Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

Kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmm 2 gun once deger 8.48 bugun ıse 35.lardaaaa yanı pozıtıffffffff cok sukurrrrrrr

tebrikler cnm...

Kuşum sıra sana geliyor giderek, herkes hamiş olsun çok istiyorum ama özellikle hamiş haberini almak için sabırsızlandığım bikaç kişiden birisin. Allahım nolur monbebecim de gelsin peşimizden en kısa zamanda...bugün yaptırdım kan testini 614,5 çıktı kuşum...

civan perçemi ve aslanpençesi kullanıp hamile kalan varmış arkadaşlar internette raşırın isterenizzz bende ona bakıyordummm

Simdide 22-23 gunde bir olmaya basladim yumurtlama gunlerimde 17-18 oluyor gercekten eski dongume donmus olabilirmiyim ???

inşallah canım .
senin değerin de çok iyi çıkmış maşallah . Allah sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin

4 günlük gecikme için normal bi değer mi? onu araştırıyodum ben de internetten. çok saol cnm Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok saolun... ben burda hamile haberi okuduğumda kendimin gibi seviniyorum ve biliyorum ki hepimiz aynıyız hepinize tek tek dua edicem yatmadan önce.. yarın kan testini de yaptırayım daha çok içime sinecek şimdi hala acaba mı aklımda... Allahım hepinize çifter çifter yaşatsın inşallah hepinizi çok seviyorum desteğinizle bu günlere geldim... yoksa daha kaç gün önce depresyondaydım biliyorsunuz... sizi çok çok çok seviyorum

bizler burdayken depresyona girmen hataydı ya neyse...ben sana dün demedim mi musmutlu haberler verecez yarın. benim kan tesi de 614,5 çıktı bugün :) ayyyyy musmutluyum yaaa

bizler burdayken depresyona girmen hataydı ya neyse...ben sana dün demedim mi musmutlu haberler verecez yarın. benim kan tesi de 614,5 çıktı bugün :) ayyyyy musmutluyum yaaa
Canım benim yine de insan inanamıyor dedim ya kucağıma alana kadar ben kasar dururum şu hamilelik takvimine çok özenirdim hemen yaptım :)) yarında kan vereyim hayırlı haber alalım inşallah aynı zamanda mı doğurcaz şimdiiiiii :)))

kayıpların sebebi kandaki pıhtılaşma o yüzden gebelik oluştuğu anda tespit edip zaman kaybetmeden iğneye başlamamız gerek.Bende aynı durumdayım resmen takıntı haline geliyo bir süre sonra.Peki sen gittin mi doktora sebebi neymiş?Olupda kaybetmek daha zor ama.Hakkımızda hayırlısı inş.

tamam heyecan yapacaz adrenalin tavan yapacak ama her şey yolunda gidecek, kasmıcaz yani tamam mı kuşum? ayyy evet yaaaa aynı haftada doğum yapacaz Allahın izniyle, cnm kız mı istiyosun bilmem ama ikimizin bebişleri de erkek olacak gibi dogdu içime :) ayyy çok heyecan verici yaaa, az önce yemekte kocişime de senden bahsediyodum bi hamişimiz daha var diye hatta bugün 2 tane haber aldık sanırım.

Bende geldim arniza siza bilirmiyim....
umarim topik ugurlu gelir hepimize....
hamileler ayaklarinizi iyice surtun....

Evet ben heyecandan onu tebrik edemedim İlkay ismi galiba :)) tebrik ederim canım.. Sağlıkla inşallah :)
ben kocişe daha ikinci testi demedim ilkini de kaldırdım ortadan yoksa salonun ortasında oturcaz o test ben :)) biraz hazırlıklı ve kesin kanda çıksın öyle dicem yoksa o bu gece yedi sülalesine haber verir karım hamile diye

adeti bekleyen kızlar ben burada bi konuda okumuştum elle vajinadan gebelik muayenesini geçen ay adetme 1gün kala denedm yatar pozisyonda orta parmağmla rahim sert sıkı pùtürlüydü.ve adet oldum... adetme 1 gün var tekrar denedim rahimim yumuşacık su dolu balon gibi test yaptm 2.çizgi hafif silik çıktı kan sonucumu yarın alıcam.olumlu gibi ama hayırlısı artık paylaşmak istedim isteyen dener.

Gozunuzun aydin taze hamisler....
darisi diger isteyenlerin basina....
benimde sat 16 ekim beklemedeyim...

biz kan testini yaptırdık emin olduk tabi. ordan da görümceme gittik. benim şaşkın kocam heyecandan görümcemin evini bulamadı 2.kat yerine 3.kata çıktı :))))))) kız alimallah seninkine de bişi olmasın :) kan testini yaptır da yarın arasın tüm sülalesini :))))))) ayy çok mutlu oluyo bu kocişler yaaa...

Kizlar ya birsey dicem...
aranizda gunu gelmeden test yapan oldumu positif alan....
Ben cok sabirsizlaniyorum ama daha cok erken....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…