Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm bende hiç belirti falan olmadı ki. bat 2 ekimdi, 3 ekimde test yaptım nete yakın çizgi çıktı, bebe time yanlış çıkarıyo sonucu demişlerdi 2 saat sonra yineledim testi o da pozitif çıktı. cuma sabahı farklı bi markayla yaptım net çıktı 2. çizgi. öyle kanamam, lekem falan olmadı. Ama çok duydum mensi geçip, lekelenmeyle hamile olan. belki geç döllenmedir. kan testinde çıkması için ilişkinin üzerinden 8-12 gün geçmesi gerekebiliyor. bekle istersen biraz daha, biliyorum beklemek zor ama ne yapalım el mahkum. İnşallah hamişsindir cnm...

ben 4 tane gebelik testi yaptım ama cnm :) dün baktıracaktım kanda sağlıkçı arkadaşlar gerek yok boşu boşuna kan verme dediler. Perşembe günü randevuda göreceksin zaten diyince ben de baktırmadım. ya ben aslında cumaya kadar beklicektim de kocişle bayramda 9 günlük tatile çıkacaz, rezervasyonlar her şey hazırdı düşük tehlikesi falan var derse tatil de yatacak perşembeden bi baktırim tahliller cumaya sarkarsa falan diye.

aynen cnm bizde öyle (= kısa bir tatil yapalım dedik ama bizde sonuçlara göre hareket edicez..benim çok çok silik çıktı çizgiler...bekleyip görücez cnm artık (=

Canim ben 17 eylulde hastaneye yattim deger 1800 kusurdu o gun kurtaj oldum 18 eylulde metex vuruldu 22 eylulde degerim 2754 olmustu 24 eylul gece 4 te cok siddetli bir sanciyla uyandim ciglik cigliga sabahi zor ettim hic kanamam yoktu sancilar rahme indi sol tupumdeydi sancilar sol bacagima vurdu kanama basladi 3 parca biseyler dustu 25 eylulde degerim 660 dustu cok sukur tek dozla degerim 30 a dustu cuma gunu taburcu oldum ama psikolojim diplerde doktor 6 ay korun dedi ama benim odum kopuyor tekrar boyle olacak diye napacagimi bilmiyorum

canım dış gebelik mi oldu??

hadi hayırlısı cnm...ayy ben de heyecan yaptım ya. neyse yarın yap da musmutlu olalım :)
ya okadar değişik ki içimdeki duygular sanki bebeğim benimleee... ama testi yapınca ya negatif görürsem korkuyorum... dünyanın sonu değil tabiki ama bu ay içimde hiç umut yoktu testi görene kadar...kafayı yicemmmm:18::18::18:

kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorum ellerım ayaklarım burnum buz kestı

Son düzenleme:

ya o duygular bambaşka zaten cnm...ee ama daha şimdiden çok streslisin, bi sakin ol bakalım...Allahın izniyle bu kez pozitifi görüceksin...Ayyy beni de heyecanlandırdın kuşum yaaa :)

kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorum ellerım ayaklarım burnum buz kestı

canım biliyosun bende öyle oldum 1 hafta yattım. her gün sabah demliğe biraz ıhlamur, kabuk tarçın, limon kabuğu, elma kabuğu koydum kaynattım akşama kadar onu içtim. bide gece yatarken ayaklarıma sırtıma göğsüme vicks sürdüm havlu koydum bikaç güne toparladım. geçmiş olsun bebeğim ama doktora da bi git istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…