Bol sans canim ugur getirsin bu topic:))
Ovulasyon testi+incir kürü,+havuç kürü+eşimede kahve ve cevizli pestil bu seferde olmazsa deli olurum kesinnnn
GELDILER ISTE.. tokat gibi sen anne olamasin der gibi...
Bende eylul topiginden geldim ekime..
ben o mutlulugu yasayamadim.. kocamada yasatamadim... beceriksizim iste yapamadim...
Canim bnm hayırlısı herseyin Allahim saglikli sihhatli versin varsin önümüzdeki ay olsun nasip ettikten sonra yeterki acısını göstermesin
Sağol canım inşallah,bu arada kimler ilk,kimler ikinci veya üçüncüyü istiyor merak ettim,ben ikinci için çalışıyorum mesela,
kızım 19 aylık.Senin ilk mi olacak?
allah razı olsun.. ben gereğinden fazla mı üzülüyorum bilmiyorum 3 gündür ağlıyorum 2 yıl bekledik olmadı doktorlar şimdi diyor spermlerde sorun var diye biz bir yılımız bitmeden ilk testi yaptırdık sayı biraz düşük ama olur dediler. şimdi ilk teste ve bu yeni testlere bakıyorum neredeyse değişen hiç birşey yok şimdi aynı test için bu durumda çok zor gebe kalırsın 3 ay dene sonra tüp bebek deneyin tüp bebekle şansınız var dedi eşim ve ben çok kötüyüz büyük hayal kırıklığı yaşadıkk
Nasipten öteye gidilmez ki nekadar üzülursen üzül sonuc degismez kadere inanirmin bilmiyorum ama ben inanırım ona göre de bizim bebellerkmkzin dogacagi zaman belli biz sadeece hayırlısıyla gelsin diyebiliriz çünkü sonuc degismeyecek ve evet her gecen gün bebeklerimize daha cok yaklaşıyoruz aslında
Dilketin ovu testi yaptinmi bugun
eminim ki rabbim ol dediği zaman olacak ama o zamanoı bilmediğimiz için sabırsızlanıyorum belki de aceleci davranıyorum rabbim yazmışsa akkak anlıma muhakkak olur inşallah hayırlısıyla olur hepimizin...
yaptım canım. pazar günü de yaptım. cumartesi önceki güne göre daha koyuydu. ama dün yaptığım koyulaşacağına daha da silikleşti gibi geldi bana. testi yaparken bir hata mı yaptım acaba bilemiyorum ki... seninki ne durumda??
Sağol canım inşallah,bu arada kimler ilk,kimler ikinci veya üçüncüyü istiyor merak ettim,ben ikinci için çalışıyorum mesela,
kızım 19 aylık.Senin ilk mi olacak?
canımm yapma ama böle...bak hepimiz aynı durumdayız..elimizden gelen birşey yok..
Rabbime kalmış bu iş ol dediğinde olacak birşey...biz ne yapabiliriz...sadece dua edip tevekkül edebiliriz..isyan etmek haykırmak bizim neyimize...böle bir günaha girmemeliyiz tatlım..yapma böle..dua et tevekkül et rabbime...
Yaa hepiniz geldiniz buraya muhabbetten geri kalıyorum valla nerdeyse ekim topigine gecsem diyom:)) yaaa benidee yazin listeye bari 1ekim die:) zatn batim 29 eylül ama bu ara dengesi sasti ekimede kalabilir banane burdada adim olsun:)) duydunmuuu topik anasiii:))
Supermis sagol..yalindan kasma kasma sarkisi benden sana gelsiiinn:52
allah iyiliğini versin çok güldüm akşam akşam :))
evet bu akşam boşalt içindekileri tatlım... sonra önündeki maçlara bakalımbeklemek çok zor ve insan zaman zaman tükenebiliyor... bizi birbirimizden başka kimse anlamaz ve emin ol seni çok iyi anlıyoruz yanlız değilsin ve bunun suçlusu kimse değil...
Kizlar nasil iyi geldiniz bana yaa.. rahatladim.. daha iyiyim bugun.. Merci beaucoup..
Herseyin hayirlisi..
Cumartesi yapmadım canim eve gec gittik kaldi pazar yaptim ama silikti cok bakalım ama mik mik devam :)))
allah razı olsun.. ben gereğinden fazla mı üzülüyorum bilmiyorum 3 gündür ağlıyorum 2 yıl bekledik olmadı doktorlar şimdi diyor spermlerde sorun var diye biz bir yılımız bitmeden ilk testi yaptırdık sayı biraz düşük ama olur dediler. şimdi ilk teste ve bu yeni testlere bakıyorum neredeyse değişen hiç birşey yok şimdi aynı test için bu durumda çok zor gebe kalırsın 3 ay dene sonra tüp bebek deneyin tüp bebekle şansınız var dedi eşim ve ben çok kötüyüz büyük hayal kırıklığı yaşadıkk
şuan yapım aşamasındayım birazdan liste eklenecek inşaallah
Gunaydinn kizlarrr
Ben regl oldumm dunn
Bu ay hicbisey yapasim yok.ovulasyon testi vs.
Hevesim feci kacti(((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?