Kızlarrrrrrrrrrrrr hamileyimmmm 2 gun once deger 8.48 bugun ıse 35.lardaaaa yanı pozıtıffffffff cok sukurrrrrrr
Canlarim benim.. taze hamisler.. ayy nasil sevindim bugun hic keyfim yoktu.. bi bakim dedim.. iki hamis haberi aldim.. allah'im kucaginiza almayi nasip etsin.. insallah guzel bir hamilelik gecirirsiniz..
bende size boyle bakiyorum..
psikomm sabah konusuyorduk bak bebis seninleymis..
cnm biliyorum ne yazsak senin üzülmen dinmiycek ama beneim inandığım ve herkesin inandığı en büyük şey Rabbimin herşeyi bizden daha iyi bildiği.....oyüzden kendimizi O'na bıraktık hayırlısı buymuş canım belkide idrarda çıkmadı kanda çıkıcak bekle bakalım adetini
arkadaşlar çok sagolun elbette Rabbim en iyisini bilir ama..5 ay oldu geçti hiçirindede tutmaz mı..tutmadı işte.. bu arada sagolun iyi niyetle bi umut vardır demişsiniz ama yumurtlama günü belli.. 14 gün olmuş artık olsaydı mutlaka çıkardı bunu sizde biliyosunuzdur eminim :85:
bebişim sen niye bu kadar karamsarsın ya? Test için en az 2 günün daha var...Umarım bu kez şeytanın bacağı kırılmıştır, hemen panikleme belki geç döllenmedir dur bakalım...
hu hu kızlaaar yeni hamişleri duydunuz muu
kuşum hamişler topiği ele geçirdi sanırım, ayağımız uğurlu gelir inşallah şimdilik 6-7 kişiyiz ama ekim sonunda sayı tavan yapacak bence :)
inşallah canım .
senin değerin de çok iyi çıkmış maşallah . Allah sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin
Simdide 22-23 gunde bir olmaya basladim yumurtlama gunlerimde 17-18 oluyor gercekten eski dongume donmus olabilirmiyim ???Ilk hamileligimdeki bilgilerimi buldum bi yazayim bakalim hala ayni duzdndemiyim sizce?
7 Temmuz : sonAdetTarihi
17 Temmuz: bitisi
1 agustos: implantasyon kanamasi
11 Agustos : test ; cift cizgi :)
Yanii 24 Temmuz Yumurtlama gunum olsa Bi hafta sonra yerlesme kanamasi tam tutar dimi tarihler ???
Ne Diyorsunuz??
inşallah canım .
senin değerin de çok iyi çıkmış maşallah . Allah sağlıklı bir bebek ve sağlıklı bir gebelik geçirmeni nasip etsin
canım arkadaşlarım iyi dilekleriniz için çok saolun... ben burda hamile haberi okuduğumda kendimin gibi seviniyorum ve biliyorum ki hepimiz aynıyız hepinize tek tek dua edicem yatmadan önce.. yarın kan testini de yaptırayım daha çok içime sinecek şimdi hala acaba mı aklımda... Allahım hepinize çifter çifter yaşatsın inşallah hepinizi çok seviyorum desteğinizle bu günlere geldim... yoksa daha kaç gün önce depresyondaydım biliyorsunuz...sizi çok çok çok seviyorum
Canım benim yine de insan inanamıyor dedim ya kucağıma alana kadar ben kasar dururum şu hamilelik takvimine çok özenirdim hemen yaptım :)) yarında kan vereyim hayırlı haber alalım inşallah aynı zamanda mı doğurcaz şimdiiiiii :)))bizler burdayken depresyona girmen hataydı ya neyse...ben sana dün demedim mi musmutlu haberler verecez yarın. benim kan tesi de 614,5 çıktı bugün :) ayyyyy musmutluyum yaaa
Cnm ya sen daha cok beklemissin.benim 8.ay.ama üzülme cnm en azindan gebe kalabildini biliyorsun.kayiplarin ocin doktor ne dedi.bi arada bende hicbise dusunemiyorum bebek haric.24 saat ne yaparsam yapayım neden olmadi diye düşünüyorum hep.
Canım benim yine de insan inanamıyor dedim ya kucağıma alana kadar ben kasar dururum şu hamilelik takvimine çok özenirdim hemen yaptım :)) yarında kan vereyim hayırlı haber alalım inşallah aynı zamanda mı doğurcaz şimdiiiiii :)))
Evet ben heyecandan onu tebrik edemedim İlkay ismi galiba :)) tebrik ederim canım.. Sağlıkla inşallah :)tamam heyecan yapacaz adrenalin tavan yapacak ama her şey yolunda gidecek, kasmıcaz yani tamam mı kuşum? ayyy evet yaaaa aynı haftada doğum yapacaz Allahın izniyle, cnm kız mı istiyosun bilmem ama ikimizin bebişleri de erkek olacak gibi dogdu içime :) ayyy çok heyecan verici yaaa, az önce yemekte kocişime de senden bahsediyodum bi hamişimiz daha var diye hatta bugün 2 tane haber aldık sanırım.
Bende geldim arniza siza bilirmiyim....
umarim topik ugurlu gelir hepimize....
hamileler ayaklarinizi iyice surtun....
Tesekkurler canim.... Hersey kismet... Ugurunuzu bizede bulastirin....h.geldin, bu topik zaten uğurlu bi topik gel sen de :)
Evet ben heyecandan onu tebrik edemedim İlkay ismi galiba :)) tebrik ederim canım.. Sağlıkla inşallah :)
ben kocişe daha ikinci testi demedim ilkini de kaldırdım ortadan yoksa salonun ortasında oturcaz o test ben :)) biraz hazırlıklı ve kesin kanda çıksın öyle dicem yoksa o bu gece yedi sülalesine haber verir karım hamile diye
Gozunuzun aydin taze hamisler....
darisi diger isteyenlerin basina....
benimde sat 16 ekim beklemedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?