Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ya o duygular bambaşka zaten cnm...ee ama daha şimdiden çok streslisin, bi sakin ol bakalım...Allahın izniyle bu kez pozitifi görüceksin...Ayyy beni de heyecanlandırdın kuşum yaaa :)

offf valla stres kucağıma alana kadar gelir bende ben biliyorummmm... Şimdi test pozitif olsa diyeceğim ki kese görünsün... Kese görünse dur bakalım kalp atışlarını duyalım... onu duyunca da doğsun hayırlısı ile... ama bu streslerin hepsini yaşamak istiyorum bu sabah ateşimi ölçtüm... sonrasında şunları düşündüm keşke içimde olsan midem bulansa başım dönse yataktan kalkamasam ama sen içimde olsan... inan bütün zorluklarına razıyım... çok duygulandım yineeeee

kıyamam sana yaaa, ben de duygulandım şimdi...ben de iyice stres olmamak için her şeyi prosedüre uygun yapmaya çalışıyorum. 4 gün oldu öğreneli, kan tesi için 5 gün daha beklicem. ayyy inşallah yaaa Allahım nolursun burdaki tüm kızlara nasip et anneliği... Dua ediyorum sana çok...

nbr cnm?

Saol bebeğimmmm.... desteğin için duaların için... Allah razı olsun... hepimize nasip etsin inşallah... sende hayırlıs haberler al... bende çok dua ediorum hep aklımdasınızzz

ben kaç gündür öyleyim demle bir demlik çay içine limon at at açık açık iç bebeğimmm sıkı sıkı da giyin hava gerçekten çok soğkkk
cnm nasl sıkı gyndm kazak corap patık esofmnn altndan tayt ama donuyorummmmmm:18:
oyyy kuzum benimmmm bi doktora gitsene canımm yaaa

felaket bı drumdayım anlatamam tıpım falan degstı buz gbıyım kalın gydm corp patık falan hc fayda etmyo ama senn dedgnı yapyım da ıcıyım tatlım

canım ateşini ölçesene bu kadar çok üşüyorsan ateşin de yüksek olabilir... doktora görün bence acilde bir iğne ile rahatlıyor insan..

Kızlar bugün ayın altısı ben en son 7 eylülde hasta olmuştum ve bugn 6 ekim normalde 5 ekimde olmam gerekirdi aslında olmadım ama ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiç bir şey hissetmiyom test alıp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum aylardır bu bekleyiş benim iyice psikolojimi bozdu ya artık kadın doğum doktoru yeri psikoloğa gitcem kadın doğumcu bir soun yok kistin var ama engel değil sadece geciktirir hamile kalmanı dedi ama ben 6-7 aydır her ay kendimi hamile sanıp hayal kırıklığına uğramaktan çok bunaldım(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…