Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım sen doktora gittiğinde yumurta takibini yaptır yumurtalıklarına baksın canım yeni iyi bir doktor bul ama mutlaka ... eğer sorun çıkmazsa şinide bir şekilde ikna edersin canım .....bence herşeyden önce bunu yapmalısın

8 ay çok bi süreç değil cnm tabi yaşayanlara uzun geliyo tabiii ama kaç yıldır deneyipte hamiş olanlar var bol bol dua et cnm ve mutlaka başka iyi bir doktora git..adetin geçtikten sonramı kanaman başladı..

tebrik ederim cnm bat nezamandı[/QUOTE] adetim 8 indeydi bugün geldi.. benim yaşım 33 yaşımda geçiyor 20 lerimde olsaydım beklerdim ama zaman hızla geçiyor 35 den sonra daha da zor hamile kalınır benim ümidim kalmadı artık.

eşim dünden razı kendisi gitmek için hep ben durdurdum bekleyelim bu ay da diye şimdi bu hafta artık gidicem doktor falan beni ilgilendirmiyor diyor çok kızgın doktora...

doktora gösterdinmi cnm sonucu..bnmde sat 10 eylüldü..cuma günü 32 çıktı bende yarın tekrarlıcam testi

eşim dünden razı kendisi gitmek için hep ben durdurdum bekleyelim bu ay da diye şimdi bu hafta artık gidicem doktor falan beni ilgilendirmiyor diyor çok kızgın doktora...

ozaaman sıkıntı yok hemen iyi bir doktor bul ve git canım ama doktora gittiğinde tetkiklerden önce söylemn gereken soru var kimyasal gebeliğim için ne yapabilirsiniz diye sor sana anlatsın ondan sonra tetkiklere başla ccanım .......boşuna yıpranmaman için diyorum

adetim 8 indeydi bugün geldi.. benim yaşım 33 yaşımda geçiyor 20 lerimde olsaydım beklerdim ama zaman hızla geçiyor 35 den sonra daha da zor hamile kalınır benim ümidim kalmadı artık.

ümitsizliğe kapılma lütfen başka bir doktoru ihmal etme..yumurtlama takibi ve kontrol yaptır benm bi tandığım 36 yaşında doktor 3.ye olmaz dedi şuan bi kız daha oldu Allahtan ümit kesilmez cnm

ben eylülde klomen kullandım ve kaldım kımse umıtsızlıge kapılmasın VE kenzul arş suresını okudum yürekten ıcten rabbime yalvardım sukurler olsunnn gönlüme gore verdı Rabbım jerkeın gönlünce versın ınsallah

beni iyi anlayacabilecek bir doktor istiyorum başından savmadan dinleyebilecek.ben istanbulda yaşıyorum kocamustafapaşa da bu çevre de istanbulda yaşayan iyi bir doktoru olan doktor önerebilcek varsa çok ihtiyacım var.

ümitsizliğe kapılma lütfen başka bir doktoru ihmal etme..yumurtlama takibi ve kontrol yaptır benm bi tandığım 36 yaşında doktor 3.ye olmaz dedi şuan bi kız daha oldu Allahtan ümit kesilmez cnm

çok haklısın bakın benim ; 7 yıldır olmuyor ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadıilk yıl kilom gayet iyiydi hamile kaldım ve dşürdüm sonra kilo aldım 30 kilo filan manevi durumlardan dolayı tüp bebek yaptıramadım ..... olmadımı olmuyor hep bir engel çıkıyor önünze buda demek oluyor ki daha zamanı var demek rabbim o yüzden bizleri sınıyor demek ..... o yüzden sabır sabır sabır arkadaşlar

ümitsizliğe kapılam desende bu bana teselli olmuyor şuanda ağlamaktan içim dışıma çıktı. doktorum bu ümitsizliği attı içime ve kapattı telefonunu o kadar güvenirdim ki doktoruma.

beni iyi anlayacabilecek bir doktor istiyorum başından savmadan dinleyebilecek.ben istanbulda yaşıyorum kocamustafapaşa da bu çevre de istanbulda yaşayan iyi bir doktoru olan doktor önerebilcek varsa çok ihtiyacım var.

canım maalesef ist . değilim ama istersen araştır diğer topiklerde yada nette ....... bulursun mutlaka ist. da isen mutlaka prof. dr. bul ve git canım

canım maalesef ist . değilim ama istersen araştır diğer topiklerde yada nette ....... bulursun mutlaka ist. da isen mutlaka prof. dr. bul ve git canım
sağol canım kafanızı şişirdim karamsarlığımla. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağolun.

Cnm sabrina ve umidine hayran kaldim keske bende basarabilsem bunu...

amin Neslihan cnm benım herkese tatdırsın ınsallah .ılk cocugunmu neslıhan
evt cnm ilk çocuğum daha 1,5 senelik evliyim zaten

Rabbim kullarına dert verirmişki huzuruna çıkıpta dua etsinler diye...dertte sevinçte biz insanlar için..çok metanetli olup çok dua etmemiz lazım

ümitsizliğe kapılam desende bu bana teselli olmuyor şuanda ağlamaktan içim dışıma çıktı. doktorum bu ümitsizliği attı içime ve kapattı telefonunu o kadar güvenirdim ki doktoruma.

canım hiç üzülüp ağlama bak birde şu tarafından bak ssen bu duyguyu tatdın sonuçta ama bizler daha tadamadık bile her zaman kendinden kötüleri düşün canım ........ aanca böyle aşabilirsin ben bifr ara kadın doğuma gittiğimde doktorum psikilojin bozlmuş mutlaka uzman desteği almalısın dedi bana ama ben gitmedim eşimin yardımıyla aştım ben bunu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…