Biz anne olmak isteyenlerin paylaşım alanı

ohhh çok sevindimm dualarım seninle kuzummm. bende iyiyim bebeğim sağol. bir ay daha stres var ama inşallah ondan sonra daha iyi olucam

çook mutlu oldum kelam geçmişi okumaktan günümüze gelemedim belki beni hatırlamışsındır ben sana hamilesindir demiştim banada dua et hamilelrin duası tutar

canim miden hassassa sikinti olabilir bi kaç gün dene rahatsız olursan birakirsin... Zaten burnunu tikatip icicen agzindan.nefes aldin mi kokuyuda hissetmiyosun reglin 7.gunu basliyor canim

Hicranim soğan küründen mi bahsediyosun.denediysen nasil yapicaz bunu ya benim midede hassas bu ay biseyler yapmam gerekir artık :-(

kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...

Senle ayni yerde cektirmistik dimi
Aramizda bir hafta olmasi lazim

kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...

merhaba canım kan sonucun kaç çıktı benim sonuç saat 1 de çıkacak kese daha görünmedi 2 hafta sonra kesin görünür dedi doktor.

ayyyy inşallah çıkar kuzummm... Ben beklicem. Negatif görmektense ilk kırmızıları görürüm daha iyi...

ohhh çok sevindimm dualarım seninle kuzummm. bende iyiyim bebeğim sağol. bir ay daha stres var ama inşallah ondan sonra daha iyi olucam

saoll tatlımm benimmm.... strese sokma kendini kuzummm... allahm sanada hayırlı tatlı bi bebiş vercekk herşeyın ilacı zaman sen yeterki uzme kendiniii....

evet canım sogan kurunden bahsediyorum...reglinin 7.gunu basliyon 14gun sabah aksam ac karina ilik iciyorsun...yapilisi orta boy yemeklik sogani agzi kapali bi kapta klorsuz bi suda biraz kaynatiyosun bir bardak iliyinca iciyosun her gun taze taze yapiosun...tesbi hiç bir dr kur onermiyo sogan kurunde osterojen almis oluyosun vucuda

Canım benim benim eşim uzakta boyle zor oluyo
Ortak evimiz olunca yapcaz biz
Esimde aradı simdi ortagının karısı hamileymiş
Kadın gecen ay dusuk yapmısttı
Millet hemen yapıyo bizde var bi bozukluk:)

darısı senin de başına olsun cnm, hadi hayırlısı...

kızlar 10 dakikadır şiddetli karın ağrısı var izin alıp eve mi gitsem ben... korkuyorum bişey olacak diye.. ağrı normaldir dimi yaaa...

korkma cnm, hamilelerde çok olurmuş bazen şiddetli bazen hafif. bende de oluyo sık sık...

ben de perşembe günü gidecem cnm, inşallah cnm...

ha şöyleee yaaaa süpersin cnm, bu ay olmazsa bi dahaki ay inşallah...

çook mutlu oldum kelam geçmişi okumaktan günümüze gelemedim belki beni hatırlamışsındır ben sana hamilesindir demiştim banada dua et hamilelrin duası tutar

sağolasın canım evet dediğin çıktı. hap dua ediyorum buradaki tüm arkadaşlara inşallah en kısa zamanda sizlerede nasip etsin rabbim inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…