Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Yaa hepiniz geldiniz buraya muhabbetten geri kalıyorum valla nerdeyse ekim topigine gecsem diyom:)) yaaa benidee yazin listeye bari 1ekim die:) zatn batim 29 eylül ama bu ara dengesi sasti ekimede kalabilir banane burdada adim olsun:)) duydunmuuu topik anasiii:))

orda kal sevgi muhabbete gel bize canım :))) inşallah bu ay hamişsindir... hayırlısı ile :))

12. gün falan ultrasonla alttan yumurtalıklara bakıp sayılabiliyor onu mu dedi acaba canım??

blmyorumkı cnm ya adetn 21. gunu cagrdı ona gtcem snra btun snucuma bakıp bsey dcek işte yumurta sayılyomus nasl ki acaba acıyomukı

Bilgisi olan yokmu ((

cuteee eylül topiğinin doktoru buraları da boş bırakma can... nasıl gidiyor annelik masalımız nasıl??

kuzummmm. vallahi ozledim hepinizi. ne zaman isterseniz sorun biliyorsam yazarim.
ya ne bileyim bazen ukalalik ediyormusum gibime geliyor. atlamayim herseye diyorum :))

bebis iyi sanirim canim... kan degerim guzel cikmisti. o zaman dr. ustten bakti ve rahim kalinlasmasi super ic gebelik dedi. bakalim 21 eylulu bekliyrm. kese bebis kalp atisi hepsi birarada bakilacak )

Son düzenleyen: Moderatör:
eğer 28 günde bir adet oluyorsan bu günleri değerlendir 12 14 16. günler genelde güzel günler oluyor :)) yumurtlama bbelirtisi muhtemelen

Çok sagol canım ya cevabın için dünü değerlendirdim bugün ara yarını değerlendiricem bide ins tutar hayırlısı

Son düzenleme:
beni adetin 21. günü çağırdığında kan alıp progesteron baktı yumurtlama gerçekleşmişmi diye canım belki öyle bişeydir...

bnada ole demstı cnm naplyo anlatsana progestoron ne bnada kan alcaz ddı alttan mı bakar

canım benim hayırlısı ile sonuçların çok iyi gelecek eylülümüzün masalı o :)) nasıl sevindik sana... darısı başımıza olsun inşallah...

ayrıca ne ukalalığı aşkolsun bilgilerini bizimle paylaşıyorsun işte... insan nasıl rahatlıyor anlatamam... sen bizi yanlız bırakma bakın buralara :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…