Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

cnm tebrik ederim. ilk testinde pozitifti senin zaten. sasirmadim ben )

Ayyyy cnm yaaa aglamazmi insan valla ağla icin açılır. Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin cnm.
Saol canım arkadaşım Allahıma dua ediyorum Allahımmmm isteyen herkese hayırlısı ile ver yarabbim yarın sabah kan vercem ölcem heyecandan eşime belli etmiyorum süpriz yapmak istedim yarın kan testi de yaptırayım hayırlısı ile güzel bir sonuç çıksın süpriz yapcam ona

herkese iyi akşamlar moralim çok bozuk desteğinize o kadar çok ihtiyacım var ki. bu ayda yine kimyasal gebelik geçirdim bugün adet oldum yine pozitif testten sonra. doktorumu aradım 8 aydır deniyoruz ama olmuyor üst üste kimyasal gebelik eşim üroloğa gitsinmi dedim gerek yok dedi. ben size kontrole geliyimmi dedim gerek yok denemeye devam et dedi beni başından mı atıyor? ne tahlil istiyor ne çare buluyor. çaresi yok yapacak bir şey yok diyor çok mutsuzum karamsar bir duruma soktu beni doktorum iyice. başka çocuğum olamayacak benim buna inandım artık..

Amiiin.bencede cnm belli etmee.benimde olsa bende belli etmemeyi dusunuyordum.en iyisi kandan sonra sürpriz yapman.

Canım benim polipleriö olduğu halde git dene hemen yapabileceğimiz bişey yok demişti bende senin gibi düşünmüştüm ama bu ay oldu 6 aydır tık yoktu bende en azından hamile kalmışsın bunu biliyorsun üzülme ben iyice umutsuz olmuştum hiç gebe kalmadım bu 6 ayda

Cnm üzülme lutfen doktorunu degistir bence.senin sorun yoksa esinin de yoksa denemek gerek.bende 8 aydir deniyorum olmadi.bu ayda olmazsa artik doktora gideceğim :-(

umut her zaman vardır arkadaşım canını sıkma takıntı yapma lütfen her zaman senden daha kötü durumda olanları düşün ........ başka sokorlara git canım arada değiştirmek iyi oluyor doktor.......hepsinin tedavi edişi farklı yöntemleri farklı canımmmm

Kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmm 2 gun once deger 8.48 bugun ıse 35.lardaaaa yanı pozıtıffffffff cok sukurrrrrrr

canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim inan senin adına. bir doktorun bunu dememesi lazım o kadar karamsarım ki şuanda ne yapacağımı bilmiyorum ağlıyorum 1 saattir psikolojim o kadar bozuldu ki bu 8. ay artık olmasın istemiyorum diyecek hale geldim eşim en büyük destekçim o da artık isyan eder duruma geldi. testler pozitf sonra adet oluyorsun hiç iyi değilim yoruldum artık.

Cnm üzülme lutfen doktorunu degistir bence.senin sorun yoksa esinin de yoksa denemek gerek.bende 8 aydir deniyorum olmadi.bu ayda olmazsa artik doktora gideceğim :-(

canım sana bişi sorcam hiç korundun mu ???eğer korunup ilacı yeni bıraktıysan geç olabilir benim arkadaşımın öyle oldu çünü

canım hiç bir tahlil yapılmadı hiç bir teşhis konmadı bilmiyoruz ki ne olduğunu gözünle bakarak herkes sorun yok der ama var bir sorun benim oğlumu doğurtan doktorum gittiğim ama artık gitmeyi düşünmüyorum.

araştırdın mı peki kimyasal gebeliği engelleyen bir tedvi yada bir çare yok mu ?????

kesinlikle başka doktora gitmelisin .... her doktorun ayrı uzmanlık alnı var canım kimyasal gebelikte de üstüne çalışan doktor elbet vardır .......

araştırdın mı peki kimyasal gebeliği engelleyen bir tedvi yada bir çare yok mu ?????
internette araştırıyorum kan pıhıtlaşmasından ve ya yumurta kalitesinden olabilir diyor kadındaysa sorun ama doktorum yumurta takibi bile yapmadı istediğim halde. erkekteyse sorun sperm kalitesizliğinden oluyormuş üroloğa gidelim diyorum gerek yok diyor benim çarelerimi tıkıyor şaşırdım kaldım bu tavırlarına.

canımmm hayırlı olsunnnnnnnnnn Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsinnnnnn
8 ay çok bi süreç değil cnm tabi yaşayanlara uzun geliyo tabiii ama kaç yıldır deneyipte hamiş olanlar var bol bol dua et cnm ve mutlaka başka iyi bir doktora git..adetin geçtikten sonramı kanaman başladı..
Kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmm 2 gun once deger 8.48 bugun ıse 35.lardaaaa yanı pozıtıffffffff cok sukurrrrrrr

tebrik ederim cnm bat nezamandı

Canım ben 5 yıllık evliyim hep istedim eşim dur dur diye beni ikna etti Neyse karar verdik sonra polip çıktı kaç doktor gezdim neler duydum ne kadar üzüldüm anlatamam eşime kızdım onu suçladım ilk aylarda senin yüzünden diye ama Allah istemedi mi olmuyor işte sonra rahim filmi çekildim ameliyat olcam derken doktor bekleyelim daha 6 ay bile olmamış ben mühadale etmek istemiyorum dedi bişey diyemedim doktorumu sevdim diye neyse bekledim işte Allah bu ay nasip etmiştir inşallah düşünsene hiç çocuğu olmayanların beklemesi ne kadar zor senin bir oğlun var öyle biliyorum nolur hırpalama kendini hamile de kalıyorsun inşallah en kısa sürede tutunur nolur üzme kendini

10 eylülde grdum son adetımı ve bende bır hafta oncesınde cıktı valla cok saskınım belırtılerımde başladı bır hafta once bundan 4 5 gun once evde test yaptım cıktı2 gun once 8.48 sımdı bugünde 35 lerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…