmuştu , yumurta takibi yaptırdım , belirtilen günlerde çalıştık ama olmadı .

hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ben geçen ay çok kötü olmuştum adet olduğumda bu ay okadar sarsmadı eşim çok istekli odası boş duruyor bebeğimizin bekliyoruz ya o oda ile ilgili plan yaptırmıyor bana bende artık bu ay orayı giyinme odası yapalım dedim biraz tartıştık bana olmayacak gibi geliyor ben gözünün içine baktıkça olsun diye herşey ters gidiyor ve bende artık istemiyorum pek sanki... aman zor işler işte erkekleri de anlamak zor

Aaa benim esim hep yapalim diyor ben korkuyorum senin gibi bisey olur diye onu zor zaptediyorum

Slm kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor çalısmalar? Ben bişey sorucam size benim bugün yogun bı akıntım oldu hatta iç çamaşırımi 2 kere değiştirdim su gibi bı ara hastalandım sandim sol kasigimdada hafif ağrı var sizinle beraber hesaplamamiza göre yumurtlama tarihim 17 Eylül bu şimdi yumurtlama habercisimi yoksa yumurtladım mı?

Ben kactim canlaaarrrr bakalim yarın belli olacak ak mi kara mi ekim ayina transfer olcam mi olmicaam miii azzzzzz sonraaaaherkese tatli ruyalar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…