Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ilk sayfadaki liste neden kalktı yahu iyi oluyordu hamile olan varmı öğreniyorduk

kızlar bılenlerınız vardır gecen ay dıyodum daha ovu testı almıcam dıye ama tabı ben yıne dayanamayıp aldım dun daha koyuydu ama pık yapmamıstı bugun ıse daha sılık cıktı anlamadım yoksa ben yumurtladımmı bı yorum yazarsanız cok cokk sevınırım dostlarım

Kızlar sonunda yaptırdım kan testini 614,5 çıktı...
masallah degerin guzel cnmm tekrar kan vermene gerek yok.
simdi iki gunde bir yaklasik ikiye katlar deger. degerin 1500 u gecince vajinal; 3000 i gecince de karindan ultrasonla kesen gorunur. ona gore hesaplayip dr.a gidebilirsin cnm. yani 600 alirsak 4 gun sonra 2400 olur. vajinal rahat gorunur. 6 gun beklersen 4800 olur. o zamanda karnindan gorunur. tabi teorik bunlar.

ikisi de negatif cnm.

ikisi de negatif cnm.[/QUOTE]

tmm cutecım saol aslında bugun yumurtlamalıydım neyse artk takmıyorum kafama rabbıme bıraktım ne zaman nasıp ederse

kızlar size bir şey soracgm yaa aklıma takıldı eşimle son 3 birliktelkte bi agrı oldu agız kısmında nedendır acep suanda batma gibi bi his var

tebrik ederim cnm..Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..dualarında bizi unutma canım

cnm hayatta unutmam ben her fırsatta sizlere dua ediyorum bu ay olacak ama çoğunuzun bebişi, içime dogdu...

ayyy hadii canımm hayırlısıı olsunnn... cok sevındımm.... darısı basıma dıyım bende bu hafta yaptırcagım bakalımmm

seninki de benden daha yüksek çıkacak muhtemelen cnm..bebişim ya senin kasık ağrın oluyo mu? benim bazen çok şiddetli oluyo

canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırısın inşallahh darısı bizlere

amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...

kızlar size bir şey soracgm yaa aklıma takıldı eşimle son 3 birliktelkte bi agrı oldu agız kısmında nedendır acep suanda batma gibi bi his var

inşallah canım hayırlısı bakalımmmm.... görcez ne kadar olcak evet arada acaıp oluyorr gecelerı ozellıklee gunduzde arada bır yokluyor sıpaaa....

Cnm gozunaydin. Rabbim sağlıklı bi sekilde tamamına erdirsin.

inşallah canım hayırlısı bakalımmmm.... görcez ne kadar olcak evet arada acaıp oluyorr gecelerı ozellıklee gunduzde arada bır yokluyor sıpaaa....

beni de yokluyo :) dün aldığım cicilerini gördün mü teyzesi :) dün gece kızlara gösterdim fotolarını...

ayyy tatlım değerin maşallah çok güzel kat kat artar insss

kuşummmmmmmm sen nerelerdesin, bi görünüyon bi kayboluyon...özledim kız seni...ayy inşallah cnm :) sen ne durumdasın bitti mi çalışmalar?

merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??

yaa canım geliyorum bakıyorum çıkıyorum geyik topigine takildim iki gundur...esim bugün evde calisma yapmiyoruzda hobi olarak yapios artik...

Ahhh ahhh bende bebek yapma kararı aldıktan sonra olmayan bebişime bi battaniye ordum hala icine gelecek bi bebisi bekliyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…