gamzeeeeemmm hiç sesin çıkmıyo napıyosunn
masallah degerin guzel cnmm tekrar kan vermene gerek yok.Kızlar sonunda yaptırdım kan testini 614,5 çıktı...
kızlar bılenlerınız vardır gecen ay dıyodum daha ovu testı almıcam dıye ama tabı ben yıne dayanamayıp aldım dun daha koyuydu ama pık yapmamıstı bugun ıse daha sılık cıktı anlamadım yoksa ben yumurtladımmı bı yorum yazarsanız cok cokk sevınırım dostlarım
Eki Görüntüle 824569 Eki Görüntüle 824564
Kızlar sonunda yaptırdım kan testini 614,5 çıktı...
masallah degerin guzel cnmm tekrar kan vermene gerek yok.
simdi iki gunde bir yaklasik ikiye katlar deger. degerin 1500 u gecince vajinal; 3000 i gecince de karindan ultrasonla kesen gorunur. ona gore hesaplayip dr.a gidebilirsin cnm. yani 600 alirsak 4 gun sonra 2400 olur. vajinal rahat gorunur. 6 gun beklersen 4800 olur. o zamanda karnindan gorunur. tabi teorik bunlar.
cnm çok teşekkür ederim ya, kara kara düşünüyordum bu doktor işini. normalde perşembe günü gitmeye karar vermiştim. eşim illa da yarın git diyo. haftaya pazar da tatile çıkacaktık umarım sorun çıkmaz da gidebilirim. senin hesabına göre ben yine perşembe gitmeliyim sanırım. gerçekten çok teşekkür ederim cnm yaa ohhh rahatladım sayende, senin miniş nasıl?
ikisi de negatif cnm.
tebrik ederim cnm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..dualarında bizi unutma canım
ayyy hadii canımm hayırlısıı olsunnn... cok sevındımm....darısı basıma dıyım bende bu hafta yaptırcagım bakalımmm
canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırısın inşallahh darısı bizlere
cnm hayatta unutmam ben her fırsatta sizlere dua ediyorum bu ay olacak ama çoğunuzun bebişi, içime dogdu...
seninki de benden daha yüksek çıkacak muhtemelen cnm..bebişim ya senin kasık ağrın oluyo mu? benim bazen çok şiddetli oluyo
amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
ayyy tatlım değerin maşallah çok güzel kat kat artar insss
cnm hayatta unutmam ben her fırsatta sizlere dua ediyorum bu ay olacak ama çoğunuzun bebişi, içime dogdu...
seninki de benden daha yüksek çıkacak muhtemelen cnm..bebişim ya senin kasık ağrın oluyo mu? benim bazen çok şiddetli oluyo
amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
inşallah canım hayırlısı bakalımmmm.... görcez ne kadar olcakevet arada acaıp oluyorr gecelerı ozellıklee gunduzde arada bır yokluyor sıpaaa....
ayyy tatlım değerin maşallah çok güzel kat kat artar insss
Cnm gozunaydin. Rabbim sağlıklı bi sekilde tamamına erdirsin.
yaa canım geliyorum bakıyorum çıkıyorum geyik topigine takildim iki gundur...esim bugün evde calisma yapmiyoruzda hobi olarak yapios artik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?