cnm biliyorum ne yazsak senin üzülmen dinmiycek ama beneim inandığım ve herkesin inandığı en büyük şey Rabbimin herşeyi bizden daha iyi bildiği.....oyüzden kendimizi O'na bıraktık hayırlısı buymuş canım belkide idrarda çıkmadı kanda çıkıcak bekle bakalım adetinikızlar bugün yumurtlamanın 14.günü bat 8 ekim ama az önce dayanamayıp yine test yaptım.. ve ikinci çizgiden eser yok.. çok hafif bile olsa umutlanacaktım ama yok :85: bu kürtajdan sonra 5.ayımdı hiç korunmadık ama yok işte.. herkes 4-5 gün kala ögreniyo benim 2 gün kalmış yerleşme lekesi akıntı falan vardı ama olmadı işte.. :85: :85:
canım maşşllahh git gide artsın inşallah değerin..son adet tarihin ne zamandı senin..birde benim göğüslerim çok acıyo südyeni falan çıkarıp atıyorumKızlar sonunda yaptırdım kan testini 614,5 çıktı...
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??
Daha 2 .günüm cnm.3 gün erken oldum bu ay.gecen ay 5 gün gec.eeken gelmesi iyi oldu yoksa daha coook umitlecekdim.bu ay nasil calissam diye düşünüyorum bu ay ne denesem acaba :') her yolu denedim cnm :-(amin cnm inşallah...hadi beni teyze yapın yaaa...senin mens bitti mi? çalışmalara ne zaman başlıyosun?
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??
beni de yokluyo :) dün aldığım cicilerini gördün mü teyzesi :) dün gece kızlara gösterdim fotolarını...
kuşummmmmmmm sen nerelerdesin, bi görünüyon bi kayboluyon...özledim kız seni...ayy inşallah cnm :) sen ne durumdasın bitti mi çalışmalar?
kızlar size bir şey soracgm yaa aklıma takıldı eşimle son 3 birliktelkte bi agrı oldu agız kısmında nedendır acep suanda batma gibi bi his var
cnm bildiğim kadarıyla catlatma iğnesi olanlarda lh değeri yüksek çıkarmış belli bir güne kadar ama ne kadar beklemelisin onu bilemiyorum.. biraz daha bekle istersen, testi tekrarlarsın inşallah bebeğin seninledir.
evet cnm. persembe gidersen vajinal ultrasonla gorursun keseni.cnm hayatta unutmam ben her fırsatta sizlere dua ediyorum bu ay olacak ama çoğunuzun bebişi, içime dogdu...
seninki de benden daha yüksek çıkacak muhtemelen cnm..bebişim ya senin kasık ağrın oluyo mu? benim bazen çok şiddetli oluyo
amin cnm inşallah, Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Daha 2 .günüm cnm.3 gün erken oldum bu ay.gecen ay 5 gün gec.eeken gelmesi iyi oldu yoksa daha coook umitlecekdim.bu ay nasil calissam diye düşünüyorum bu ay ne denesem acaba :') her yolu denedim cnm :-(
yaa canım geliyorum bakıyorum çıkıyorum geyik topigine takildim iki gundur...esim bugün evde calisma yapmiyoruzda hobi olarak yapios artik...
Ahhh ahhh bende bebek yapma kararı aldıktan sonra olmayan bebişime bi battaniye ordum hala icine gelecek bi bebisi bekliyoo
bende seni osledim tatlimmm
cnm biliyorum ne yazsak senin üzülmen dinmiycek ama beneim inandığım ve herkesin inandığı en büyük şey Rabbimin herşeyi bizden daha iyi bildiği.....oyüzden kendimizi O'na bıraktık hayırlısı buymuş canım belkide idrarda çıkmadı kanda çıkıcak bekle bakalım adetini
canım maşşllahh git gide artsın inşallah değerin..son adet tarihin ne zamandı senin..birde benim göğüslerim çok acıyo südyeni falan çıkarıp atıyorumsendede bukadar çok acıma ve sık idrara çkma varmı
amin cnm inşallah. benim sat 7 eylüldü cnm.bende hiç belirti yok desem yalan olmaz, kasık ağrısı ve saatte bir idrara çıkma işte...
benim arkadaşımda iğne vurulduktan 11 gün sonra test yaptırdı 3 küsür çıktı 2 gün sonra 14 çıktı ama sonra 5e düştü kimyasalmıydı yoksa iğenenin etkisimi bilmiyorum ama doktor iğnedende olabilir demişti hakkında hayırlısı olsun cnm
Daha 2 .günüm cnm.3 gün erken oldum bu ay.gecen ay 5 gün gec.eeken gelmesi iyi oldu yoksa daha coook umitlecekdim.bu ay nasil calissam diye düşünüyorum bu ay ne denesem acaba :') her yolu denedim cnm :-(
cnm. igneden sonra mutlaka 12 gun gecmeli. yoksa yanlis pozitif cikar. yani 11. gun yaptigin test igneden kaynakli pozitiftir. biraz daha bekle bakalim. adet olmazsan test yaparsin cnm.
amin cnm inşallah...hadi beni teyze yapın yaaa...senin mens bitti mi? çalışmalara ne zaman başlıyosun?
bende çalışmalara başladım aynı durumdayız her yolu denedim bu sefer nasıl bir yol denesem de tutsun diye düşünüyodumgaliba en iyi yol stres yapmamak
peki ya 13.gün yine yanlış pozitif verebilir mi?bilginiz var mı acaba?
Ben daha baslamadim cnm calismalara.adetimin 2.gunu bugün. Calisma bile yapmak istemiyo cnm artik cok bunaldim :-((*
Ben daha baslamadim cnm calismalara.adetimin 2.gunu bugün. Calisma bile yapmak istemiyo cnm artik cok bunaldim :-((*
sanırım hepimiz aynı durumun kader ortağıyız.benim bu bekleyiş tam 2 yıl oldu.2 yılda 2 tane gebelik kaybım oldu.artık psikolojim öyle bozulduki aklı fikrim bebiş oldu.Elimde değil başka hiçbirşey düşünemez oldum.
cnm. istersen soyle yap. yumurta catladiktan sonra genelde 14 gun gecer ve adet olunur ya. sen de bekle tatlim. 15. gun test yaptir bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?