Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm biliyorum ne yazsak senin üzülmen dinmiycek ama beneim inandığım ve herkesin inandığı en büyük şey Rabbimin herşeyi bizden daha iyi bildiği.....oyüzden kendimizi O'na bıraktık hayırlısı buymuş canım belkide idrarda çıkmadı kanda çıkıcak bekle bakalım adetini
Kızlar sonunda yaptırdım kan testini 614,5 çıktı...
canım maşşllahh git gide artsın inşallah değerin..son adet tarihin ne zamandı senin..birde benim göğüslerim çok acıyo südyeni falan çıkarıp atıyorum sendede bukadar çok acıma ve sık idrara çkma varmı

benim arkadaşımda iğne vurulduktan 11 gün sonra test yaptırdı 3 küsür çıktı 2 gün sonra 14 çıktı ama sonra 5e düştü kimyasalmıydı yoksa iğenenin etkisimi bilmiyorum ama doktor iğnedende olabilir demişti hakkında hayırlısı olsun cnm

amin cnm inşallah...hadi beni teyze yapın yaaa...senin mens bitti mi? çalışmalara ne zaman başlıyosun?
Daha 2 .günüm cnm.3 gün erken oldum bu ay.gecen ay 5 gün gec.eeken gelmesi iyi oldu yoksa daha coook umitlecekdim.bu ay nasil calissam diye düşünüyorum bu ay ne denesem acaba :') her yolu denedim cnm :-(

cnm bildiğim kadarıyla catlatma iğnesi olanlarda lh değeri yüksek çıkarmış belli bir güne kadar ama ne kadar beklemelisin onu bilemiyorum.. biraz daha bekle istersen, testi tekrarlarsın inşallah bebeğin seninledir.

eveeettt gördümm canımmmm allah gıydırmeyıı nasıp etsınnn coookk sevimliiii.... inşallahh bende bebişime boyle şeyler alırımmm yaaaa çookkk heyecanlıyım ben kan testim umarım bekledıgım gıbı olur dun ablamla konustum telde.. belkı keseyı bıle gorursunuz dedı ayyy hadı ınşallahhh yaaaaaaa:18::18::18::18:

benim arkadaşımda iğne vurulduktan 11 gün sonra test yaptırdı 3 küsür çıktı 2 gün sonra 14 çıktı ama sonra 5e düştü kimyasalmıydı yoksa iğenenin etkisimi bilmiyorum ama doktor iğnedende olabilir demişti hakkında hayırlısı olsun cnm[/QUOTE]

amin inşallah ama beklemek çok zor

doktor yarın tekrar istedi testi,bu zamana kadar kalmaz etkisi dedi ama ayağım geri geri gidiyo resmen çok korkuyorum.
Bu arda cevapladığınız için teşekkürler.

evet cnm. persembe gidersen vajinal ultrasonla gorursun keseni.
biz simdilik iyiyiz cok sukur ama surekli yatmak zorluyr beni.
bir de o yasadiginiz agrilar adet olamadiginizdan cok normal. benim hala devam ediyor.

cnm. igneden sonra mutlaka 12 gun gecmeli. yoksa yanlis pozitif cikar. yani 11. gun yaptigin test igneden kaynakli pozitiftir. biraz daha bekle bakalim. adet olmazsan test yaparsin cnm.

Daha 2 .günüm cnm.3 gün erken oldum bu ay.gecen ay 5 gün gec.eeken gelmesi iyi oldu yoksa daha coook umitlecekdim.bu ay nasil calissam diye düşünüyorum bu ay ne denesem acaba :') her yolu denedim cnm :-(

bende çalışmalara başladım aynı durumdayız her yolu denedim bu sefer nasıl bir yol denesem de tutsun diye düşünüyodumgaliba en iyi yol stres yapmamak

ben de örgü örmeyi çoookkk severim, daha bekarken o kadar çok bebek yeleği falan ördüm ki. hele bitane elbise ördüm o kadar güzel oldu ki gören herkes istedi vermedim demek ki kendi bebişime nasip olacakmış. gelir gelir bebiş sen örgüye devam et, hem stres attırır hem bebişin bişileri olur evde evrene pozitif mesaj gönderirsin :)

bende seni osledim tatlimmm

bu ay stressiz çalış da nasıl çalışırsan çalış kuşum, belirtileri takma, sadece bebiş gelecek diye odaklan ve gelsin mikmik :)

amin cnm inşallah...hadi beni teyze yapın yaaa...senin mens bitti mi? çalışmalara ne zaman başlıyosun?

bende çalışmalara başladım aynı durumdayız her yolu denedim bu sefer nasıl bir yol denesem de tutsun diye düşünüyodumgaliba en iyi yol stres yapmamak

Ben daha baslamadim cnm calismalara.adetimin 2.gunu bugün. Calisma bile yapmak istemiyo cnm artik cok bunaldim :-((*

peki ya 13.gün yine yanlış pozitif verebilir mi?bilginiz var mı acaba?

cnm. istersen soyle yap. yumurta catladiktan sonra genelde 14 gun gecer ve adet olunur ya. sen de bekle tatlim. 15. gun test yaptir bence.

Ben daha baslamadim cnm calismalara.adetimin 2.gunu bugün. Calisma bile yapmak istemiyo cnm artik cok bunaldim :-((*

sanırım hepimiz aynı durumun kader ortağıyız.benim bu bekleyiş tam 2 yıl oldu.2 yılda 2 tane gebelik kaybım oldu.artık psikolojim öyle bozulduki aklı fikrim bebiş oldu.Elimde değil başka hiçbirşey düşünemez oldum.

selam ebruli arkadaşım çalışmak için yani çcuk yapmak için birlikte olmayın bence istediğiniz için olun .... kendinizi böyle odaklarsanız bu sııcı bir hal alıyor bir mühdet sonra onun için akışına bırakın bence.....

ooooo olmaz ki böyle ama yaaa, seve seve çalışma yapacaksın cnm, stresle isteksizlikle olmaz...rahat olmak da fayda var. benim yazdıklarımı okumuş muydun bilmiyorum ama bu ay da olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi kızlar diyip duruyodum, bu ay çok rahattım hatta olmazsa üzülmicem çalışmalara tam gaz devam edecem diyodum bi baktım gelmiş bile miniş :)

Cnm ya sen daha cok beklemissin.benim 8.ay.ama üzülme cnm en azindan gebe kalabildini biliyorsun.kayiplarin ocin doktor ne dedi.bi arada bende hicbise dusunemiyorum bebek haric.24 saat ne yaparsam yapayım neden olmadi diye düşünüyorum hep.

cnm. istersen soyle yap. yumurta catladiktan sonra genelde 14 gun gecer ve adet olunur ya. sen de bekle tatlim. 15. gun test yaptir bence.

Yarın test istedi noralde doktorum ama haklısın snırım beklemek en iyisi.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...Çok ümitlenmiştim ama hep hüsrana uğruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…