canım ... hormonların nasıl adet düzenin filan
evt cnm ilk çocuğum daha 1,5 senelik evliyim zaten
Rabbim kullarına dert verirmişki huzuruna çıkıpta dua etsinler diye...dertte sevinçte biz insanlar için..çok metanetli olup çok dua etmemiz lazım
Adetim düzenli cnm.prolaktin felan normal.rahim normal yumurtaliklar normal kadin dogumcu bunlara bakti.hormon testimde dahiliyeci yapmisti sorun yoktu.bilemiyorum bir tek yumurtam catliyomu onu bilmiyorum bide eşim ne alemde onu bilmiyorum.
sağol canım kafanızı şişirdim karamsarlığımla. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağolun.
Cnm sabrina ve umidine hayran kaldim keske bende basarabilsem bunu...
canım eğer her ay düzenli reglin geliyorsa yumurtalıkların çatlıyordur birde eşine sprem testi yaptırın canım ....mutlaka
estafurullah canım her zaman nedemek ....... amiiiiinnnnnn...
teşekkür ederim canım insan bir mühdet sonra istese de istemesede alışıyor canım ... ben maneviyattan bebeğimi yapamadım bu zamana kadar ama inşallah bahar ayında heşey yoluna girecek ve istediğimi yapabileceğim inşallah bazı engellerim v ar ondan sabretmek zorundaydım ve sabrettim ağlayarak yıpranarak ama sonunda alıştım alışmak zorundaydım çünü durumum onu gerektiriyordu ........... Allah herkese dayanma gucu versin tatlım ........inşallah sende başarabilirsin ve bebişin olur en kısa zamanda
Insallah sende bir an once butun engellerini aşarak bebegine kavusursun.allah yardimcimiz olsun cnm.bu arada hangi sehirdesin.
Canım arkadaşlarım elim ayağım tutmuyor telefondan yazıyorum şimdi testte daha belirgin ikinci çizgi çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime söylemedim daha süpriz yapmak istiyorum biraz heyecanımı atlatayım fotosunu yükleyeceğim... Kalbim çok hızı çarpıyor ellerim titriyor sizleri çok çok çok seviyorum
Canımmmm çok sevindim yaaa çokkkkk. Ben de böyle güzel haberler vermek istiyorum ne olur bana da dua edin ne olur
Canım arkadaşlarım elim ayağım tutmuyor telefondan yazıyorum şimdi testte daha belirgin ikinci çizgi çıktı ağlamamak için kendimi zor tutuyorum eşime söylemedim daha süpriz yapmak istiyorum biraz heyecanımı atlatayım fotosunu yükleyeceğim... Kalbim çok hızı çarpıyor ellerim titriyor sizleri çok çok çok seviyorum
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??[/QUOT
selam canım inşallah hamilesindir. test yapmak için çok erken davranmışsın. o silik çizgiler hiçbir zaman doğru yanıt vermiyor malesef. kan değerinde aslında olumsuz gibi benim bi aşılamamda 14 çıkmıştı. iki gün sonra tekrar edildiğinde 7 ye düşmüştü. doktorum ilk 14 çıktığında bile ümitli konuşmamıştı. daha sonra değerim düşüncede adına kimyasal gebelik demişti. ama tabi bu benim başıma gelen inşallah seninki benim gibi olmaz ve değerin hızla artar. rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin.
İzmirliyim ama antalyada yaşıyorum canım .... ..... eşine sen mutlaka sperm testi yaptır canım doktorun istememesi suç zaten ....
canım dış gebelik mi oldu??
merhabalar.ben sitenin uzun zamandır takipçilerindenim ama yeni yazmaya karar verdim.
bundan 14 gün önce çatlatma iğnesi oldum.İğnenin 11.gününd dayanamayıp evde idrar testi yaptım ve 2.çizgi silik çıktı.Aynı gün kan testi yaptırdım yani tahmini döllenmeden 8-9 gün sonra ondada değer 5.00 çıktı doktor olabilir testi 2 gün sonra tekrarla dedi ama henüz kan testini tekrarlayamadım.Dün evde idrar testi yaptım yine 2.çizgi çok silik çıktı.Yarın sabah kan testi yaptıracağım tekrar ama çok endişeliyim.Sizce hamile miyim?yoksa iğnenin etkisi ile mi pozitif testler??
Tşk ederim cnm.bu ay isteyecegim mutlaka.esim de diyor gidelim.ama salak doktorlar demiyorki test yapalim bu kes ben isticem...
Kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmm 2 gun once deger 8.48 bugun ıse 35.lardaaaa yanı pozıtıffffffff cok sukurrrrrrr
çok haklısın bakın benim ; 7 yıldır olmuyor ilk yıl düşük yaptım bir daha olmadıilk yıl kilom gayet iyiydi hamile kaldım ve dşürdüm sonra kilo aldım 30 kilo filan manevi durumlardan dolayı tüp bebek yaptıramadım ..... olmadımı olmuyor hep bir engel çıkıyor önünze buda demek oluyor ki daha zamanı var demek rabbim o yüzden bizleri sınıyor demek ..... o yüzden sabır sabır sabır arkadaşlar
Evet guzelim malesef dis gebelik oldu
Oyle deme canim ya umut hep var bugun olmazsa yarın yarin olmazsa bidahaki aya sma yikilmak yok ins bizde bigun burda mutlulugumuzu paylasicaz zor bi süreç bu yüzden birbirimizin en büyük destekcisiyiz burda
cnm üzme kendini yok yere hala adetine 2 gün var geç döllenme diye bişe var biliyosun o olabilir, amma baktın yinede olmamış demekki sağlıklı bi birleşme olamamış bu ay için öyle düşün bir daha ki aya en sağlıklıları bir araya gelirde tutunur inş ... ama dediğim gibi adetin geçmesi lazım sabırlı ol
cnm biliyorum ne yazsak senin üzülmen dinmiycek ama beneim inandığım ve herkesin inandığı en büyük şey Rabbimin herşeyi bizden daha iyi bildiği.....oyüzden kendimizi O'na bıraktık hayırlısı buymuş canım belkide idrarda çıkmadı kanda çıkıcak bekle bakalım adetini
arkadaşlar çok sagolun elbette Rabbim en iyisini bilir ama..5 ay oldu geçti hiçirindede tutmaz mı..tutmadı işte.. bu arada sagolun iyi niyetle bi umut vardır demişsiniz ama yumurtlama günü belli.. 14 gün olmuş artık olsaydı mutlaka çıkardı bunu sizde biliyosunuzdur eminim :85:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?