Yaa hepiniz geldiniz buraya muhabbetten geri kalıyorum valla nerdeyse ekim topigine gecsem diyom:)) yaaa benidee yazin listeye bari 1ekim die:) zatn batim 29 eylül ama bu ara dengesi sasti ekimede kalabilir banane burdada adim olsun:)) duydunmuuu topik anasiii:))
işte biz acaba burda mı yanlış yapıyoruz ya ...
kızlar bnm btun işlmler tamam ya hanı doktor dmştki yumurtalarnı sayalm oooooobr hafta gelde demstı o nas oluyo blen varmı aranzda
Ben kactim canlaaarrrr bakalim yarın belli olacak ak mi kara mi ekim ayina transfer olcam mi olmicaam miii azzzzzz sonraaaaherkese tatli ruyalar diliyorum
Insalllaahhhh canim ya sen n napiosun nasilsinorda kal sevgi muhabbete gel bize canım :))) inşallah bu ay hamişsindir... hayırlısı ile :))
12. gün falan ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıp sayılabiliyor onu mu dedi acaba canım??
Slm kızlar nasılsıniz nasıl gidiyor çalısmalar? Ben bişey sorucam size benim bugün yogun bı akıntım oldu hatta iç çamaşırımi 2 kere değiştirdim su gibi bı ara hastalandım sandim sol kasigimdada hafif ağrı var sizinle beraber hesaplamamiza göre yumurtlama tarihim 17 Eylül bu şimdi yumurtlama habercisimi yoksa yumurtladım mı?
Insalllaahhhh canim ya sen n napiosun nasilsin
Bilgisi olan yokmu((
adetinin kaçıncı günü canım
blmyorumkı cnm ya adetn 21. gunu cagrdı ona gtcem snra btun snucuma bakıp bsey dcek işte yumurta sayılyomus nasl ki acabaacıyomukı
cuteee eylül topiğinin doktoru buraları da boş bırakma can... nasıl gidiyor annelik masalımız nasıl??
12. canım bugün 3 Eylül'de adet olmuştum.
eğer 28 günde bir adet oluyorsan bu günleri değerlendir 12 14 16. günler genelde güzel günler oluyor :)) yumurtlama bbelirtisi muhtemelen
beni adetin 21. günü çağırdığında kan alıp progesteron baktı yumurtlama gerçekleşmişmi diye canım belki öyle bişeydir...
kuzummmm. vallahi ozledim hepinizi. ne zaman isterseniz sorun bikiyorsam yazarim.
ya ne bileyim bazen ukalalik ediyormusum gibime geliyor. atlamayim herseye diyorum :))
bebis iyi sanirim canim... kan degerim guzel cikmisti. o zaman dr. ustten bakti ve rahim kalinlasmasi super ic gebelik dedi. bakalim 21 eylulu bekliyrm. kese bebis kalp atisi hepsi birarada bakilacak)
iyi geceler kıslaaarrr:)
rüyanızda bebişlerinizi görün inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?