Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

sana hak veriyorum benimde 7 yılda bir kayıbım oldu bir daha olmadı maalesef .... ama destek çok önemli eğer etrafında sana yardım eden destek olan yoksa uzman desteği şart canım yoksa takıntı yapınca bebiş hiç olmuyor çünkü ....... ben mesela artık akıına bırakmayı öğrendim ........ kendimi başka şeylere vermeye başladım ..... kendine bir meskale bulmalısın cnm

Yarın test istedi noralde doktorum ama haklısın snırım beklemek en iyisi.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...Çok ümitlenmiştim ama hep hüsrana uğruyorum

hic uzulme cnm. bence dr zaten ilk degerin 5 ciktigi zaman seni uyarmaliydi daha erken diye.
sen uzulme. azicik daha sabret cnm. sonra da testinde pozitifi gor insallah

Cnm bu ay akisina biraktim takip etmedim cok yumurtlama felan.ama yok bu ay da tutmadi.

Hep seve seve calisiyoz ama olmuyo cnm.ben tam arastirmali bi doktora gideyim en iyisi kocişimle. Ben elimden gelse hepinizi teyze yaparim valla

Cnm bu ay akisina biraktim takip etmedim cok yumurtlama felan.ama yok bu ay da tutmadi.

sadece bu ay değil bir mühdet bırak akışına ......çatlaman oluyorsa eğer adetinde düzenliyse takip etmene gerek yok ....cnm üzülme inşallah rabbim o duyguyu bizlere tattıracak

sadece bu ay değil bir mühdet bırak akışına ......çatlaman oluyorsa eğer adetinde düzenliyse takip etmene gerek yok ....cnm üzülme inşallah rabbim o duyguyu bizlere tattıracak

Adetim düzenli cnm ama bu catlama oldugunu gostermiyo dimi.bu konuda fikrim yok.catlayip catlamadini bilmiyorum :-( insallah dua ederken hep önce daha cok bekleyenlere ediyorum.

neler neler yapmadım ki...ama başaramıyorum dershaneye gidiyorum,aklımı dağıtmaya çalışıyorum ama hepsi nafile.Senin yedi yıl çok daha zor.Allah kimseye yokluğunu aratmasın çok zor.Sanki etrafında herkes bebiş sahibi olabiliyo bi sorun sende var, her yeni hamile kalan arkadaşımda içim cız ediyor...

hic uzulme cnm. bence dr zaten ilk degerin 5 ciktigi zaman seni uyarmaliydi daha erken diye.
sen uzulme. azicik daha sabret cnm. sonra da testinde pozitifi gor insallah

inşallah canım bu arada desteğe ihtiyacım vardı,cevap verdiğin için çok sağol.
Doktorum şunu dedi çatlatma iğnesinin etkisi maximum 1 hafta sürer bugüne etkisi kalmış olamaz(iğnenin 11.günü idi)ama yinede kesin birşey söylenemez beta-hcg yi tekrarlıcaz ama var gibi dedi.Bende 2 gün sonra gitmedim tahlile evde yaptım yani 13.gün onda da pozitifti.Yarın zaten iğneden sonra 15.gün olacak ama bende biraz daha bekleme taraftarıyım.İnşallaahh canı bana dua edin

Ayy inşallah cnm, teyzesi çorap bile aldım bebişe, babası da hediye almış :) burda aldıklarımızı paylaşalım belki daha orijinal hoş şeyler buluruz :) Cuteheart saolsun anlattı bana hcg 3000'i geçince ultrasonla bakılıyomuş kese ancak öyle gözükürmüş, bilmiyodum şimdi öğrendim ben de. İnşallah görürsün kuşum, ayy heyecan yaptım yine :)

benim bebisimede or teysesiii ins ogunleri ölmeden görürumm.. Pozitif enerjik yolluyom :89:
ayıp ettin şekerim örmez miyim, örer yollarım valla...

Hep seve seve calisiyoz ama olmuyo cnm.ben tam arastirmali bi doktora gideyim en iyisi kocişimle. Ben elimden gelse hepinizi teyze yaparim valla

yap cnm yap bekliyoruz bak, arayı fazla açma...

tmm canim..yok iyiyim kuzuuummm esimle otuyoruz... Havalardan dolayı çok canim sikkin içim daraliyo

Allah iyilik versin canım .... Allah tadınızı tuzunuzu bozmasın ... havalar birden soğudu canım şu rüzgar gitse iyi olacak bir haftadı hiç durmadı ....... tam hastalık havası dışarı çıkmama gerek bu havalarda

Canım arkadaşlarım elim ayağım tutmuyor telefondan yazıyorum şimdi testte daha belirgin ikinci çizgi çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime söylemedim daha süpriz yapmak istiyorum biraz heyecanımı atlatayım fotosunu yükleyeceğim... Kalbim çok hızı çarpıyor ellerim titriyor sizleri çok çok çok seviyorum

bende dayanamıcam yarın yine kan vericem bakalım değerim artmışmı..çooooook sabırsızım çooooooooookkk

Ayyyy cnm yaaa aglamazmi insan valla ağla icin açılır. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.

aaaaaaaaaaayyyy süüpperrrrrrrr kız ben sana demedim mi güzel haberler vereceksin çok sevindim cnm benim...

[SUP]herkese iyi akşamlar moralim çok bozuk desteğinize o kadar çok ihtiyacım var ki. bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim bugün adet oldum yine pozitif testten sonra. doktorumu aradım 8 aydır deniyoruz ama olmuyor üst üste kimyasal gebelik eşim üroloğa gitsinmi dedim gerek yok dedi. ben size kontrole geliyimmi dedim gerek yok denemeye devam et dedi beni başından mı atıyor? ne tahlil istiyor ne çare buluyor. çaresi yok yapacak bir şey yok diyor çok mutsuzum karamsar bir duruma soktu beni doktorum iyice. başka çocuğum olamayacak benim buna inandım artık..[/SUP]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…