- 1 Ekim 2013
- 141
- 10
- 38
bende çok olunca okuyamıyom bazen uçuyo sayfalar ::))) canımya dr bna adetin 3. günü gel dedi dedi de gelmedi ki şu uyuz adetim belim agrıyodu oda gecti bendede bi sinir bi sinir noluyo bilmiyom ki p.tesi kan testi yapcam sonra bebek yoksa adet söktürücü kulancam((
Aynen canim.. bnde hep buralardayim bebis gelene kadar.. hep destek birbirimize.. hamile olanlar insallah birakip gitmez bizi..
ben yazdim kimse cevap vermedi..
iyi yapmisin canim gezmek iyi gelmistir sana..
tabi cnm ilk bebiş yani sağlıklı, hayırlı bi bebek olsun da cinsiyeti hiç önemli değil...valla cnm Rabbim nasip edince ateş, belirti falan bahane. Ben bu ay bildiğin mens sancısı çektim, göğüs hassasiyeti falan filan hiç olmadı, her ay olduğum gibiydim. Sadece mens gelmedi, sancısı gününde geldi ama. O yüzden batı bekle bence sadece, hiç olumsuz düşünme...
tamam canim en iyisi o zaten doktora gitmen kan testi yaptirman ama aglama herseyin hayirlisi.. guzelimm..bende çok olunca okuyamıyom bazen uçuyo sayfalar ::))) canımya dr bna adetin 3. günü gel dedi dedi de gelmedi ki şu uyuz adetim belim agrıyodu oda gecti bendede bi sinir bi sinir noluyo bilmiyom ki p.tesi kan testi yapcam sonra bebek yoksa adet söktürücü kulancam((
RABBİM inş kucagınada almayı nasip eder annesiii:))))))) amann dikaat etttt
Oyy canim benim.. dinlen dinlen.. gececek bu gunler..Evet iyi geldi valla. Ama çok sancım var o yüzden pek bişey anlamadım. Geldiğimden beri battaniyeyi çektim yatıyorum
Canimmmm.. gitmeyin zaten arar bulururz..Bende doğurana kadar buradayım fırsat buldukça tabi bebeğim bana sımsıkı tutunursa kucağıma sağlıkla alırsam inşallah isteyen herkeze Allah nasip etsin bırakıp gitmeye hiç niyetim yok sizi :))
Test yaptınmı belki hamilesin
dün yapmıştım canım nagatif cıktı(
aminn tatlı çok kötü başım agrıyo beynim çıkcak sankiHayirlisi bakalim.. ne bileyim belirti de aramiyorum.. zaten olsa hisedilir.. ama yok.. gercekten.. herseyin hayirlisi..
aminnn aminn herseyi RABBİM bilir
tamam canim en iyisi o zaten doktora gitmen kan testi yaptirman ama aglama herseyin hayirlisi.. guzelimm..
Dikkat ediyorum canım sanki karnımda kristal taşıyormuş gibi birşey yapmak istemiyorum sende Ankara'dan mısın azapçiçeği
Oyy canim benim.. dinlen dinlen.. gececek bu gunler..
Canimmmm.. gitmeyin zaten arar bulururz..
Insallah bebegin sana tutunur kucagina alirsin.. darisi bize dualarinizi eksik etmeyin..
Gününü geçermiydin daha önce eski yorumlarını bende bilmiyorum kusura bakma belki daha önce de sorulmuştur
aminn tatlı çok kötü başım agrıyo beynim çıkcak sanki
hee dikatt ett bacımm evlat çok degerli bulmak zor bak biliyosun evet ben ank de ank dayım sen ??
Evet bende Ankaradayım canım subayevleri :)
balımmm esf anlatayım ben herzaman adetimi 2-3 gün önceden olurdum agustos 17 bekliyodum olmadı eylülün 5 de oldum 17-18 gün gecti peş peşe tahliller tabiki negatif(( sogan kürü kulandım kist vardı bnde yok olmuş şükür ama adetim gelmiyo bu ay 3-4 bekliyodum olmadıı delircem vlla kimseye derdimi anlatamıyommm
aaaa yakınız :)))))
Canım bende en son 5 Eylül'de oldum adet 30 unda test yaptım belirtilerden prediktör ama ikinci çizgi hemen belirdi ama benim arkadaşımın idrarında gününü 15 gün geçmesine rağmen çıkmıyordu kanda çıkmıştı hamileliği belki sende öylesin :)
Eki Görüntüle 824042
teyzeleri bebişim kendini buraya ait hissetsin diye küçük bişi aldım, evrene pozitif mesaj gönderdim beğendiniz mi :))))
balımmm bilmiyom ki bende p.tesi gitcem kan vercem bakalım umudum yok ama hiç belirtim de yok sadece çokk üşüyom basım agrıyo bide çokk sinirliyim başka bişiyok(( özelini oku
Okudum canım baya yakınmışız:)) ama ordan yazamadım mesaj sayım yeterli değilmiş :) canım üşümen normal bende üşüyorum çok soğudu hava bende sinirliyim adet olamıyoz ya o yüzden hamilelik belirtileri de aynı bir farkı yok zaten:))
eee peki şimdi ben napıyım ki(( bi yol göster bna egerki p.tesi gidersem kanda negatif cıkarsa adet söktürücü alayım mı almayayım mı?? ya gec gebelikse off off bacım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?