Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

LoReNaaaamm nasılsın güzelim

nasııl olımm cnım ıstee kocıs evde yok tek bsıma takılıyorum bıseyler yıyorum sımdı sabah kocıse kahvaltı hazırladım canım ıstemedi bı usume geldi 3 gundur gunduz belırlı saatlerde battanıye patık corap seklınde takılıyorum ellerım donuyooo... nıese bılmem... :26::26::26: havalarda bı acaıp belkı ondandr:44::44::44: sen napıyosun nasılsın...

ayy canım hayalette olsa görmüşsün çok şükür.. ben senin adına emin olabilirim ben yaptım ama çıkmadı bak senin bat benden daha ileri tarihte oldugu halde görmüşsün hayalet çizgiyi.. bende bu ayda boş demekki (

iyiyim kuzumm bende kocişi işe gönderdim. iki gündür bende aynı şekildeyim. havalar serinledi. bide kanamam çok fazla ben ona bağladım üşümemi. tabi bu iki günde kocam sağolsun beni hiç mutfağa sokmadı. ben yattım o yemek yaptı ama bu sabah mutfağın halini görünce keşke soksaymış dedim şimdi kalkıp mutfağı topliycam yemek yapıcam ama çok üşeniyorum

Son düzenleme:

hepimiz aynıyız canım çok iyi anlıyorum seni.. hani test yapsam pozitif görsem inanmıcam inkar edicem yok canım olamaz dicem gibi.. olmaması şaşırtmıyo artık ama olursa aklım gider sanrım :)

Canım ben adetime 5 gün kala prediktörle erken gebelik testiyle öğrendim hemen çıktı çizgi adete 1 gün kalada kan verdim 89.45 çıktı ama kanda çıkmayan idrarda da çıkmaz canım belki dediğiniz gibi geç döllenmedir onu bilemicem canım ..

benım yemekler hazır allahtan bu kocişlere mutfak emanet edilmez cicim savaş alanına çeviriyolarrr aslında benım canım sıkkın dun kocısle bıraz atıstık aglama krızıne gırdım bu sabahta gonlumu almaya calıstı ama nafılee kabahatını anladı ama geç kaldıı

anammmm bende dün kavga ettim kocişle ama biz hiç küs kalamıyoruz. 5 dakika sonra gelip gönlümü almak için herşeyi yapıyo. ayaklarıma kapanıyo resmen üffff tamam hadi kalk artık diyorum. barıştık mı diyo şebek şebek ama allah var bi yaptığı hatayı bidaha yapmıyo çok şükür.
uzatma sende bebeğim bak artık karnında bi bücür var üzülür sonraa

aslında bızde fndazla uzatmıyoruz kı ama sorun hastane sorunu ben dıorum tanıdık onerılen ıkı doktor var bırıne ben bızzat gıttım onalara gıdelım dıorum oda yok olmaz başka yere gıdelım dıyor... oradakı doktorlar hakkında bılgım yok benım... ne oo yanasıyo ne ben bugun gelmıs yarın gıdelım ıste dıor bende inat yaptım hıc bı yere gıtmıcem dıorumm... allamm nolcak bu işin sonu hayret yaaa.. akşama belli olcak yarının durumu :18::18::18: sonuc nolcak o nolcak bu nolcaakk oooooooffffff... en cok uzuldugum bebişime bişey olmasın...

kuzum bebişine bişi olmıcak korkma. ama niye ısrar ediyo başka yere gitmek için hiç anlamadım:26:

kuzum bebişine bişi olmıcak korkma. ama niye ısrar ediyo başka yere gitmek için hiç anlamadım:26:

bende anlamadımm iştee....:44::44::44: obur doktoruda ablam onerdı bana oburunude ben tanıyorum... işte akrabalarının hanımıda onun dedıgı yerde yapmısta dogumu neymış... ama bana hastanenın yerı cok terss nasıl gıdecem ben hıc dusunmuyo işte...

bence bütün cesaretini topla ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap bişey kaybetmiş olmassın beklemek insanı yiyip bitiriyor anlıyorum seni..bende kan testimi alıcam yarın birbirimize iyi haberler verelim inşallah ...

Dediğin gibi yqpıcam canım yarın sabah testi alıcam bu kadar düşüneceğime beklemek zor yarın sabah yazarız sonucumuzu hayılısıyla inş.

Dediğin gibi yqpıcam canım yarın sabah testi alıcam bu kadar düşüneceğime beklemek zor yarın sabah yazarız sonucumuzu hayılısıyla inş.

hadi bakalım herşey gönlümüzce olsun hayırlı haberleri yarın paylaşalım burda sonrada haziran 2014 anneleri diye bi topik açarız ay ne güzel olur belirtilerin varmı canım küçükte olsa aa şu bende hiç olmamıştı daha önce dediğin...?

kızlar bugün yumurtlamanın 14.günü bat 8 ekim ama az önce dayanamayıp yine test yaptım.. ve ikinci çizgiden eser yok.. çok hafif bile olsa umutlanacaktım ama yok :85: bu kürtajdan sonra 5.ayımdı hiç korunmadık ama yok işte.. herkes 4-5 gün kala ögreniyo benim 2 gün kalmış yerleşme lekesi akıntı falan vardı ama olmadı işte.. :85: :85:

kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorum ellerım ayaklarım burnum buz kestı

Gecmis olsun tatlim dikkat et kendine havalar birden soğudu tam hasta olma zamanı, ilaydanin dedigi gibi yap brnde oyle yapıyorum cok iyi gelio ins gecer hemen

Oyle deme canim ya umut hep var bugun olmazsa yarın yarin olmazsa bidahaki aya sma yikilmak yok ins bizde bigun burda mutlulugumuzu paylasicaz zor bi süreç bu yüzden birbirimizin en büyük destekcisiyiz burda

cnm üzme kendini yok yere hala adetine 2 gün var geç döllenme diye bişe var biliyosun o olabilir, amma baktın yinede olmamış demekki sağlıklı bi birleşme olamamış bu ay için öyle düşün bir daha ki aya en sağlıklıları bir araya gelirde tutunur inş ... ama dediğim gibi adetin geçmesi lazım sabırlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…