- 2 Eylül 2013
- 2.918
- 134
- 163
arkadaşlar ben bi bilgi almak istiyorum.adetim 2 gün gecikti.adet günümden bir gün önce farklı markalarla test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı.geçen ay yaptıgım testte günler sonra bile silik çıkmamıştı.dayanamadım ve kan verdim 2.67 yani negatif çıktı.fakat adet olmadım.dün kahverengi leke geldi dedim adet oluyorum galiba ama olmadım sadece ara ara iki damla geldi bitti.düzenli adet görüyorum 32 günde bir.acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar siz daha deneyimlisiniz sonuçta hamilesiniz.yardımcı olursanız çok sevinivem
en mantıklısı cnm ama dayanamayıp biz hemen test yaptırıyoruz..sen hiç yaptırmamışsın ne güzel (= aslında benim sat 1
eylül ama 2-3 gün erken oluyorum o yüzden salı günü falan gidicem bende tekrar..birde bizim şansımıza 9 gün bayram tatili giriyo araya..keseyi görmek kısmet olursa bayramdan sonraya kalıyor..inşallahh
cnm bende hiç belirti falan olmadı ki. bat 2 ekimdi, 3 ekimde test yaptım nete yakın çizgi çıktı, bebe time yanlış çıkarıyo sonucu demişlerdi 2 saat sonra yineledim testi o da pozitif çıktı. cuma sabahı farklı bi markayla yaptım net çıktı 2. çizgi. öyle kanamam, lekem falan olmadı. Ama çok duydum mensi geçip, lekelenmeyle hamile olan. belki geç döllenmedir. kan testinde çıkması için ilişkinin üzerinden 8-12 gün geçmesi gerekebiliyor. bekle istersen biraz daha, biliyorum beklemek zor ama ne yapalım el mahkum. İnşallah hamişsindir cnm...
inşallah canım aslında beklemek en dogrusu... zaman herşeyi göstericek
ben 4 tane gebelik testi yaptım ama cnm :) dün baktıracaktım kanda sağlıkçı arkadaşlar gerek yok boşu boşuna kan verme dediler. Perşembe günü randevuda göreceksin zaten diyince ben de baktırmadım. ya ben aslında cumaya kadar beklicektim de kocişle bayramda 9 günlük tatile çıkacaz, rezervasyonlar her şey hazırdı düşük tehlikesi falan var derse tatil de yatacakperşembeden bi baktırim tahliller cumaya sarkarsa falan diye.
cnm bende hiç belirti falan olmadı ki. bat 2 ekimdi, 3 ekimde test yaptım nete yakın çizgi çıktı, bebe time yanlış çıkarıyo sonucu demişlerdi 2 saat sonra yineledim testi o da pozitif çıktı. cuma sabahı farklı bi markayla yaptım net çıktı 2. çizgi. öyle kanamam, lekem falan olmadı. Ama çok duydum mensi geçip, lekelenmeyle hamile olan. belki geç döllenmedir. kan testinde çıkması için ilişkinin üzerinden 8-12 gün geçmesi gerekebiliyor. bekle istersen biraz daha, biliyorum beklemek zor ama ne yapalım el mahkum. İnşallah hamişsindir cnm...
inşallah canım aslında beklemek en dogrusu... zaman herşeyi göstericek
beklediğine değecek inşallah cnm stres yapma...
aynen cnm bizde öyle (= kısa bir tatil yapalım dedik ama bizde sonuçlara göre hareket edicez..benim çok çok silik çıktı çizgiler...bekleyip görücez cnm artık (=
en son cuma günü yaptığım bayağı netti hatta çift çizgiydi benim, tatilim yatmasın ama yaaaaa harika bi program yapmıştık safariden yamaç paraşütüne raftinge kadar her şeyi yapacaktık yaaaaneyse bebişim sağlıklı olsun da seneye gideriz olmazsa...Neslihan kocişe iş yaptırıyor musun? bence 9 aydan 9 yıla çıksın bu hamişlik, sabah balkonları yıkadı evi süpürdü viledayla sildi mutfağı temizledi kahvaltıyı da hazırladı :)))))))
hepinize selam kızçelerrrrrrrrrrrrrrrr
cutem bugün yine ateşimi ölçtüm 36.7 kalan gün sayısı 3 :) sence birden düşer mi yoksa artık sabitlendi mi?
cnmmmmmmmm nerdesin? yaptın mı test?
Benim ilk deger 220 idi kemoterapi iynesi oldum deger bir haftada normale dondu cunku cok yuksek degildi hastanede yatmadim kurtajda olmadim gun asiri kontrole gittim deger dusene kadar sonra kendiliginden adet oldum bir ay korunun yeter dedi doktorumda prof yedi tepeden ayrica teyzemin gelini dış gebelikten ameliyat oldu tüpü alindi ona bile 6 ay yeter demisti onun doktoru hemde acik ameliyat senin bir yil falan beklemene gerek yok bence
Canim ben 17 eylulde hastaneye yattim deger 1800 kusurdu o gun kurtaj oldum 18 eylulde metex vuruldu 22 eylulde degerim 2754 olmustu 24 eylul gece 4 te cok siddetli bir sanciyla uyandim ciglik cigliga sabahi zor ettim hic kanamam yoktu sancilar rahme indi sol tupumdeydi sancilar sol bacagima vurdu kanama basladi 3 parca biseyler dustu 25 eylulde degerim 660 dustu cok sukur tek dozla degerim 30 a dustu cuma gunu taburcu oldum ama psikolojim diplerde doktor 6 ay korun dedi ama benim odum kopuyor tekrar boyle olacak diye napacagimi bilmiyorum
ya nöbetçi eczane çok uzaktaaaaaa( alamadım test ama yarın sabah işe giderken alırım dedim... ateşim hala yüksek...
ilaydammmmmmmmmmm sen nasıl oldun topladın mı kendini üzülme ne olur inş öteki ay terar saglıklıca hamiş olursun canımm
ya okadar değişik ki içimdeki duygular sanki bebeğim benimleee... ama testi yapınca ya negatif görürsem korkuyorum... dünyanın sonu değil tabiki ama bu ay içimde hiç umut yoktu testi görene kadar...kafayı yicemmmm:18::18::18:hadi hayırlısı cnm...ayy ben de heyecan yaptım ya. neyse yarın yap da musmutlu olalım :)
ya okadar değişik ki içimdeki duygular sanki bebeğim benimleee... ama testi yapınca ya negatif görürsem korkuyorum... dünyanın sonu değil tabiki ama bu ay içimde hiç umut yoktu testi görene kadar...kafayı yicemmmm:18::18::18:
kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorumellerım ayaklarım burnum buz kestı
kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorumellerım ayaklarım burnum buz kestı
iyi sayılır bebeğim sabah yazdım sana yazmadın... sen nasılsınnasılsınız kızlaaaarrrrr
en son cuma günü yaptığım bayağı netti hatta çift çizgiydi benim, tatilim yatmasın ama yaaaaa harika bi program yapmıştık safariden yamaç paraşütüne raftinge kadar her şeyi yapacaktık yaaaaneyse bebişim sağlıklı olsun da seneye gideriz olmazsa...Neslihan kocişe iş yaptırıyor musun? bence 9 aydan 9 yıla çıksın bu hamişlik, sabah balkonları yıkadı evi süpürdü viledayla sildi mutfağı temizledi kahvaltıyı da hazırladı :)))))))
cnm ilk kimyasal gebeliğimde yapmıştı..şimdi daha yeni öğendiğinmiz için ağır kaldırmama müsade etmiyo ama yapar diye tahmin ediyorum ben nazlanmayı düşünüyorum
ya okadar değişik ki içimdeki duygular sanki bebeğim benimleee... ama testi yapınca ya negatif görürsem korkuyorum... dünyanın sonu değil tabiki ama bu ay içimde hiç umut yoktu testi görene kadar...kafayı yicemmmm:18::18::18:
cnm ilk kimyasal gebeliğimde yapmıştı..şimdi daha yeni öğendiğinmiz için ağır kaldırmama müsade etmiyo ama yapar diye tahmin ediyorum ben nazlanmayı düşünüyorum
nazlan tabi hakkın :) ben feci naz yapacam da :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?