internette araştırıyorum kan pıhıtlaşmasından ve ya yumurta kalitesinden olabilir diyor kadındaysa sorun ama doktorum yumurta takibi bile yapmadı istediğim halde. erkekteyse sorun sperm kalitesizliğinden oluyormuş üroloğa gidelim diyorum gerek yok diyor benim çarelerimi tıkıyor şaşırdım kaldım bu tavırlarına.
eşim dünden razı kendisi gitmek için hep ben durdurdum bekleyelim bu ay da diye şimdi bu hafta artık gidicem doktor falan beni ilgilendirmiyor diyor çok kızgın doktora...canım sen doktora gittiğinde yumurta takibini yaptır yumurtalıklarına baksın canım yeni iyi bir doktor bul ama mutlaka ... eğer sorun çıkmazsa şinide bir şekilde ikna edersin canım .....bence herşeyden önce bunu yapmalısın
10 eylülde grdum son adetımı ve bende bır hafta oncesınde cıktı valla cok saskınım belırtılerımde başladı bır hafta once bundan 4 5 gun once evde test yaptım cıktı2 gun once 8.48 sımdı bugünde 35 lerde
doktora gösterdinmi cnm sonucu..bnmde sat 10 eylüldü..cuma günü 32 çıktı bende yarın tekrarlıcam testi
eşim dünden razı kendisi gitmek için hep ben durdurdum bekleyelim bu ay da diye şimdi bu hafta artık gidicem doktor falan beni ilgilendirmiyor diyor çok kızgın doktora...
adetim 8 indeydi bugün geldi.. benim yaşım 33 yaşımda geçiyor 20 lerimde olsaydım beklerdim ama zaman hızla geçiyor 35 den sonra daha da zor hamile kalınır benim ümidim kalmadı artık.
hayır gostermedım ama pğozıtıf kan testınız dedıler 10 ve uzerı gebelıkmı hem 2 gun once yaptırdığımda 8.48 dı
beni iyi anlayacabilecek bir doktor istiyorum başından savmadan dinleyebilecek.ben istanbulda yaşıyorum kocamustafapaşa da bu çevre de istanbulda yaşayan iyi bir doktoru olan doktor önerebilcek varsa çok ihtiyacım var.ozaaman sıkıntı yok hemen iyi bir doktor bul ve git canım ama doktora gittiğinde tetkiklerden önce söylemn gereken soru var kimyasal gebeliğim için ne yapabilirsiniz diye sor sana anlatsın ondan sonra tetkiklere başla ccanım .......boşuna yıpranmaman için diyorum
evt cnm 10 ve üzeri pozitif..inşallah ikimiznde hayırlısyla değerlerimiz artış gösterir
ümitsizliğe kapılma lütfen başka bir doktoru ihmal etme..yumurtlama takibi ve kontrol yaptır benm bi tandığım 36 yaşında doktor 3.ye olmaz dedi şuan bi kız daha oldu Allahtan ümit kesilmez cnm
ümitsizliğe kapılam desende bu bana teselli olmuyor şuanda ağlamaktan içim dışıma çıktı. doktorum bu ümitsizliği attı içime ve kapattı telefonunu o kadar güvenirdim ki doktoruma.ümitsizliğe kapılma lütfen başka bir doktoru ihmal etme..yumurtlama takibi ve kontrol yaptır benm bi tandığım 36 yaşında doktor 3.ye olmaz dedi şuan bi kız daha oldu Allahtan ümit kesilmez cnm
canım sana bişi sorcam hiç korundun mu ???eğer korunup ilacı yeni bıraktıysan geç olabilir benim arkadaşımın öyle oldu çünü
beni iyi anlayacabilecek bir doktor istiyorum başından savmadan dinleyebilecek.ben istanbulda yaşıyorum kocamustafapaşa da bu çevre de istanbulda yaşayan iyi bir doktoru olan doktor önerebilcek varsa çok ihtiyacım var.
Cnm hic ilacla korunmadim ben.oyle olsa bende ikna olucm ama istee.1 sene eşim korundu.
sağol canım kafanızı şişirdim karamsarlığımla. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağolun.canım maalesef ist . değilim ama istersen araştır diğer topiklerde yada nette ....... bulursun mutlaka ist. da isen mutlaka prof. dr. bul ve git canım
çok haklısın bakın benim ; 7 yıldır olmuyor ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadıilk yıl kilom gayet iyiydi hamile kaldım ve dşürdüm sonra kilo aldım 30 kilo filan manevi durumlardan dolayı tüp bebek yaptıramadım ..... olmadımı olmuyor hep bir engel çıkıyor önünze buda demek oluyor ki daha zamanı var demek rabbim o yüzden bizleri sınıyor demek ..... o yüzden sabır sabır sabır arkadaşlar
evt cnm ilk çocuğum daha 1,5 senelik evliyim zatenamin Neslihan cnm benım herkese tatdırsın ınsallah .ılk cocugunmu neslıhan
çok haklısın bakın benim ; 7 yıldır olmuyor ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadıilk yıl kilom gayet iyiydi hamile kaldım ve dşürdüm sonra kilo aldım 30 kilo filan manevi durumlardan dolayı tüp bebek yaptıramadım ..... olmadımı olmuyor hep bir engel çıkıyor önünze buda demek oluyor ki daha zamanı var demek rabbim o yüzden bizleri sınıyor demek ..... o yüzden sabır sabır sabır arkadaşlar
ümitsizliğe kapılam desende bu bana teselli olmuyor şuanda ağlamaktan içim dışıma çıktı. doktorum bu ümitsizliği attı içime ve kapattı telefonunu o kadar güvenirdim ki doktoruma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?