Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

canım ... hormonların nasıl adet düzenin filan

Adetim düzenli cnm.prolaktin felan normal.rahim normal yumurtaliklar normal kadin dogumcu bunlara bakti.hormon testimde dahiliyeci yapmisti sorun yoktu.bilemiyorum bir tek yumurtam catliyomu onu bilmiyorum bide eşim ne alemde onu bilmiyorum.

evt cnm ilk çocuğum daha 1,5 senelik evliyim zaten

Rabbim kullarına dert verirmişki huzuruna çıkıpta dua etsinler diye...dertte sevinçte biz insanlar için..çok metanetli olup çok dua etmemiz lazım

evet haklısın canım ....... elbet bebişimiz olacak Allahın izniyle onuun için ben zamanı nı bekliyorum eğer olmazsa baharda tüp bebek yaptıracağım

Canlarim benim.. taze hamisler.. ayy nasil sevindim bugun hic keyfim yoktu.. bi bakim dedim.. iki hamis haberi aldim.. allah'im kucaginiza almayi nasip etsin.. insallah guzel bir hamilelik gecirirsiniz..

bende size boyle bakiyorum..

psikomm sabah konusuyorduk bak bebis seninleymis..

Adetim düzenli cnm.prolaktin felan normal.rahim normal yumurtaliklar normal kadin dogumcu bunlara bakti.hormon testimde dahiliyeci yapmisti sorun yoktu.bilemiyorum bir tek yumurtam catliyomu onu bilmiyorum bide eşim ne alemde onu bilmiyorum.

canım eğer her ay düzenli reglin geliyorsa yumurtalıkların çatlıyordur birde eşine sprem testi yaptırın canım ....mutlaka

sağol canım kafanızı şişirdim karamsarlığımla. allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah sağolun.

estafurullah canım her zaman nedemek ....... amiiiiinnnnnn...

Cnm sabrina ve umidine hayran kaldim keske bende basarabilsem bunu...

teşekkür ederim canım insan bir mühdet sonra istese de istemesede alışıyor canım ... ben maneviyattan bebeğimi yapamadım bu zamana kadar ama inşallah bahar ayında heşey yoluna girecek ve istediğimi yapabileceğim inşallah bazı engellerim v ar ondan sabretmek zorundaydım ve sabrettim ağlayarak yıpranarak ama sonunda alıştım alışmak zorundaydım çünü durumum onu gerektiriyordu ........... Allah herkese dayanma gucu versin tatlım ........inşallah sende başarabilirsin ve bebişin olur en kısa zamanda

Insallah sende bir an once butun engellerini aşarak bebegine kavusursun.allah yardimcimiz olsun cnm.bu arada hangi sehirdesin.

Insallah sende bir an once butun engellerini aşarak bebegine kavusursun.allah yardimcimiz olsun cnm.bu arada hangi sehirdesin.

İzmirliyim ama antalyada yaşıyorum canım .... ..... eşine sen mutlaka sperm testi yaptır canım doktorun istememesi suç zaten ....

Canımmmm çok sevindim yaaa çokkkkk. Ben de böyle güzel haberler vermek istiyorum ne olur bana da dua edin ne olur

Canımmmm çok sevindim yaaa çokkkkk. Ben de böyle güzel haberler vermek istiyorum ne olur bana da dua edin ne olur

hepimiz güzel haber vermek istiyoruz elbette canım benim ........ keşke hemen olsa ama herşeyin ilacı zaman beklemekten başka yapacağımız birşe yok bizler elimizden geleni zaten yapıyoruz fazlasıyla.......

Oyyyyyy kuzuuu biliyorum o heyecani tadini cikarr bebegi kucagina almisin kadar adrenalin doluyor insana Allah o gunleride gosterecek ins :)))

kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr neden yazmıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz

İzmirliyim ama antalyada yaşıyorum canım .... ..... eşine sen mutlaka sperm testi yaptır canım doktorun istememesi suç zaten ....

Tşk ederim cnm.bu ay isteyecegim mutlaka.esim de diyor gidelim.ama salak doktorlar demiyorki test yapalim bu kes ben isticem...

selam canım inşallah hamilesindir. test yapmak için çok erken davranmışsın. o silik çizgiler hiçbir zaman doğru yanıt vermiyor malesef. kan değerinde aslında olumsuz gibi benim bi aşılamamda 14 çıkmıştı. iki gün sonra tekrar edildiğinde 7 ye düşmüştü. doktorum ilk 14 çıktığında bile ümitli konuşmamıştı. daha sonra değerim düşüncede adına kimyasal gebelik demişti. ama tabi bu benim başıma gelen inşallah seninki benim gibi olmaz ve değerin hızla artar. rabbim bu yolda kimseyi bekletmesin.

Tşk ederim cnm.bu ay isteyecegim mutlaka.esim de diyor gidelim.ama salak doktorlar demiyorki test yapalim bu kes ben isticem...

canım iyi bir doktor olmuş olsaydı eğer sen istemeden yada sen sölemeden ister mutlaka.. ben gittiğin bütün kadın doğumcuar istedi bende sorun olduğu halde hemde .... mutlaka yaptır canım sen sonrada al sonucu doktora göster ona göre tedavi yapar en azından zaman kaybetmemiş olursun eşin bir gun izin alsın yaptırsın cnm

tebrik ederim canım
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
senin teslerin zaten silik çıkmıştı değilmi ışığa felan tutmuştun

aynen canım . sabretmekten başka care yok . benimde 13. ayım . halen bişey yok
bazı insanların yıllar sürüyor bazılarının şıp diyo oluyor
napalım bizimde kaderimiz bu

Oyle deme canim ya umut hep var bugun olmazsa yarın yarin olmazsa bidahaki aya sma yikilmak yok ins bizde bigun burda mutlulugumuzu paylasicaz zor bi süreç bu yüzden birbirimizin en büyük destekcisiyiz burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…