bnada ole demstı cnm naplyo anlatsana progestoron ne bnada kan alcaz ddı alttan mı bakar
Kızlarrrr neden kimse görmüyoo beniiiiii
Çok sagol canım ya cevabın için dünü değerlendirdim bugün ara yarını değerlendiricem bide ins tutar hayırlısı
kuzummmm. vallahi ozledim hepinizi. ne zaman isterseniz sorun biliyorsam yazarim.
ya ne bileyim bazen ukalalik ediyormusum gibime geliyor. atlamayim herseye diyorum :))
bebis iyi sanirim canim... kan degerim guzel cikmisti. o zaman dr. ustten bakti ve rahim kalinlasmasi super ic gebelik dedi. bakalim 21 eylulu bekliyrm. kese bebis kalp atisi hepsi birarada bakilacak)[/
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışını duymak muhteşem bı duygu hele tekmelerini hissetmek.ins bebek isteyen herkes bu duyguyu en kısa zamanda yasar hamileliğinin tadını çıkar ins. Rahat bı hamilelik geçirirsin :)
selam canım....
sen ne buluyorsan hemen değerlendir güzel günler inşallah hayırlısı ile güzel haberlerini alırız canım
Oh be görünmez degilmisimbende aranıza katılmak istiyorum liste yapan arkadas dua falan demis ama ne kadar gecmise gittiysem göremedim malesef telden girdigim icin cok gecmise de gidemiyorum zor oluyo dualar neler bi bilgin var mı
kızçeler bende yatar yarın iş malum hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrr
iyi be tatlım bildiğin gibi takılıyoruz işte çalışmalara başladık bugün birden yine kırmızı kart yedik( yarın azalmazsa doktora gidicem işte... neyin nesi anlamadım (
yok canım dua kısmından benimde haberim yok son adet tarihini yaz listeye benni ekleyin de arkadaş sık sık güncelliyor seni de ekler ve dua hakkında bilgi yazar bende çok geçmişten takip edemiyorum yazdıkça bakıyorum...
kuzummmm. vallahi ozledim hepinizi. ne zaman isterseniz sorun biliyorsam yazarim.
ya ne bileyim bazen ukalalik ediyormusum gibime geliyor. atlamayim herseye diyorum :))
bebis iyi sanirim canim... kan degerim guzel cikmisti. o zaman dr. ustten bakti ve rahim kalinlasmasi super ic gebelik dedi. bakalim 21 eylulu bekliyrm. kese bebis kalp atisi hepsi birarada bakilacak)[/
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Kalp atışını duymak muhteşem bı duygu hele tekmelerini hissetmek.ins bebek isteyen herkes bu duyguyu en kısa zamanda yasar hamileliğinin tadını çıkar ins. Rahat bı hamilelik geçirirsin :)
amin cnm.
ilk ikisi dustu ve kurtaj oldum. o nedenle biraz temkinliyim bu kez. yine aynisi olabilir. bekliyrm...
tatlım kan alıyor işte kan değerinde 5 yada 10 tam hatırlamıyorum üstünde bir değerse eğer yumurtlamışsın demek oluyor değer düşükse eğer yumurtlama olmamış oluyor... hemen belli oluyor test 2 saat içinde falan sonra bir daha alttan muayene etmedi doktor beni...
kızçeler bende yatar yarın iş malum hepinizi öpüyorum iyi gecelerrrrr
cute canim hos geldin bir sey sorucam sanaamin cnm.
ilk ikisi dustu ve kurtaj oldum. o nedenle biraz temkinliyim bu kez. yine aynisi olabilir. bekliyrm...
ben 12 adet gordum bugun bitdi benim 25-28 gun adet dongum ben ne zaman degerlendirmeliyim bana nolur hesaplarmiisin simdiden tesekkur ederim
anladım cnm yok dedim zaten bat tarihimi yazdım gecmiste dua listesi var ona bak dedi öyle eklim dedi bende gittim gittim göremedim neyse cevabın icin tesekkür ederim cnm yarın bakarım artık hayırlı geceler
cute canim hos geldin bir sey sorucam sana
ben 12 adet gordum bugun bitdi benim 25-28 gun adet dongum ben ne zaman degerlendirmeliyim bana nolur hesaplarmiisin simdiden tesekkur ederim
iyi geceler kızlar bn yatarrr jepnzı optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?