Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Test yaptınmı belki hamilesin

Aynen canim.. bnde hep buralardayim bebis gelene kadar.. hep destek birbirimize.. hamile olanlar insallah birakip gitmez bizi..
ben yazdim kimse cevap vermedi..
iyi yapmisin canim gezmek iyi gelmistir sana..

Evet iyi geldi valla. Ama çok sancım var o yüzden pek bişey anlamadım. Geldiğimden beri battaniyeyi çektim yatıyorum

Hayirlisi bakalim.. ne bileyim belirti de aramiyorum.. zaten olsa hisedilir.. ama yok.. gercekten.. herseyin hayirlisi..

tamam canim en iyisi o zaten doktora gitmen kan testi yaptirman ama aglama herseyin hayirlisi.. guzelimm..

Evet iyi geldi valla. Ama çok sancım var o yüzden pek bişey anlamadım. Geldiğimden beri battaniyeyi çektim yatıyorum
Oyy canim benim.. dinlen dinlen.. gececek bu gunler..
Bende doğurana kadar buradayım fırsat buldukça tabi bebeğim bana sımsıkı tutunursa kucağıma sağlıkla alırsam inşallah isteyen herkeze Allah nasip etsin bırakıp gitmeye hiç niyetim yok sizi :))
Canimmmm.. gitmeyin zaten arar bulururz..
Insallah bebegin sana tutunur kucagina alirsin.. darisi bize dualarinizi eksik etmeyin..

KIzlar kocis beni cagiriyor.. film izleyeceyiz..bugun dugun vardi.. cok eglendim.. yoruldum halay ceke ceke..
beni uyutacak dosunde..bebek gelene kadar benim yerim kocisin dosu..

Hepinizi cok seviyorum.. kendinize iyi bakin yarin gorurusz insallah.. dualarinizi eksik etmeyin..

aminn tatlı çok kötü başım agrıyo beynim çıkcak sanki
Dikkat ediyorum canım sanki karnımda kristal taşıyormuş gibi birşey yapmak istemiyorum sende Ankara'dan mısın azapçiçeği

hee dikatt ett bacımm evlat çok degerli bulmak zor bak biliyosun evet ben ank de ank dayım sen ??

Oyy canim benim.. dinlen dinlen.. gececek bu gunler..

Canimmmm.. gitmeyin zaten arar bulururz..
Insallah bebegin sana tutunur kucagina alirsin.. darisi bize dualarinizi eksik etmeyin..

Teşekkürler canım inşallah bırakmaz beni ... İnşallah sende tez zamanda hamiş kalırsın :)

Gününü geçermiydin daha önce eski yorumlarını bende bilmiyorum kusura bakma belki daha önce de sorulmuştur

balımmm esf anlatayım ben herzaman adetimi 2-3 gün önceden olurdum agustos 17 bekliyodum olmadı eylülün 5 de oldum 17-18 gün gecti peş peşe tahliller tabiki negatif (( sogan kürü kulandım kist vardı bnde yok olmuş şükür ama adetim gelmiyo bu ay 3-4 bekliyodum olmadıı delircem vlla kimseye derdimi anlatamıyommm

Canım bende en son 5 Eylül'de oldum adet 30 unda test yaptım belirtilerden prediktör ama ikinci çizgi hemen belirdi ama benim arkadaşımın idrarında gününü 15 gün geçmesine rağmen çıkmıyordu kanda çıkmıştı hamileliği belki sende öylesin :)

balımmm bilmiyom ki bende p.tesi gitcem kan vercem bakalım umudum yok ama hiç belirtim de yok sadece çokk üşüyom basım agrıyo bide çokk sinirliyim başka bişiyok (( özelini oku

balımmm bilmiyom ki bende p.tesi gitcem kan vercem bakalım umudum yok ama hiç belirtim de yok sadece çokk üşüyom basım agrıyo bide çokk sinirliyim başka bişiyok (( özelini oku

Okudum canım baya yakınmışız:)) ama ordan yazamadım mesaj sayım yeterli değilmiş :) canım üşümen normal bende üşüyorum çok soğudu hava bende sinirliyim adet olamıyoz ya o yüzden hamilelik belirtileri de aynı bir farkı yok zaten:))

eee peki şimdi ben napıyım ki (( bi yol göster bna egerki p.tesi gidersem kanda negatif cıkarsa adet söktürücü alayım mı almayayım mı?? ya gec gebelikse off off bacım yaa

eee peki şimdi ben napıyım ki (( bi yol göster bna egerki p.tesi gidersem kanda negatif cıkarsa adet söktürücü alayım mı almayayım mı?? ya gec gebelikse off off bacım yaa

Canım kanda çıkar ama normalde aynı çünkü günümüz belki adetin henüz düzene girmemiştir Ankara tıp ta Prof Ruşen Aytaç var benim historoskopiyi o yapmıştı bende hep geç olmaya başlamıştım düşüklerden sonra 6 aydır düzenli 28 günde bir oluyordum ve hamile kaldım bekle günün bugün bi iki gün gecikme sorun değil ama o doktora gitmek istersen seni çok güzel aydınlatır bir sorun olduğunda istediğin zaman arıyabiliyorsun duymazsa geri dönüş yapıyor hemen hastahanede de parayla bakmıyor bilgin olsun muayenesinde ise ücret 260 tl di enson ama hastahaneye gidebilirsin geç de döllenmen olsa kanda çıkar o canım çok takma tamam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…