Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

daha iyiceyim kuzumm sağol

Gamzemmm burdayım kuzum. Valla bu topikten gitmeye hiç niyetim yok. Bugün bütün gün disardaydim. Geldim kimsecikler yok. Sabah görüşürüz artık

kızlar merhaba giremedim 2 gündür napıyosunuz bebiş haberleri war çok sewindim gerçekten ya Rabbim bizlerede nasip etsin biran önce inşallah =)

Allah'im yaraabiimmm ne kadar tatli seyler bunlar.. ne demek kucuk bey (icimden bey geldi kiz.. ) ne rahatsizligi.. yerim ben seni.. hele bi gel..

nasılsın cnm? ayy ne bileyim görünce alayım hemen dedim, kime söylesem hemen hemen herkes erkek olacak öyle hissediyorum diyo zaten, ben de erkek olsun istiyorum ya belki ondandır :) siz de bebişe arkadaş yapın hadi, daha aldıklarımı gösterecez birbirimize, gelişimlerini paylaşacaz...ama seninki de çok yakında gelecek inşallah, öyle geçiyo içimden.

kelamm hadi gözün aydın RABBİM yüzünü güldürdü cokk sevindim bizede dua et 49:hamişin duası kabul oluyoo çokk sevindim bi hamiş dahaaaa

iyiyimmmm canim... sen ??
insallah kiz.. ama benim ates duzensiz bu ay olmadi galiba.. insallah en kisa zamanda senin tosuna bende bir arkdas yaparim..
ama canim yazarken bey cikti hihi.. herseyin hayirlisi elli aya duzgun olsunda saglik olsun en onemlisi....

Gamzemmm burdayım kuzum. Valla bu topikten gitmeye hiç niyetim yok. Bugün bütün gün disardaydim. Geldim kimsecikler yok. Sabah görüşürüz artık

ilaydammmmmmmmmmm sen nasıl oldun topladın mı kendini üzülme ne olur inş öteki ay terar saglıklıca hamiş olursun canımm

Aynen canim.. bnde hep buralardayim bebis gelene kadar.. hep destek birbirimize.. hamile olanlar insallah birakip gitmez bizi..
ben yazdim kimse cevap vermedi..
iyi yapmisin canim gezmek iyi gelmistir sana..

canımmmmm ne mutlu sana RABBİM içini doldurmayıda nasip etsin inşşşş annesi :))))

amin cnm inşallah, siz yeğenleri yapın teyzesi onlara da alıp yollayacak ciciler :)

tabi cnm ilk bebiş yani sağlıklı, hayırlı bi bebek olsun da cinsiyeti hiç önemli değil...valla cnm Rabbim nasip edince ateş, belirti falan bahane. Ben bu ay bildiğin mens sancısı çektim, göğüs hassasiyeti falan filan hiç olmadı, her ay olduğum gibiydim. Sadece mens gelmedi, sancısı gününde geldi ama. O yüzden batı bekle bence sadece, hiç olumsuz düşünme...

ahh guzelim neden..?? kusura bakma gecmisi okumaya erindim.. baya dolmus gene sayfalar..
stresten mi aceba.. test yapmistin negatifti.. hayirlisi bakalim..

bende çok olunca okuyamıyom bazen uçuyo sayfalar ::))) canımya dr bna adetin 3. günü gel dedi dedi de gelmedi ki şu uyuz adetim belim agrıyodu oda gecti bendede bi sinir bi sinir noluyo bilmiyom ki p.tesi kan testi yapcam sonra bebek yoksa adet söktürücü kulancam ((

bebegim aglama yaa noluyo..
ben aglamayım da kimler aglasınn balımmmmmm

Aynen canim.. bnde hep buralardayim bebis gelene kadar.. hep destek birbirimize.. hamile olanlar insallah birakip gitmez bizi..
ben yazdim kimse cevap vermedi..
iyi yapmisin canim gezmek iyi gelmistir sana..

Bende doğurana kadar buradayım fırsat buldukça tabi bebeğim bana sımsıkı tutunursa kucağıma sağlıkla alırsam inşallah isteyen herkeze Allah nasip etsin bırakıp gitmeye hiç niyetim yok sizi :))

Bende doğurana kadar buradayım fırsat buldukça tabi bebeğim bana sımsıkı tutunursa kucağıma sağlıkla alırsam inşallah isteyen herkeze Allah nasip etsin bırakıp gitmeye hiç niyetim yok sizi :))

RABBİM inş kucagınada almayı nasip eder annesiii:))))))) amann dikaat etttt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…