Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

bnada ole demstı cnm naplyo anlatsana progestoron ne bnada kan alcaz ddı alttan mı bakar

tatlım kan alıyor işte kan değerinde 5 yada 10 tam hatırlamıyorum üstünde bir değerse eğer yumurtlamışsın demek oluyor değer düşükse eğer yumurtlama olmamış oluyor... hemen belli oluyor test 2 saat içinde falan sonra bir daha alttan muayene etmedi doktor beni...

sen ne buluyorsan hemen değerlendir güzel günler inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız canım

İns. Canım sadece benim değil hepimizin güzel haberlerini alırız. İns. Bugünü es geçtim sperm sayısı hergün yapınca az oluyormuş diye yarına bol spermli gün diliyorum kendime :)

Oh be görünmez degilmisim bende aranıza katılmak istiyorum liste yapan arkadas dua falan demis ama ne kadar gecmise gittiysem göremedim malesef telden girdigim icin cok gecmise de gidemiyorum zor oluyo dualar neler bi bilgin var mı

yok canım dua kısmından benimde haberim yok son adet tarihini yaz listeye benni ekleyin de arkadaş sık sık güncelliyor seni de ekler ve dua hakkında bilgi yazar bende çok geçmişten takip edemiyorum yazdıkça bakıyorum...

iyi be tatlım bildiğin gibi takılıyoruz işte çalışmalara başladık bugün birden yine kırmızı kart yedik ( yarın azalmazsa doktora gidicem işte... neyin nesi anlamadım (

Bsy olmaz kesilir canım ins sıkı çalış bakalim ekimden kasima geçmek yok iinsss dooogggrruuu haziran anasiii:)))

Anladım cnm yok dedim zaten bat tarihimi yazdım gecmiste dua listesi var ona bak dedi öyle eklim dedi bende gittim gittim göremedim neyse cevabın icin tesekkür ederim cnm yarın bakarım artık hayırlı geceler

yani 21. gun alttan bkma yok olemi

anladım cnm yok dedim zaten bat tarihimi yazdım gecmiste dua listesi var ona bak dedi öyle eklim dedi bende gittim gittim göremedim neyse cevabın icin tesekkür ederim cnm yarın bakarım artık hayırlı geceler

bebegm aramza hsgeldn

Ovulasyon testi+incir kürü,+havuç kürü+eşimede kahve ve cevizli pestil bu seferde olmazsa deli olurum kesinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…