Ay canım en sevindiğim bebek haberlerinden biri
Darısı gamze hicran elaam ve monbebe ye olur insallah
merhaba kızlarrrr nasılsınızzzz..... ilayydam napıyosun tatlımm... kocişle durumlar iyiii..perşemebeye randevu aldımm... doktora gıdıyorumm .. 12:45 te benım ıcın dua edinnn... :18::18: gguzel haberler veririm inşallahh...
bennnnnn hamileyimmmmmm bu gün dayanamadım özelde kan verdim hcg 128 çıktı ultrasonda görükmedi doktor dikkat et dedi 2 gün sonra tekrar kanda bakılacak ikiye katlanarak giderse olumlu dedi.... rabbim esirgesin.. çokkkk mutluyum yaa bu gün hastaneden geldiğimde sanki şoka uğramış gibiydim sevinmeyi bile bilemedim rabbim isteyen herkese versin inşallah.. ben hala kendime gelemedim öle saf saf kaldım yaaaabebek gelecek
canim miden hassassa sikinti olabilir bi kaç gün dene rahatsız olursan birakirsin... Zaten burnunu tikatip icicen agzindan.nefes aldin mi kokuyuda hissetmiyosun reglin 7.gunu basliyor canim
canim miden hassassa sikinti olabilir bi kaç gün dene rahatsız olursan birakirsin... Zaten burnunu tikatip icicen agzindan.nefes aldin mi kokuyuda hissetmiyosun reglin 7.gunu basliyor canim
cok masum bi saka olmamis buuu hani.
hadi hayırlısı canım benim merakla beklemedeyim şahsen datlum bir iyi haberde senden alalım . . . .. . .
kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...
ayyy kuzum demek hgd cekileli ikinci ayyy çok büyük umut oldun bana çok teşekkür ederim bebeğim sana yaa..benimde hsgden sonraki ikinci ayim biliyosun
kızlar unutmadan ben hsg de çekildim bakın aklıma geldi... ikinci ayında kaldım... doktor çekil dediyse bunu bekletmeyin... hafif yapışıklıklar hsg de açılıyormuş...
kızlar şimdi iş yerinden bi arkadaşım dışarı çıkıyor bende hazır dışarı çıkmışken ona gebelik tasti al dedim... Gelsin hemen yapıcam varsa zaten çıkar diye düşünüyorum... Inşallah bir an önce gelirde testi yaparım :)
inşallah güzel haberler verebilirim...
ayyyy inşallah çıkar kuzummm... Ben beklicem. Negatif görmektense ilk kırmızıları görürüm daha iyi...
ohhh çok sevindimmdualarım seninle kuzummm. bende iyiyim bebeğim sağol. bir ay daha stres var ama inşallah ondan sonra daha iyi olucam
inşallah canım benim hayırlısıyla olsun alacağı varsada . . . .sıkma kendini sitrese sokma . . . .
evet canım sogan kurunden bahsediyorum...reglinin 7.gunu basliyon 14gun sabah aksam ac karina ilik iciyorsun...yapilisi orta boy yemeklik sogani agzi kapali bi kapta klorsuz bi suda biraz kaynatiyosun bir bardak iliyinca iciyosun her gun taze taze yapiosun...tesbi hiç bir dr kur onermiyo sogan kurunde osterojen almis oluyosun vucuda
Canım benim benim eşim uzakta boyle zor oluyo
Ortak evimiz olunca yapcaz biz
Esimde aradı simdi ortagının karısı hamileymiş
Kadın gecen ay dusuk yapmısttı
Millet hemen yapıyo bizde var bi bozukluk:)
kızlar 10 dakikadır şiddetli karın ağrısı var izin alıp eve mi gitsem ben... korkuyorum bişey olacak diye.. ağrı normaldir dimi yaaa...
merhaba kızlarrrr nasılsınızzzz..... ilayydam napıyosun tatlımm... kocişle durumlar iyiii..perşemebeye randevu aldımm... doktora gıdıyorumm .. 12:45 te benım ıcın dua edinnn... :18::18: gguzel haberler veririm inşallahh...
ohhh çok sevindimmdualarım seninle kuzummm. bende iyiyim bebeğim sağol. bir ay daha stres var ama inşallah ondan sonra daha iyi olucam
olmadı doğru ama onlarda masumsa oynaşmamışlar ama:26::26::26:
çook mutlu oldum kelam geçmişi okumaktan günümüze gelemedimbelki beni hatırlamışsındır ben sana hamilesindir demiştim banada dua et hamilelrin duası tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?