yalindan kasma kasma sarkisi benden sana gelsiiinn:52
Amiiiinnnnn caaaniiiimmmmm sen hic uzme tatli canini bebemmm pozitif ol heppp hesap kitap yapma canin.ne zaman istese mik mik
allah iyiliğini versin çok güldüm akşam akşam :))
Bencede icerde kalanlar cikiyordur canim wc de temizlendikten sonra dusunu alabilirsin bence bu durumda tekrar dus almana gerek yok gibimerhaba arkadaslar bende ekim ayı bekleyenlerdenim...hatta listede ismim var bakalım.....hayırlısı.....
cok afedersiniz bişey sorucam bilgisi olan düşüncelerini paylasırsa sevinirim.........benim adetim bitti ve calısmalar basladı.....iki defadır iliş.. den sonra biraz yatıyorum ve banyomu yaptıktan sonra çamasırıma bir anda akıntı geliyo ...COK AFEDERSİNİZ... daha önce olmazdı nedir ki bu ben anlamadım...tekrar mı banyo yapmam gerek...içerde bişeyler mi kalmıs demek aydınlatan olursa sevinirim......
evet canım o kadar çok araştırdım ki anlatamam.. ve tabiki nasıl bir korku ağlayarak girdim içeri yattım hala ağlıyorum cevat bey dediki istersen kendini iyi hissetmiyorsan ara verelim başka tarihe alalım sen hazır olduğunda yapalım falan ben çok memnun kaldım :) çok şükür sonuçlar da iyi geldi ama hala bir gelişme yok
açık renkli ise menidir canım o , ilişkiden sonra içerde kalan meniler dışarı çıkıyordur.
Bencede icerde kalanlar cikiyordur canim wc de temizlendikten sonra dusunu alabilirsin bence bu durumda tekrar dus almana gerek yok gibi
anladım canım....demek ki hemen banyo yapmamak gerekiyomus.... bu gibi durumda tekrar banyo gerekli demi ?
yalindan kasma kasma sarkisi benden sana gelsiiinn:52
allah iyiliğini versin çok güldüm akşam akşam :))
bende bu ay hsg den dolayı umutluydum ama olmadı
bi daha ki aya inşallah canımmm
ekim bizim ayımız olsun
Aynen bende olasi gunleri degerlendiriyorum bata bir hafta in gun kala birakiyorum son gune kadar mi calussam artikin acep:26:mesela bu ay 18.gune kadar gun asiri denemeye calustikinşallah canım yaa yumurtlama takibide yaptırdı doktor riskli olan 3 günü önerdi sonrasında da olmuştur zarar görmesin diye çalışmadık acaba orda mı hata yapıyorum ben anlamdım bir türlü bu ay öyle yapmayacağım
hemen banyo yapma biraz bekle , zaten çıkıyor dışarı
tekrar banyo yapmana gerek yok bence
inşallah canım yaa yumurtlama takibide yaptırdı doktor riskli olan 3 günü önerdi sonrasında da olmuştur zarar görmesin diye çalışmadık acaba orda mı hata yapıyorum ben anlamdım bir türlü bu ay öyle yapmayacağım
Aynen bende olasi gunleri degerlendiriyorum bata bir hafta in gun kala birakiyorum son gune kadar mi calussam artikin acep:26:mesela bu ay 18.gune kadar gun asiri denemeye calustik
Aynen canim...ama cok takinti yapma bence rabbim niyetini biliyorr...anladım canım ......daha dikkatli olmam gerek demek ki
burda nasip devreye giriyor canım
doktor riski söyledi ise doğrudur ama nasipte yokmuş demekki.
benimde öyle olmuştu , yumurta takibi yaptırdım , belirtilen günlerde çalıştık ama olmadı .
Aaa benim esim hep yapalim diyor ben korkuyorum senin gibi bisey olur diye onu zor zaptediyorumbenim 28 günde adet oluyordu bu aya kadar :) doktor bakıyor 12. gün yumurta büyümeye başlamış ve bir kaç gün içinde çatlar 12- 14-16 diyor mesela biz 16 da yapıyoruz bir daha yapmıyoruz bat a kadar bişey olur varsa düşmesin etmesin diye ama yanlış yapıyoruz sanırım... eşimde hassas biraz bu konuda zarar verebiliriz olabilir diyor bilemedim ben ya...
Aaa benim esim hep yapalim diyor ben korkuyorum senin gibi bisey olur diye onu zor zaptediyorum
Ben kactim canlaaarrrr bakalim yarın belli olacak ak mi kara mi ekim ayina transfer olcam mi olmicaam miii azzzzzz sonraaaaherkese tatli ruyalar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?