Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bu kadar olur yaa bende size ankara da önereceğiniz işini güzel yapan bir dr tavsiye edin diyecektim,hatta hala diyorum bana hastane ve dr tavsiye edin lütfen

uzun ve saçmamı oldu ne anladınız umarım

cnmmm hayırlı olsun güzel bi hamilelik geçirirsin inaşşallah hamişler çoğalıyo tpiğimizde..bende salı gününü bekliyorumm yaa test için..sat 10 eylül..4 ekimde değer 33 çıktı..beklemedeyim..seninde değerin güzel çıkmış maşşallah

azapçiçeği cnm moral bozmak yokk hep sabır diyoruz ama ypamıyoruz

günaydın cnm...bişi soracam benim de sat 7 eylüldü. 3 ekimde öğrendim hamiş olduğumu. doktora 10 ekimde gidecem. kasık ağrılarım var ama bazen şiddetli bazen hafif. sende de var mı?

ankarada cok kadin dogum dr.uyla gorustum mecburen.maglum iki dusuk yaptim.

özel bilgi hastanesi var. iki gebeligimde iki farkli dr.una gittim. hic tavsiye etmiyrm. dusuk yaptigim halde aksam diye hastane beni kabil bile etmedi. doguma eger gece giderseniz sabaha kadar bekletip mutlaka sezeryana aliyrlar. yani zahmet edip gece sizin icin gelmiyrlar.
tabi dusuk basladigi icin zekai tahir buraga gittim ikisinde dem dr ve hemsireleri cok guzel ilgilendiler. oraya devam etmek isterdim ama gebeyken sizi takip edecek sabit bir dr.unuz yok. dolqyisiyla dogumu da hangindr.a denk gelirseniz o yaptiriyr. tercih sizin gidip gitmemek icin

iki farkli ozel dr.a daha gittim. onlar da hic guven vermedi.

sonuc da simdiki dr.umu buldum cok sukur. Cag Hastanesin de Erol Bayraktar. cokkk memnunum. bu bebisimin saglikli olmasini ona borcluyum. diger dedigim dr.lara kalsam bu da gidebilirdi. cunku gebe kalir kalmaz 3 farkli dr.la gorustum hicbiri pihtilasmami onemsemedi. bu dr direk ignelere basladi. dusuk riskiyle zekai tahire gittim sadece bakip eve yolladi. ertesi gun kendi dr.uma gittim hemen igneler verdi ve sukur kanamayi durdurdu. hem hastene sgk li. muayen 43 tl. rutin kan testlerinden fark cikmiur. benim rubella ve toksoplazma testleinden 40 tl fark cikti sadece. bir de ozel hastane diye eczane de12 tl fark cikiyr. ayrica gece kac da dogum baslarsa baslasin dr.unuz direk geliyr.

Son düzenleyen: Moderatör:

canııım çok teşekkür ederim ben de 6-7 aydır yanlış dr yanlış teşhisle gecikiyorum tabii nasib ama nasib diye de oturmayalım diyorum,hsg ye yattığım da aşırı iltihab olduğunu öğrendim,şimdi tekrar iltihap dendi,bir de dr dalga geçer gibi kimse seni vajinal muayene etmedimi diye sordu,ben ilk size geldim önce sizinilgilenmeniz gerekiyodu dedim ama içim soğumadı tabii

tatlım benim bildiğin kadarıyla ultrasonla bakılırken iltihap gözüküyor çünkü bakarken söylüyor hafif iltihap var antibiyotik yazacağım diye... İlk kür ilaçlarını doğru kullandın mı acaba

hepinize selam kızçelerrrrrrrrrrrrrrrr
cutem bugün yine ateşimi ölçtüm 36.7 kalan gün sayısı 3 :) sence birden düşer mi yoksa artık sabitlendi mi?

insallah Allah sifa verir cnm.

1)test yaptin mi?
2)ates linkini yanlis kopyladigin icin dunden beri acamiyrm cnm. linki kopyala yanina gulucuk vs ekleme lutfen

tabii canım neo-penotran fitil kullandım artı soğan kürü ilavesi ile ,şöyle bir güzellik oldu adetim 60 güne çıkmıştı şükür bu sefer 28. günümde adet oldum,ama nasıl bir iltehapsa bitmedi hayırlısı yaaa
eşimde de bende de sıkıntı yok hamdolsun bundan başka

günaydın cnm...bişi soracam benim de sat 7 eylüldü. 3 ekimde öğrendim hamiş olduğumu. doktora 10 ekimde gidecem. kasık ağrılarım var ama bazen şiddetli bazen hafif. sende de var mı?

bnmde var cnm ilk başlarda sol kasıkta batma vardı..sonrada adet sancısı gıbı oldu şuan bile ağrıyo..göğüslerimde acıyo benim başka belirtim yok..sende başka belirti varmı bide kanda değerin kaç çıktı

cnm inşallah çok çok güzel bir hamilelik geçirirsin..dokor okadar önemliki..fiyatlarda çok iyimiş..inşallah bizde gireriz bu araştırmalara (=

canım sende mi hamilesin.. :) oo harika hayırlı olsun 33 gebeliktir neyi bekliyorum dedigini anlamadım pek??

canım sende mi hamilesin.. :) oo harika hayırlı olsun 33 gebeliktir neyi bekliyorum dedigini anlamadım pek??

galiba hamileyim cnm (= ama değeri,min artışını görmeden emin olamıyorum mayısta kimyasal gebelik yaşadım..o yüzden korkuyorum cnm sende ne var ne yok

psiko sen test yapmadın dimi?? benim bat 8 ekim 4 üne yaptım testi hayalet çizgi bile çıkmadı (
Yok bebeğim yapmadım test nöbetçi eczane çok uzakta yarın işe giderken alıcam test bir kaç tane alırım yarın yaparım ve salı sabahı da benim de 10 Ekim'de olmam lazım geç yumurtlama olunca Ekim 8 den geri doğru gittik yani :) 4 gün var daha bence bekle bebeğim sen de ben hayalet çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum ateşim de düşmedi çok şükür ... Bakalım kısmet

perşembe günü baktıracam ben kanda cnm, hemşire arkadaşlar adet tarihinden 1 hafta sonra git doktora hem keseyi görürsün hem de idrar testinden hemen sonra bakılan kan testinde çıkan değerle kimyasal gebelik mi dış gebelik mi anlaşılmaz hemen dediler. en sağlıklısı bat 7 ise 13-14'ünde gitmekmiş doktora. perşembe gününe randevu aldık biz de o yüzden...

en mantıklısı cnm ama dayanamayıp biz hemen test yaptırıyoruz..sen hiç yaptırmamışsın ne güzel (= aslında benim sat 1
eylül ama 2-3 gün erken oluyorum o yüzden salı günü falan gidicem bende tekrar..birde bizim şansımıza 9 gün bayram tatili giriyo araya..keseyi görmek kısmet olursa bayramdan sonraya kalıyor..inşallahh

arkadaşlar ben bi bilgi almak istiyorum.adetim 2 gün gecikti.adet günümden bir gün önce farklı markalarla test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı.geçen ay yaptıgım testte günler sonra bile silik çıkmamıştı.dayanamadım ve kan verdim 2.67 yani negatif çıktı.fakat adet olmadım.dün kahverengi leke geldi dedim adet oluyorum galiba ama olmadım sadece ara ara iki damla geldi bitti.düzenli adet görüyorum 32 günde bir.acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar siz daha deneyimlisiniz sonuçta hamilesiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim

Son düzenleme:

cnm geç döllenmeyse kanda çıkmayabilir..ama idrarda çıkıp kanda çıkmamasıda imkansız..sabredemiyosan kan testini tekrarla ama bence bir iki gün daha bekle derim..kanda pozitifi görmeden gelen lekelerin ne anlama geldiğini tahmin etmek zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…