slm kızlarrr napıyosunuzzzz....
LoReNaaaamm nasılsın güzelim
Yok bebeğim yapmadım test nöbetçi eczane çok uzakta yarın işe giderken alıcam test bir kaç tane alırım yarın yaparım ve salı sabahı da benim de 10 Ekim'de olmam lazım geç yumurtlama olunca Ekim 8 den geri doğru gittik yani :) 4 gün var daha bence bekle bebeğim sen de ben hayalet çizgiyi gördüm ama emin olamıyorum ateşim de düşmedi çok şükür ... Bakalım kısmet
nasııl olımm cnım ıstee kocıs evde yok tek bsıma takılıyorum bıseyler yıyorum sımdı sabah kocıse kahvaltı hazırladım canım ıstemedi bı usume geldi 3 gundur gunduz belırlı saatlerde battanıye patık corap seklınde takılıyorum ellerım donuyooo... nıese bılmem... :26::26::26: havalarda bı acaıp belkı ondandr:44::44::44: sen napıyosun nasılsın...
offf valla stres kucağıma alana kadar gelir bende ben biliyorummmm... Şimdi test pozitif olsa diyeceğim ki kese görünsün... Kese görünse dur bakalım kalp atışlarını duyalım... onu duyunca da doğsun hayırlısı ile... ama bu streslerin hepsini yaşamak istiyorum bu sabah ateşimi ölçtüm... sonrasında şunları düşündüm keşke içimde olsan midem bulansa başım dönse yataktan kalkamasam ama sen içimde olsan... inan bütün zorluklarına razıyım...çok duygulandım yineeeee
arkadaşlar ben bi bilgi almak istiyorum.adetim 2 gün gecikti.adet günümden bir gün önce farklı markalarla test yaptım saatler sonra silik çizgi çıktı.geçen ay yaptıgım testte günler sonra bile silik çıkmamıştı.dayanamadım ve kan verdim 2.67 yani negatif çıktı.fakat adet olmadım.dün kahverengi leke geldi dedim adet oluyorum galiba ama olmadım sadece ara ara iki damla geldi bitti.düzenli adet görüyorum 32 günde bir.acaba yerleşme kanaması mıdır arkadaşlar siz daha deneyimlisiniz sonuçta hamilesiniz.yardımcı olursanız çok sevinirim
iyiyim kuzumm bende kocişi işe gönderdim. iki gündür bende aynı şekildeyim. havalar serinledi. bide kanamam çok fazla ben ona bağladım üşümemi. tabi bu iki günde kocam sağolsun beni hiç mutfağa sokmadı. ben yattım o yemek yaptıama bu sabah mutfağın halini görünce keşke soksaymış dedim şimdi kalkıp mutfağı topliycam yemek yapıcam ama çok üşeniyorum
benım yemekler hazır allahtan bu kocişlere mutfak emanet edilmez cicim savaş alanına çeviriyolarrr aslında benım canım sıkkın dun kocısle bıraz atıstık aglama krızıne gırdım bu sabahta gonlumu almaya calıstı ama nafılee kabahatını anladı ama geç kaldıı
anammmm bende dün kavga ettim kocişleama biz hiç küs kalamıyoruz. 5 dakika sonra gelip gönlümü almak için herşeyi yapıyo. ayaklarıma kapanıyo resmen üffff tamam hadi kalk artık diyorum. barıştık mı diyo şebek şebek ama allah var bi yaptığı hatayı bidaha yapmıyo çok şükür.
uzatma sende bebeğim bak artık karnında bi bücür var üzülür sonraa
aslında bızde fndazla uzatmıyoruz kı ama sorun hastane sorunu ben dıorum tanıdık onerılen ıkı doktor var bırıne ben bızzat gıttım onalara gıdelım dıorum oda yok olmaz başka yere gıdelım dıyor... oradakı doktorlar hakkında bılgım yok benım... ne oo yanasıyo ne ben bugun gelmıs yarın gıdelım ıste dıor bende inat yaptım hıc bı yere gıtmıcem dıorumm... allamm nolcak bu işin sonu hayret yaaa.. akşama belli olcak yarının durumu :18::18::18: sonuc nolcak o nolcak bu nolcaakk oooooooffffff...en cok uzuldugum bebişime bişey olmasın...
kuzum bebişine bişi olmıcak korkma. ama niye ısrar ediyo başka yere gitmek için hiç anlamadım:26:
bence bütün cesaretini topla ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap bişey kaybetmiş olmassın beklemek insanı yiyip bitiriyor anlıyorum seni..bende kan testimi alıcam yarın birbirimize iyi haberler verelim inşallah ...Kızlar bugün ayın altısı ben en son 7 eylülde hasta olmuştum ve bugn 6 ekim normalde 5 ekimde olmam gerekirdi aslında olmadım ama ne adet belirtisi ne gebelik belirtisi hiç bir şey hissetmiyom test alıp hayal kırıklığınada uğramak istemiyorum aylardır bu bekleyiş benim iyice psikolojimi bozdu ya artık kadın doğum doktoru yeri psikoloğa gitcem kadın doğumcu bir soun yok kistin var ama engel değil sadece geciktirir hamile kalmanı dedi ama ben 6-7 aydır her ay kendimi hamile sanıp hayal kırıklığına uğramaktan çok bunaldım(((
Dediğin gibi yqpıcam canım yarın sabah testi alıcam bu kadar düşüneceğime beklemek zor yarın sabah yazarız sonucumuzu hayılısıyla inş.bence bütün cesaretini topla ve yarın sabah ilk idrarınla bi test yap bişey kaybetmiş olmassın beklemek insanı yiyip bitiriyor anlıyorum seni..bende kan testimi alıcam yarın birbirimize iyi haberler verelim inşallah ...
Dediğin gibi yqpıcam canım yarın sabah testi alıcam bu kadar düşüneceğime beklemek zor yarın sabah yazarız sonucumuzu hayılısıyla inş.
kızlar coook hastayım donuyorum napcammmmmmm geberyorumellerım ayaklarım burnum buz kestı
kızlar bugün yumurtlamanın 14.günü bat 8 ekim ama az önce dayanamayıp yine test yaptım.. ve ikinci çizgiden eser yok.. çok hafif bile olsa umutlanacaktım ama yok :85: bu kürtajdan sonra 5.ayımdı hiç korunmadık ama yok işte.. herkes 4-5 gün kala ögreniyo benim 2 gün kalmış yerleşme lekesi akıntı falan vardı ama olmadı işte.. :85: :85:
kızlar bugün yumurtlamanın 14.günü bat 8 ekim ama az önce dayanamayıp yine test yaptım.. ve ikinci çizgiden eser yok.. çok hafif bile olsa umutlanacaktım ama yok :85: bu kürtajdan sonra 5.ayımdı hiç korunmadık ama yok işte.. herkes 4-5 gün kala ögreniyo benim 2 gün kalmış yerleşme lekesi akıntı falan vardı ama olmadı işte.. :85: :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?