ayy hadi iyi ya barışmışsınız sonradan çok sevindim, ben de eşimle tartışmıştım o malum günde küstük ama sonraki günü değerlendirdim ee şimdi hamileyim. İnşallah tutmuştur senin de...
çok sevindim cnm ya, Rabbim hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin...
Asıl sen nasılsın cnm? Napıyosun moralin nasıl?
h.g...umarım bu topik sana da çok uğurlu gelir...
testi yapar yapmaz yaz cnm meraktan çatlarım yoksa :)
inşallahhhhhhhhhhhhhhhh...
Eki Görüntüle 824042
teyzeleri bebişim kendini buraya ait hissetsin diye küçük bişi aldım, evrene pozitif mesaj gönderdim beğendiniz mi :))))
kızlar merhaba giremedim 2 gündür napıyosunuz bebiş haberleri war çok sewindim gerçekten ya Rabbim bizlerede nasip etsin biran önce inşallah =)
Allah'im yaraabiimmm ne kadar tatli seyler bunlar.. ne demek kucuk bey (icimden bey geldi kiz..) ne rahatsizligi.. yerim ben seni.. hele bi gel..
Eki Görüntüle 824042
teyzeleri bebişim kendini buraya ait hissetsin diye küçük bişi aldım, evrene pozitif mesaj gönderdim beğendiniz mi :))))
nasılsın cnm? ayy ne bileyim görünce alayım hemen dedim, kime söylesem hemen hemen herkes erkek olacak öyle hissediyorum diyo zaten, ben de erkek olsun istiyorum ya belki ondandır :) siz de bebişe arkadaş yapın hadi, daha aldıklarımı gösterecez birbirimize, gelişimlerini paylaşacaz...ama seninki de çok yakında gelecek inşallah, öyle geçiyo içimden.
Gamzemmm burdayım kuzum. Valla bu topikten gitmeye hiç niyetim yok. Bugün bütün gün disardaydim. Geldim kimsecikler yok. Sabah görüşürüz artık
kelamm hadi gözün aydın RABBİM yüzünü güldürdü cokk sevindim bizede dua et49:hamişin duası kabul oluyoo çokk sevindim bi hamiş dahaaaa
azabimmm sen nasilsin yaa..?? calismalar basladi mi ??
azabimmm sen nasilsin yaa..?? calismalar basladi mi ??
Gamzemmm burdayım kuzum. Valla bu topikten gitmeye hiç niyetim yok. Bugün bütün gün disardaydim. Geldim kimsecikler yok. Sabah görüşürüz artık
sen nasılsın canım iyimisin??
ben hiç iyi degilim balım yaa daha adet olmadım delircem vlla bi adet olsam calışcazda yok((
canımmmmm ne mutlu sana RABBİM içini doldurmayıda nasip etsin inşşşş annesi :))))
iyiyimmmm canim... sen ??
insallah kiz.. ama benim ates duzensiz bu ay olmadi galiba.. insallah en kisa zamanda senin tosuna bende bir arkdas yaparim..
ama canim yazarken bey cikti hihi.. herseyin hayirlisi elli aya duzgun olsunda saglik olsun en onemlisi....
ahh guzelim neden..?? kusura bakma gecmisi okumaya erindim.. baya dolmus gene sayfalar..
stresten mi aceba.. test yapmistin negatifti.. hayirlisi bakalim..
ben aglamayım da kimler aglasınn balımmmmmmbebegim aglama yaa noluyo..
amin cnm inşallah, siz yeğenleri yapın teyzesi onlara da alıp yollayacak ciciler :)
sagol bacım sen bol bol yigenimize albizede burdan gösterr
tabi cnm ilk bebiş yani sağlıklı, hayırlı bi bebek olsun da cinsiyeti hiç önemli değil...valla cnm Rabbim nasip edince ateş, belirti falan bahane. Ben bu ay bildiğin mens sancısı çektim, göğüs hassasiyeti falan filan hiç olmadı, her ay olduğum gibiydim. Sadece mens gelmedi, sancısı gününde geldi ama. O yüzden batı bekle bence sadece, hiç olumsuz düşünme...
Aynen canim.. bnde hep buralardayim bebis gelene kadar.. hep destek birbirimize.. hamile olanlar insallah birakip gitmez bizi..
ben yazdim kimse cevap vermedi..
iyi yapmisin canim gezmek iyi gelmistir sana..
Bende doğurana kadar buradayım fırsat buldukça tabi bebeğim bana sımsıkı tutunursa kucağıma sağlıkla alırsam inşallah isteyen herkeze Allah nasip etsin bırakıp gitmeye hiç niyetim yok sizi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?