sanırım hepimiz aynı durumun kader ortağıyız.benim bu bekleyiş tam 2 yıl oldu.2 yılda 2 tane gebelik kaybım oldu.artık psikolojim öyle bozulduki aklı fikrim bebiş oldu.Elimde değil başka hiçbirşey düşünemez oldum.
benim bebisimede or teysesiii
Yarın test istedi noralde doktorum ama haklısın snırım beklemek en iyisi.Mevlam görelim neyler,neylerse güzel eyler...Çok ümitlenmiştim ama hep hüsrana uğruyorum
selam ebruli arkadaşım çalışmak için yani çcuk yapmak için birlikte olmayın bence istediğiniz için olun .... kendinizi böyle odaklarsanız bu sııcı bir hal alıyor bir mühdet sonra onun için akışına bırakın bence.....
benim bebisimede or teysesiiiins ogunleri ölmeden görürumm.. Pozitif enerjik yolluyom :89:
ooooo olmaz ki böyle ama yaaa, seve seve çalışma yapacaksın cnm, stresle isteksizlikle olmaz...rahat olmak da fayda var. benim yazdıklarımı okumuş muydun bilmiyorum ama bu ay da olmazsa bi dahaki ay teyze yapacam sizi kızlar diyip duruyodum, bu ay çok rahattım hatta olmazsa üzülmicem çalışmalara tam gaz devam edecem diyodum bi baktım gelmiş bile miniş :)
Cnm bu ay akisina biraktim takip etmedim cok yumurtlama felan.ama yok bu ay da tutmadi.
sadece bu ay değil bir mühdet bırak akışına ......çatlaman oluyorsa eğer adetinde düzenliyse takip etmene gerek yok ....cnm üzülme inşallah rabbim o duyguyu bizlere tattıracak
sana hak veriyorum benimde 7 yılda bir kayıbım oldu bir daha olmadı maalesef .... ama destek çok önemli eğer etrafında sana yardım eden destek olan yoksa uzman desteği şart canım yoksa takıntı yapınca bebiş hiç olmuyor çünkü ....... ben mesela artık akıına bırakmayı öğrendim ........ kendimi başka şeylere vermeye başladım ..... kendine bir meskale bulmalısın cnm
ne bilim roseemmmm yaaa
tmm canim..yok iyiyim kuzuuummm esimle otuyoruz... Havalardan dolayı çok canim sikkin içim daraliyo
hic uzulme cnm. bence dr zaten ilk degerin 5 ciktigi zaman seni uyarmaliydi daha erken diye.
sen uzulme. azicik daha sabret cnm. sonra da testinde pozitifi gor insallah
eveeettt gördümm canımmmm allah gıydırmeyıı nasıp etsınnn coookk sevimliiii....inşallahh bende bebişime boyle şeyler alırımmm yaaaa çookkk heyecanlıyım ben kan testim umarım bekledıgım gıbı olur dun ablamla konustum telde.. belkı keseyı bıle gorursunuz dedı ayyy hadı ınşallahhh yaaaaaaa :18::18::18::18:
evet cnm. persembe gidersen vajinal ultrasonla gorursun keseni.
biz simdilik iyiyiz cok sukur ama surekli yatmak zorluyr beni.
bir de o yasadiginiz agrilar adet olamadiginizdan cok normal. benim hala devam ediyor.
çok korkuttu beni ama cnm ya ağrılar...özellikle sol tarafımda çok yoğun, sag kasıgımda daha hafif. senin minişe de iyi bak, arkadaş geliyor ona bir sürü :)
cnm. igneden sonra mutlaka 12 gun gecmeli. yoksa yanlis pozitif cikar. yani 11. gun yaptigin test igneden kaynakli pozitiftir. biraz daha bekle bakalim. adet olmazsan test yaparsin cnm.
ayıp ettin şekerim örmez miyim, örer yollarım valla...benim bebisimede or teysesiiiins ogunleri ölmeden görürumm.. Pozitif enerjik yolluyom :89:
Hep seve seve calisiyoz ama olmuyo cnm.ben tam arastirmali bi doktora gideyim en iyisi kocişimle. Ben elimden gelse hepinizi teyze yaparim valla
tmm canim..yok iyiyim kuzuuummm esimle otuyoruz... Havalardan dolayı çok canim sikkin içim daraliyo
Canım arkadaşlarım elim ayağım tutmuyor telefondan yazıyorum şimdi testte daha belirgin ikinci çizgi çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime söylemedim daha süpriz yapmak istiyorum biraz heyecanımı atlatayım fotosunu yükleyeceğim... Kalbim çok hızı çarpıyor ellerim titriyor sizleri çok çok çok seviyorum
Canım arkadaşlarım elim ayağım tutmuyor telefondan yazıyorum şimdi testte daha belirgin ikinci çizgi çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime söylemedim daha süpriz yapmak istiyorum biraz heyecanımı atlatayım fotosunu yükleyeceğim... Kalbim çok hızı çarpıyor ellerim titriyor sizleri çok çok çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?