ya o duygular bambaşka zaten cnm...ee ama daha şimdiden çok streslisin, bi sakin ol bakalım...Allahın izniyle bu kez pozitifi görüceksin...Ayyy beni de heyecanlandırdın kuşum yaaa :)
hş geldin kuzzuuummmmmmmmmmmMrbbbbbbbbbbb
hş geldin kuzzuuummmmmmmmmmm
offf valla stres kucağıma alana kadar gelir bende ben biliyorummmm... Şimdi test pozitif olsa diyeceğim ki kese görünsün... Kese görünse dur bakalım kalp atışlarını duyalım... onu duyunca da doğsun hayırlısı ile... ama bu streslerin hepsini yaşamak istiyorum bu sabah ateşimi ölçtüm... sonrasında şunları düşündüm keşke içimde olsan midem bulansa başım dönse yataktan kalkamasam ama sen içimde olsan... inan bütün zorluklarına razıyım...çok duygulandım yineeeee
Mrbbbbbbbbbbb
evet yaptımcanımmmmmmmm sen test mi yaptınn
kıyamam sana yaaa, ben de duygulandım şimdi...ben de iyice stres olmamak için her şeyi prosedüre uygun yapmaya çalışıyorum. 4 gün oldu öğreneli, kan tesi için 5 gün daha beklicem. ayyy inşallah yaaa Allahım nolursun burdaki tüm kızlara nasip et anneliği... Dua ediyorum sana çok...
nbr cnm?
cnm nasl sıkı gyndm kazak corap patık esofmnn altndan tayt ama donuyorummmmmm:18:ben kaç gündür öyleyim demle bir demlik çay içine limon at at açık açık iç bebeğimmm sıkı sıkı da giyin hava gerçekten çok soğkkk
oyyy kuzum benimmmm bi doktora gitsene canımm yaaa
canım biliyosun bende öyle oldum 1 hafta yattım. her gün sabah demliğe biraz ıhlamur, kabuk tarçın, limon kabuğu, elma kabuğu koydum kaynattım akşama kadar onu içtim. bide gece yatarken ayaklarıma sırtıma göğsüme vicks sürdüm havlu koydum bikaç güne toparladım. geçmiş olsun bebeğim ama doktora da bi git istersen
hb sekerim heyecanla seni bekliyorum
aayyyy bende ölcem heyecandan canım...hb sekerim heyecanla seni bekliyorum
evet yaptımsilik bir ikinci çizgi var tatlım:18::18::18:
canım ateşini ölçesene bu kadar çok üşüyorsan ateşin de yüksek olabilir... doktora görün bence acilde bir iğne ile rahatlıyor insan..cnm nasl sıkı gyndm kazak corap patık esofmnn altndan tayt ama donuyorummmmmm:18:
felaket bı drumdayım anlatamam tıpım falan degstı buz gbıyım kalın gydm corp patık falan hc fayda etmyo ama senn dedgnı yapyım da ıcıyım tatlım
iyidir sekerim senden naber
vermem mi canım benim ilk size sonra eşimeeee... bu kadar çok şey paylaşıyoruz burda... ailemsiniz hepinizzzzzzzayyyy kuzum benim hadi bakalım hayırlısı olsun haber ver bizeeeee
gecmis olsunnn elaaaammm :26:
scak bseyler ıceyımde aksam daha kotu olursam gdym:18:canım ateşini ölçesene bu kadar çok üşüyorsan ateşin de yüksek olabilir... doktora görün bence acilde bir iğne ile rahatlıyor insan..
gecmis olsunnn elaaaammm :26:
vermem mi canım benim ilk size sonra eşimeeee... bu kadar çok şey paylaşıyoruz burda... ailemsiniz hepinizzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?